Localiza autonvuokraukset kaupungista Buenos Aires

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Buenos Aires

Buenos Aires, Argentiina
5. joulukuu — 12. joulukuu
Buenos Aires, Argentiina
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Buenos Aires Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Buenos Aires, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Localiza

7 sijaintia

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Buenos Aires

Onko vuokraamolla Localiza toimipistettä kentällä Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Localiza löytyy kentältä Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä sijaitsevat Avenida Rafael Obligado , Ciudad Autonoma.

Kuinka monta Localiza autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Buenos Aires?

Vuokraamolla Localiza on 7 toimipistettä kaupungissa Buenos Aires. Heidän Avenida Rafael Obligado , Ciudad Autonoma toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 61 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Localiza auton kaupungissa Buenos Aires, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Localiza Avenida Rafael Obligado , Ciudad Autonoma toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Buenos Aires hinnat?

autoa Buenos Aires hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Buenos Aires?

marraskuuta 2023 alkaen 101 toimijaa on valittavissa autoa Buenos Aires osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Buenos Aires?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Buenos Aires. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Buenos Aires?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Buenos Aires. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Buenos Aires

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.