Varaa lentoja Yemenia lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 21/3
ti 28/3

Tietoja lentoyhtiöllä Yemenia lentämisestä

Ei, Yemenia ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Yemenia lennon, niin voit valita Amman Queen Alia Intl kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Ethiopian Air lentoa.

Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema, Aden ja Cairo ovat suosituimmat lentokentät, joissa Yemenia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Yemenia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Yemenia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Yemenia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Yemenia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Yemenia lentoyhtiölle numeroon tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa yemenia.com.


Suositut kohteet, joihin Yemenia lentää

Etsi Yemenia lentoja näistä suosituista kaupungeista

Yemenia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Yemenia lennon tila
pe 3/17

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.