Hertz autonvuokraukset kaupungista Geneve

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Geneve

Geneve, Sveitsi
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Geneve, Sveitsi
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Hertz vuokra-autotarjoukset Geneve, Geneve

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

18 € - 100 €

Kaikki autotyypit

31 € - 291 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta Hertz Geneve, Geneve on helmikuu hintojen ollessa 18 € per päivä keskimäärin. 18 € per päivä on 65 % alhaisempi kuin 52 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Geneve. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto Hertz Geneve on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta Hertz Geneve, Geneve on tammikuu hintojen ollessa 40 € per päivä keskimäärin. 40 € per päivä on 62 % alhaisempi kuin 106 € kuin keskimääräinen vuosihinta Hertz Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Geneve. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto Hertz Geneve on tammikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo Hertz tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Geneve Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Geneve, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,3

Comfort

8,1

Kokonaisarvosana

7,4

Nouto/palautus

7,7

Value

7,6

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Geneve

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 2 toimipistettä vuokraamolta Hertz löytyy kentältä Geneven kansainvälinen lentoasema lentokenttä sijaitsevat Geneva Airport French Side ja Geneva Airport Swiss Side.

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Geneve?

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Geneve tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Hertz, kun vierailet kaupungissa Geneve kuukauden lokakuu aikana?

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon Hertz tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Geneve kuukauden lokakuu aikana. Vuokraamon Hertz Edullinen autot maksavat keskimäärin 55 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 55 € päivä päivä kuukauden lokakuu aikana.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Geneve?

Vuokraamolla Hertz on 5 toimipistettä kaupungissa Geneve. Heidän Geneva Airport Swiss Side toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 59 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Geneve, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Geneva Airport Swiss Side toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Geneve hinnat?

autoa Geneve hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Geneve?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Geneve osiossa on 60 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Geneve?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Geneve. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Geneve?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Geneve. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Geneve

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.