Unidas autonvuokraukset kaupungista Campinas

Etsi ja vertaa hyviä Unidas vuokra-autotarjouksia kaupungissa Campinas

Campinas, SP, Brasilia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Campinas, SP, Brasilia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Campinas Unidas toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Unidas vuokra-autojen sijainneista Campinas, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Unidas

9 sijaintia

Tietoja Unidas autonvuokrauksesta kaupungissa Campinas

Onko vuokraamolla Unidas toimipistettä kentällä Sao Paulo Viracopos lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Unidas kentällä Sao Paulo Viracopos lentokenttä (Rodovia Santos Dumont - 0).

Kuinka monta Unidas autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Campinas?

Unidas toimii tällä hetkellä 9 toimipisteiden kautta kaupungissa Campinas. Suosituin Unidas autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Campinas sijaitsee osoitteessa Rodovia Santos Dumont - 0. Viimeisten 12 kuukauden aikana 76 % käyttäjistä, jotka hakivat Unidas vuokra-autoja kaupungissa Campinas vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Rodovia Santos Dumont - 0 sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Campinas hinnat?

autoa Campinas hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Campinas?

syyskuuta 2023 alkaen 72 toimijaa on valittavissa autoa Campinas osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Campinas?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Campinas. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Campinas?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Campinas, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Unidas vuokra-autot kaupungissa São Paulo

Varaa Unidas vuokra-auto toisesta kaupungista alueella São Paulo

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Campinas

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.