Autonvuokraus High Wycombe, Englanti

Haussa halpa vuokra-auto High Wycombe, Englanti? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

High Wycombe, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
27. tammikuu — 3. helmikuu
Sama palautus
High Wycombe, ENG, Yhdistynyt kuningaskunta
to 27/1
Keskipäivä
to 3/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo High Wycombe: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot High Wycombe, Englanti
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin High Wycombe, Englanti kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Lontoo Heathrow’n lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus High Wycombe

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa High Wycombe noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa High Wycombe. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen High Wycombe autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa High Wycombe, ENG?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa High Wycombe tulisi sinun noudattaa kaupungin 50 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 100 km/t ja moottoriteillä High Wycombe kaupungissa 115 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia High Wycombe ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa High Wycombe?

  Datamme perusteella Volkswagen Polo on suosituin vuokra-auto kaupungissa High Wycombe.Käyttäjämme ovat löytäneet Volkswagen Polo vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 0 €/pvä kaupungissa High Wycombe, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 13 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa High Wycombe on Ford Focus keskimääräisen hinnan ollessa 30 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 2 €/pvä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa High Wycombe kuukauden tammikuu aikana ei todennäköisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin paljon. momondon käyttäjät näyttävät suosivan tiettyjä autotyyppejä etsiessään High Wycombe autonvuokrausta.

 • Onko sää kaupungissa High Wycombe samanlainen kuin muualla Englanti alueella?

  Jos etsit High Wycombe vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen Englanti lämpötila on yleensä 4 °C ja sademäärä vastaavasti 56,9 mm.


Tutustu alueen Englanti muihin autonvuokrauksiin

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Bath, Birmingham ja Bournemouth maan Englanti sisällä

Aloita matkan suunnittelu - High Wycombe