Autonvuokraus Joinville, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Joinville, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Joinville, SC, Brasilia
13. joulukuu — 20. joulukuu
Sama palautus
Joinville, SC, Brasilia
ma 13/12
Keskipäivä
ma 20/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Joinville: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Joinville, Brasilia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Mukavuus

8,1

Kokonaisarvosana

7,8

Nouto/palautus

7,8

Hinta-laatusuhde

7,6
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Joinville, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Florianópolis Hercilio Luz lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Joinville

Ajankohtana joulukuu tähän päivään mennessä, 46 momondon käyttäjää ovat etsineet halpoja vuokra-autoja kohteessa Joinville.

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Joinville noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Hertz on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Joinville. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Joinville autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Joinville, Brasilia?

60 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Joinville, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Joinville ovat 80 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Joinville huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Joinville?

Hyundai Accent ja Volkswagen Passat automallit kaupungissa Joinville ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa Joinville voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 21 €/päivä ja alhaisimmillaan 7 €/päivä. Volkswagen Passat vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 27 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 11 €/pvä.

Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Joinville?

Unidas on suosituin vuokraamo kaupungissa Joinville, jolla on tarjolla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja. BMW 3 Series Touring vuokra-autot kaupungissa Joinville maksavat noin 45 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Unidas.

Millainen sää on kohteessa Joinville, Brasilia kuukauden joulukuu aikana?

Kuukauden joulukuu aikana kaupungin Joinville sademäärä on 100 mm ja keskilämpötila 26 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Joinville parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen joulukuu sään perusteella?

Ottaen huomioon se, että lämpötilat kohteessa Joinville ovat yleensä korkeat joulukuu aikana ja sateen mahdollisuus on melkoisen alhainen, momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.

Onko sää kaupungissa Joinville samanlainen kuin muualla Santa Catarina alueella?

Jos etsit Joinville vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Santa Catarina lämpötila on yleensä 23 °C ja sademäärä vastaavasti 110 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Joinville