Autonvuokraus Nelspruit, Etelä-Afrikka

Haussa halpa vuokra-auto Nelspruit, Etelä-Afrikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Nelspruit, Etelä-Afrikka
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Nelspruit, Etelä-Afrikka
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Nelspruit: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Nelspruit, Etelä-Afrikka
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

7,0

Kokonaisarvosana

7,0

Value

7,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,6

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Nelspruit, Etelä-Afrikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Nelspruit lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Nelspruit

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Nelspruit noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Nelspruit sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Avis. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Nelspruit, Etelä-Afrikka?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Nelspruit huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 40 km/t ellei toisin mainita. Nelspruit taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 100 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Nelspruit rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Nelspruit?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Nelspruit on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Chevrolet Spark. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Nelspruit keskimääräiseen hintaan 19 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 9 € per päivä. Mallin Chevrolet Spark vuokraaminen kaupungissa Nelspruit maksaa yleensä keskimäärin 12 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 9 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Nelspruit, Etelä-Afrikka kuukauden tammikuu aikana?

  Niiden, jotka etsivät vuokra-autoa kaupungista Nelspruit kuukauden tammikuu aikana voivat odottaa 23 °C lämpötiloja ja 128 mm sademäärää. Nämä tiedot voivat olla hyödyllisiä valitessasi vuokra-autoa reissullesi.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Lämpötilat Nelspruit aikana kohteessa tammikuu ovat tyypillisesti muita kuukausia korkeammat, mutta sateen mahdollisuus on silti suuri. Suosittelemme vuokraamaan ilmastoidun auton.

 • Onko sää kaupungissa Nelspruit samanlainen kuin muualla Mpumalanga alueella?

  Ilmasto alueella Mpumalanga kuukauden tammikuu aikana on yleensä 23 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 128 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Nelspruit lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Afrikka

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Kapkaupunki, Johannesburg ja Port Elizabeth eri puolilla Etelä-Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Nelspruit