Hertz autonvuokraukset kaupungista Dublin

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dublin

Dublin, Irlanti
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
Dublin, Irlanti
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dublin Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Dublin, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,2

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

6,1

Value

5,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Dublin

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Dublin asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

45 € per päivä Dublin on halvin hinta autovuokraukselle kaupungissa Hertz kuukauden kesäkuu aikana. Huomaat kuitenkin, että keskimääräiset Hertz vuokrahinnat ovat lähempänä 90 € päivä päivä kesäkuu aikana tai 627 € koko viikolta. Nämä hinnat perustuvat viimeisen kesäkuu hintoihin, joten saatat löytää vielä parempia tarjouksia tämän vuoden aikana.

Vuokraamolla Hertz on 1 toimipaikkakentällä Dublin lentokenttä. Vuokraamo Hertz löytyy osoitteesta Dublin Airport T1/T2.

Kyllä, voit peruuttaa Hertz vuokra-autovarauksesi kaupungissa Dublin maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Hertz selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuukauden kesäkuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Hertz autoja kaupungissa Dublin pitävät enemmän Kuorma-auto ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Kuorma-auto vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 75 €/päivä ja 45 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kaupungista Dublin löytyy Hertz vuokraamolta 5 toimipistettä. Dublin Airport T1/T2 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista Dublin tekivät sen osoitteessa Dublin Airport T1/T2 sijaitsevassa toimipisteessä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Dublin

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta Hertz? Vertaile muiden suosittujen Dublin autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia