Autonvuokraus Aguascalientes, Meksiko

Haussa halpa vuokra-auto Aguascalientes, Meksiko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Aguascalientes, AG, Meksiko
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Aguascalientes, AG, Meksiko
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Aguascalientes: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Aguascalientes, Meksiko
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,4

Comfort

6,4

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,4
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Aguascalientes, Meksiko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä León Del Bajio lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Aguascalientes

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Aguascalientes noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Budget ja Avis ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Aguascalientes COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Aguascalientes. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Aguascalientes, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Kaupungissa Aguascalientes olevat suositut autovuokraamot, kuten Hertz, Budget ja Avis tarjoavat yleensä ilmaisen peruutuksen. Vaikka momondolla ei ole minkäänlaista kontrollia vuokra-autojen peruutusehtoihin kohteessa Aguascalientes, voimme auttaa sinua löytämään halvimman vuokra-auton tulevalle matkallesi.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Aguascalientes, Meksiko?

  70 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Aguascalientes, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Aguascalientes ovat 120 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Aguascalientes huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa Aguascalientes?

  Jos olet kiinnostunut vuokraamaan Audi A4 kaupungissa Aguascalientes, niin Hertz on kaupungin suosituin vuokraamo, jolla on tämä ajoneuvo saatavilla (kuten myös muita Luksus ajoneuvoja). Audi A4 vuokra-autot kaupungissa Aguascalientes vuokraamolta Hertz ovat keskimäärin 34 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Aguascalientes, Meksiko kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Aguascalientes kuukauden tammikuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 14 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Aguascalientes kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Aguascalientes.


Aloita matkan suunnittelu - Aguascalientes