Autonom autonvuokraukset kaupungista Bukarest

Etsi ja vertaa hyviä Autonom vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bukarest

Bukarest, Romania
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Bukarest, Romania
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bukarest Autonom toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Autonom vuokra-autojen sijainneista Bukarest, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Autonom

4 sijaintia

Tietoja Autonom autonvuokrauksesta kaupungissa Bukarest

Onko vuokraamolla Autonom toimipistettä kentällä Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Autonom löytyy kentältä Bukarest Henri Coandăn lentoasema lentokenttä sijaitsevat Bucharest Otopieni Airport.

Kuinka monta Autonom autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Bukarest?

Bucharest Baneasa Airport on suosituin Autonom autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Bukarest löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 90 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Autonom vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Bucharest Baneasa Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Bukarest hinnat?

autoa Bukarest hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Bukarest?

101 toimijaa on valittavissa autoa Bukarest syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Bukarest?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Bukarest. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Bukarest?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Bukarest. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Bukarest

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.