Hertz autonvuokraukset kaupungista Geneve

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Geneve

Geneve, Sveitsi
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Geneve, Sveitsi
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Geneve, Geneve

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 123 €

Kaikki autotyypit

40 € - 299 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Geneve, Geneve on helmikuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 70 % alhaisempi kuin 60 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Geneve. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Geneve on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Geneve, Geneve on tammikuu hintojen ollessa 41 € per päivä keskimäärin. 41 € per päivä on 57 % alhaisempi kuin 95 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Geneve. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Geneve on tammikuu ja maaliskuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden maaliskuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Geneve Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Geneve, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,9

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,9

Nouto/palautus

7,9

Value

7,9

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Geneve

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Geneve asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

84 € per päivä Geneve on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Hertz kuukauden syyskuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Hertz vuokrahinnat ovat lähempänä 190 € päivä päivä syyskuu aikana tai 1327 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen syyskuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Geneva Airport French Side ja Geneva Airport Swiss Side.

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Geneve tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Tila-auto vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Geneve kuukauden syyskuu aikana. Vuokraamon Hertz Tila-auto autot maksavat keskimäärin 256 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 255 € päivä päivä kuukauden syyskuu aikana.

Halvin vuokraamon Hertz tarjoama autotyyppi kaupungissa Geneve on Maasturi hinnan ollessa keskimäärin 104 € per päivä. 104 € per päivä on 16 % halvempi kuin kallein vuokraamon Hertz auto, joten säästät rahaa valitsemalla edullisemman vaihtoehdon. 10 % momondon käyttäjistä, jotka vuokrasivat auton kaupungissa Geneve vuokraamolta Hertz valitsivat usein Maasturi kustannussyistä.

Vuokraamolla Hertz on 5 toimipistettä kaupungissa Geneve. Heidän Geneva Airport Swiss Side toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 54 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Geneve, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Geneva Airport Swiss Side toimipisteestä.