Budget autonvuokraukset kaupungista Buenos Aires

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Buenos Aires

Buenos Aires, Argentiina
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Buenos Aires, Argentiina
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Buenos Aires Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Buenos Aires, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,5

Value

7,5

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Buenos Aires

Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Buenos Aires sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä:
Aeropuerto Jorge Newbery.

Kyllä, vuokraamo Budget kaupungissa Buenos Aires tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Budget puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Buenos Aires löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa Cerrito 1535, Buenos Aires sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 40 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Buenos Aires noutivat kulkuneuvon osoitteessa Cerrito 1535 sijaitsevasta toimipisteestä.