Avis autonvuokraukset kaupungista Buenos Aires

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Buenos Aires

Buenos Aires, Argentiina
10. lokakuu — 17. lokakuu
Sama palautus
Buenos Aires, Argentiina
ti 10/10
Keskipäivä
ti 17/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Buenos Aires Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Buenos Aires, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Buenos Aires

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Avis kentällä Buenos Aires Jorge Newbery lentokenttä (Aeropuerto Jorge Newbery).

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Buenos Aires?

Vuokraamon Avis vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Buenos Aires. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Buenos Aires alueen Avis puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Buenos Aires?

Kaupungista Buenos Aires löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Ezeiza Intl Airport, Buenos Aires sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Buenos Aires noutivat kulkuneuvon osoitteessa Ezeiza Intl Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Buenos Aires hinnat?

autoa Buenos Aires hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Buenos Aires?

lokakuuta 2023 alkaen 100 toimijaa on valittavissa autoa Buenos Aires osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Buenos Aires?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Buenos Aires. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Buenos Aires?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Buenos Aires. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Buenos Aires

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.