Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Jerusalem

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jerusalem

Jerusalem, Israel
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Jerusalem, Israel
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jerusalem Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Jerusalem, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sunnycars

4 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Jerusalem

Kuinka monta Sunnycars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Jerusalem?

Sunnycars toimii tällä hetkellä 4 toimipisteiden kautta kaupungissa Jerusalem. Suosituin Sunnycars autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Jerusalem sijaitsee osoitteessa 18 Hamelech David. Viimeisten 12 kuukauden aikana 67 % käyttäjistä, jotka hakivat Sunnycars vuokra-autoja kaupungissa Jerusalem vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa 18 Hamelech David sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jerusalem hinnat?

autoa Jerusalem hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jerusalem?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Jerusalem osiossa on 23 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jerusalem?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jerusalem. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jerusalem?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Jerusalem. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jerusalem

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.