Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Cairns

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cairns

Cairns, QLD, Australia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Cairns, QLD, Australia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cairns Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Cairns, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Cairns

Sunnycars haluaa varmistaa, että Cairns alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Cairns vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Sunnycars on 3 toimipaikkaa kentällä Cairns lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Terminal Building, Airport Avenue ja 146 Sheridan Street.

Vuokraamolla Sunnycars on 8 toimipistettä kaupungissa Cairns. Heidän Corner Schield and Abbott Street toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sunnycars auton kaupungissa Cairns, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sunnycars Corner Schield and Abbott Street toimipisteestä.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa Queensland

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Queensland