Autonvuokraus Campo Grande, Brasilia

Haussa halpa vuokra-auto Campo Grande, Brasilia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Campo Grande, MS, Brasilia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Campo Grande, MS, Brasilia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Campo Grande: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Campo Grande, Brasilia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Campo Grande, Brasilia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Campo Grande Intl lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Campo Grande

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Campo Grande noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Campo Grande sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Yksi tehostettua siivousta tarjoava vuokraamo on Alamo. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Campo Grande, Brasilia?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Campo Grande huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Campo Grande taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 80 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Campo Grande rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Campo Grande?

  Datamme perusteella Hyundai Accent on suosituin vuokra-auto kaupungissa Campo Grande.Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent vuokra-autoja niinkin alhaiseen hintaan kuin 6 €/pvä kaupungissa Campo Grande, vaikka keskimäärin voit odottaa hintojen olevan noin 18 €/pvä. Toinen suosittu vuokra-auto kaupungissa Campo Grande on Audi A3 keskimääräisen hinnan ollessa 25 €/pvä ja tarjouksessa vuokraus voi maksaa niinkin vähän kuin 11 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja kaupungissa Campo Grande?

  Unidas on suosituin vuokraamo kaupungissa Campo Grande, jolla on tarjolla BMW 3 Series Touring vuokra-autoja. BMW 3 Series Touring vuokra-autot kaupungissa Campo Grande maksavat noin 44 €/pvä vuokrattaessa vuokraamolta Unidas.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Campo Grande kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Campo Grande.


Aloita matkan suunnittelu - Campo Grande