Autonom autonvuokraukset kaupungista Bukarest

Etsi ja vertaa hyviä Autonom vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bukarest

Bukarest, Romania
17. elokuu — 24. elokuu
Sama palautus
Bukarest, Romania
ke 17/8
Keskipäivä
ke 24/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bukarest Autonom toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autonom vuokra-autojen sijainneista Bukarest, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Autonom autonvuokrauksesta kaupungissa Bukarest

Autonom haluaa varmistaa, että Bukarest alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Autonom on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Bukarest vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Autonom löytyy kentältä Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä sijaitsevat Bucharest Otopieni Airport.

Bucharest Baneasa Airport on suosituin Autonom autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Bukarest löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 84 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Autonom vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Bucharest Baneasa Airport sijaitsevassa toimipisteessä.