Varaa lentoja XiamenAir lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 6/2
ma 13/2

Tietoa kohteesta XiamenAir

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön XiamenAir suosituista reiteistä

Halvin reitti

33 €

Suosituin reitti

NKG lento kohteeseen ICN

Lyhin lento

1t 20m

Pisin lento

27t 50m
Halvin XiamenAir lentämä reitti on Dalian - Yangzhou Taizhou hintaan 33 €
Lento kohteesta Nanjing Lukou Intl kohteeseen Incheonin kansainvälinen lentoasema on tällä hetkellä suosituin XiamenAir reitti
Nopein XiamenAir lentoreitti on Hongkong (HKG) - Xiamen (XMN) ja sen kesto on 1t 20m
Pisin XiamenAir lentämä reitti on Tianjin (TSN) - Hongkong (HKG) ja se kestää 27t 50m

XiamenAir arvostelut

6,9
OKPerustuu 276 vahvistettuun arvosteluihin
7,2Koneeseennousu
7,1Kokonaisarvosana
7,1Mukavuus
7,6Henkilökunta
6,6Viihde
6,8Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä XiamenAir lentämisestä

Kyllä, XiamenAir lentää kohteesta Helsinki-Vantaan lentoasema. Lentoyhtiöllä on viikoittain 18 lentoa kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema viikottain.

Xiamen Gaoqi Intl, Peking Beijing Daxing Intl ja Nanjing Lukou Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa XiamenAir operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön XiamenAir strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista XiamenAir lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai XiamenAir lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme XiamenAir lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita XiamenAir lentoyhtiölle numeroon 1-844-629-5557 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa xiamenair.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä Nanjing Lukou Intl lento kohteeseen Xiamen Gaoqi Intl 0 välilaskulla hintaan 129 € on halvin XiamenAir kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan XiamenAir lennon, niin kentältä Dalian lento kohteeseen Yangzhou Taizhou lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 33 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä Xiamen Gaoqi Intl lento kohteeseen Hongkong Hong Kong Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön XiamenAir valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 162 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen XiamenAir lento on:
- Hangzhou lento kohteeseen Hongkong Hong Kong Intl
- 73 € per lippu
- 0 välilaskulla


XiamenAir lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi XiamenAir lennon tila
ke 2/1