Autonvuokraukset kentällä Congonhas-São Paulo lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Congonhas-São Paulo lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sao Paulo, Brasilia - Congonhas-São Paulo (CGH)
13. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Sao Paulo, Brasilia - Congonhas-São Paulo (CGH)
pe 13/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Congonhas-São Paulo lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Congonhas-São Paulo lentokenttä

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Congonhas lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä Congonhas lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 18 € per päivä, kun varaat näin paljon etukäteen. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Congonhas lentokenttä ovat 25 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 30 € per päivä. Olemme havainneet, että toukokuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Congonhas lentokenttä. 16 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun toukokuu aikana.

Congonhas-São Paulo lentokenttä autonvuokraustiedot

Mitä asiakirjoja tarvitsen autonvuokraukseen São Paulo-Congonhasin lentoasemalta (CGH)?

São Paulossa on yleisestä Brasilian linjasta hieman poikkeuksellisesti luvallista ajaa moottoriajoneuvolla 21vuoden iän saavutettuaan. Näin ollen, jotta autonvuokraus onnistuu, tulee myös autonvuokraajan olla vähintään tämän ikäinen. Monet autovuokraamot, vuokraamosta ja autoluokasta riippuen, veloittavat kuitenkin nuoren kuljettajan lisämaksua alle 26-vuotiailta. Eri vuokraamojen ja autoluokkien ikärajapolitiikkaan kannattaa tutustua etukäteen verkossa. Tekemällä vuokrauksen jo ennen paikalle saapumista löydät myös helpoiten halvat vuokra-autot ja mieluisa menopeli on näin odottamassa sinua lentokentällä. Vuokraajalla ja mahdollisilla muilla kuljettajilla tulee olla mukana kansainvälinen ajokortti ja varmimmin vuokraus onnistuu, mikäli mukana on myös kansainvälinen ajolupa. Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta autonvuokraus on mahdollista vain luottokortilla maksaen. Monesti kortilla tulee olla myös reilusti katetta yli itse vuokrauksen hinnan, koska sieltä varataan takuumaksu. Jos vuokraamot tarjoavat omia vakuutuksiaan, kannattaa lisäpalveluiksi ottaa ne, joita sinulla ei henkilökohtaisissa vakuutuksissasi jo ole olemassa. Tuplana samoja vakuutuksia on hyödytöntä ottaa.

Mitä palveluja São Paulo-Congonhasin lentoaseman (CGH) autovuokraamo tarjoaa?

Jotkin São Paulo-Congonhasin lentoaseman autovuokraamot sijaitsevat suoraan terminaalirakennuksessa pääovien tuntumassa. Näiden palveluja käyttämällä on vuokraamon asiakkailla mahdollisuus hyötyä myös lentoaseman muista palveluista, kuten langattomasta verkosta ja ravintolatarjonnasta. Liikuntarajoitteisille helpoimmat kulkuyhteydet löytyvät nimenomaan terminaalissa sijaitseville palvelupisteille, mutta muutkin lentoaseman välittömässä lähiympäristössä sijaitsevat autovuokraamot ovat myös erittäin lyhyiden etäisyyksien päässä pääovista. Suurimmalla osalla palvelupisteistä on henkilökuntaa vähintään aikaisesta aamusta iltaan asti ja viikon jokaisena päivänä. Erityisesti yöaikaan saapuville autonvuokraajille on kuitenkin entistäkin tärkeämpää tehdä autonvuokraus jo etukäteen, jotta mahdollisuus auton käyttöönottoon yöllä on varmistettu.


0

Congonhas-São Paulo lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Congonhas-São Paulo lentokenttä

Hertz

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,4

Value

6,8

Alamo

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,5

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,5

Value

3,5

MOVIDA

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

10,0

FOCO

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Firefly

2 sijaintia

Yes Rent A Car

2 sijaintia

Alugue Brasil Rent a Car

1 sijainti

Atacar Rent a Car

1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Sao Paulon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sao Paulon

Autonvuokraukset kentällä Congonhas-São Paulo lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Congonhas-São Paulo lentokenttä hinnat?

autoa Congonhas-São Paulo lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Congonhas-São Paulo lentokenttä?

syyskuuta 2023 alkaen 23 toimijaa on valittavissa autoa Congonhas-São Paulo lentokenttä osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Congonhas-São Paulo lentokenttä. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä momondo avulla?

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Congonhas-São Paulo lentokenttä.

Löytyykö kohteesta Congonhas-São Paulo lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, kohteesta Congonhas-São Paulo lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Voinko etsiä Congonhas-São Paulo lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Congonhas-São Paulo lentokenttä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Congonhas-São Paulo lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.