Autonvuokraukset kentällä Congonhas-São Paulo lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Congonhas-São Paulo lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Sao Paulo, Brasilia - Congonhas-São Paulo (CGH)
23. elokuu — 30. elokuu
Sama palautus
Sao Paulo, Brasilia - Congonhas-São Paulo (CGH)
ti 23/8
Keskipäivä
ti 30/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Congonhas-São Paulo lentokenttä autonvuokraustiedot

São Paulossa on yleisestä Brasilian linjasta hieman poikkeuksellisesti luvallista ajaa moottoriajoneuvolla 21vuoden iän saavutettuaan. Näin ollen, jotta autonvuokraus onnistuu, tulee myös autonvuokraajan olla vähintään tämän ikäinen. Monet autovuokraamot, vuokraamosta ja autoluokasta riippuen, veloittavat kuitenkin nuoren kuljettajan lisämaksua alle 26-vuotiailta. Eri vuokraamojen ja autoluokkien ikärajapolitiikkaan kannattaa tutustua etukäteen verkossa. Tekemällä vuokrauksen jo ennen paikalle saapumista löydät myös helpoiten halvat vuokra-autot ja mieluisa menopeli on näin odottamassa sinua lentokentällä. Vuokraajalla ja mahdollisilla muilla kuljettajilla tulee olla mukana kansainvälinen ajokortti ja varmimmin vuokraus onnistuu, mikäli mukana on myös kansainvälinen ajolupa. Harvoja poikkeuksia lukuun ottamatta autonvuokraus on mahdollista vain luottokortilla maksaen. Monesti kortilla tulee olla myös reilusti katetta yli itse vuokrauksen hinnan, koska sieltä varataan takuumaksu. Jos vuokraamot tarjoavat omia vakuutuksiaan, kannattaa lisäpalveluiksi ottaa ne, joita sinulla ei henkilökohtaisissa vakuutuksissasi jo ole olemassa. Tuplana samoja vakuutuksia on hyödytöntä ottaa.

Jotkin São Paulo-Congonhasin lentoaseman autovuokraamot sijaitsevat suoraan terminaalirakennuksessa pääovien tuntumassa. Näiden palveluja käyttämällä on vuokraamon asiakkailla mahdollisuus hyötyä myös lentoaseman muista palveluista, kuten langattomasta verkosta ja ravintolatarjonnasta. Liikuntarajoitteisille helpoimmat kulkuyhteydet löytyvät nimenomaan terminaalissa sijaitseville palvelupisteille, mutta muutkin lentoaseman välittömässä lähiympäristössä sijaitsevat autovuokraamot ovat myös erittäin lyhyiden etäisyyksien päässä pääovista. Suurimmalla osalla palvelupisteistä on henkilökuntaa vähintään aikaisesta aamusta iltaan asti ja viikon jokaisena päivänä. Erityisesti yöaikaan saapuville autonvuokraajille on kuitenkin entistäkin tärkeämpää tehdä autonvuokraus jo etukäteen, jotta mahdollisuus auton käyttöönottoon yöllä on varmistettu.


Congonhas-São Paulo lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Congonhas-São Paulo lentokenttä
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

5,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

4,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Vuokraa auto läheltä kohteen Sao Paulon suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Sao Paulon

Autonvuokraukset kentällä Congonhas-São Paulo lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Hyundai Accent on halvin vuokra-auto kentällä Congonhas lentokenttä, ja se löytyy vuokraamon FOCO valikoimista. Keskimääräinen vuokraushinta vuokraamon FOCO Hyundai Accent mallille on 18 €/pvä. Viime vuoden aikana momondon käyttäjät ovat löytäneet niinkin alhaisia vuokraushintoja kuin 15 €/pvä vuokraamon FOCO Hyundai Accent mallille. Saatat löytää tämän Congonhas lentokenttä autovuokraustarjouksen varaamalla hyvissä ajoin etukäteen.

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä Congonhas lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 19 € per päivä, kun varaat näin paljon etukäteen. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Congonhas lentokenttä ovat 26 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 31 € per päivä. Olemme havainneet, että toukokuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Congonhas lentokenttä. 17 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun toukokuu aikana.

Budget on suosituin autovuokraamo kentällä Congonhas lentokenttä käyttäjätietojemme mukaan. Vuokraamon Budget keskimääräiset arviopisteet ovat 7,9 perustuen 4 arvosteluihin. Muita kentän Congonhas lentokenttä suosittuja autovuokraamoja ovat Hertz pisteillä 7,4 perustuen 26 arvosteluihin sekä Alamo pisteillä 6,8 perustuen 12 arvosteluihin.

Keskimääräinen päivittäinen vuokrahinta autolle kentällä Congonhas lentokenttä on 29 €. Jos tarvitset vuokra-auton viikon ajaksi, hinta on keskimäärin 205 €. Voit odottaa maksavasi 947 € kuukauden kestävästä autovuokrauksesta kentällä Congonhas lentokenttä. Vertaile momondon vuokra-autohintoja saadaksesi parhaat tarjoukset lyhyelle tai pitkälle autonvuokraukselle.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Brasilian


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa käyttää momondo-sivustoa autonvuokrauksen varaamiseen kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, koska se voi säästää aikaa ja rahaa. momondo hakee ja antaa sinun vertailla autonvuokrauksen hintoja ja käytäntöjä tuhansilta autonvuokraussivustoilta.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä antamalla sinun suodattaa tuloksia hinnan, tilavuuden, auton ominaisuuksien, palautus- ja noutopaikan ja monien muiden seikkojen perusteella.

Kyllä, momondo avulla voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Congonhas-São Paulo lentokenttä, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Kyllä, hyvä polttoainekäytöntä on yksi momondo-sivuston suodattimista jota tarjotaan kaikissa autonvuokrauskohteissa, mukaan lukien Congonhas-São Paulo lentokenttä.

Kyllä, kohteesta Congonhas-São Paulo lentokenttä löytyviä vuokra-autoja, joissa on tehostetut siivousvaihtoehdot, voi hakea momondo-sivustolta.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Congonhas-São Paulo lentokenttä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.