Varaa lentoja flydubai lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Tietoa kohteesta flydubai

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön flydubai suosituista reiteistä

Halvin reitti

80 €

Suosituin reitti

KWI lento kohteeseen DXB

Lyhin lento

1t 10m

Pisin lento

45t 10m
Halvin flydubai lentämä reitti on Kuwaitin kansainvälinen lentoasema - Dubai Intl hintaan 80 €
Lento kohteesta Kuwaitin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Dubai Intl on tällä hetkellä suosituin flydubai reitti
Nopein flydubai lentoreitti on Masqat (MCT) - Dubai (DXB) ja sen kesto on 1t 10m
Pisin flydubai lentämä reitti on Masqat (MCT) - Kathmandu (KTM) ja se kestää 45t 10m

flydubai arvostelut

6,0
OKPerustuu 39 vahvistettuun arvosteluihin
6,9Henkilökunta
5,4Viihde
5,9Ateriat
6,0Kokonaisarvosana
6,1Mukavuus
6,2Koneeseennousu

Järjestä:
Päivämäärä

Tietoja lentoyhtiöllä flydubai lentämisestä

flydubain kanta-asiakasohjelma on nimeltään Emirates Skywards. flydubain lennot keräävät sinulle lentopisteitä, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla. Lennosta saatavien pisteiden määrä vaihtelee yksinkertaisesti sen mukaan, millä reitillä ja missä luokassa lennät. Tämän lisäksi ansaittuihin pisteihin vaikuttaa se, millä tasolla olet kanta-asiakasohjelmassa. Eri tasoja on neljä alkaen sinisestä tasosta ja päättyen platinatasolle. Mitä korkeammalle tasolle etenet, sitä enemmän sinulle on tarjolla etuja. Kuten esimerkiksi se, että voit ottaa mukaan ylimääräisiä matkatavaroita tai olet etusijalla lähtöselvityksessä ennen lentoa. Varaa flydubain lento ja liity kanta-asiakkaaksi, niin pisteitä alkaa kertyä kanta-asiakastilillesi. Sinulla on monia tapoja ja vaihtoehtoja käyttää ansaitsemasi lentopisteet. flydubai ei vaadi vähimmäissaldoa pisteiden käyttöön, joten voit lunastaa niillä pieniäkin etuja, kuten esimerkiksi ennakkoon tilatun aterian. Pisteillä voi maksaa myös lentoja tai muita palveluja mihin tahansa kohteeseen ja mihin aikaan tahansa. Kannattaa huomioida myös se, että flydubailla on paljon yhteistyökumppaneita, joiden palveluihin voi myös käyttää ansaittuja pisteitä.

Flydubain lennoille voit ottaa mukaan käsimatkatavaran, joka painaa korkeintaan seitsemän kg. Jos matkustat business-luokassa, painoraja käsimatkatavaralle on 14 kg. Sallittujen ruumaan menevien matkatavaroiden määrä vaihtelee sen mukaan, missä luokassa matkustat. Voit ottaa mukaan korkeintaan kolme matkatavaraa, kunhan niiden yhteenlaskettu paino ei ylitä varausvahvistuksessa olevaa sallittua määrää. Jokaisen matkatavaran tulee painaa alle 32 kg eivätkä matkatavaran mitat saa ylittää sallittua kokoa. Voit myös ostaa ennakkoon käsimatkatavaroita, jos koneessa on tilaa. tarkista flydubai-varaukset verkossa ja samalla voit halutessasi hankkia lisäpalveluita. Voit ottaa mukaan lennolle pienen soittimen, jos sen mitat eivät ylitä sallittuja rajoja. Jos haluat kuljettaa soitinta matkustamossa, mutta se ylittää sallitut koko- tai painorajoitukset, sinun tulee hankkia sille oma lisäistuin. Lennolle voi ottaa mukaan myös urheiluvälineitä, kuten esimerkiksi polkupyörän tai lumilaudan. Niistä tulee kuitenkin ilmoittaa lentoyhtiölle vähintään vuorokautta ennen lentoa, koska urheiluvälineiden mukaan ottaminen sallitaan ainoastaan, jos lentokoneessa on tilaa. Yksittäisen esineen paino ei saa kuitenkaan ylittää 20 kg. Urheiluvälineiden kuljetuksesta peritään lisämaksua.

Yleisesti flydubain lennot eivät hyväksy lemmikkien ottamista mukaan lennolle matkustamoon tai ruumaan. Yhtiö saattaa hyväksyä haukkojen kuljetuksen, mutta sille on saatava erityinen ennakkohyväksyntä. Ota siis hyvissä ajoin ennen lentoa yhteyttä lentoyhtiöön ja sovi asiasta. Palveluskoiran voi ottaa mukaan lennolle, jos matkasuunnitelmaasi kuuluu lento Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan. Palveluskoiria ei saa ottaa mukaan flydubain liikennöimiin kohteisiin.

Ei, flydubai ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata flydubai lennon, niin voit valita Minskin kansallinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Belavia lentoa.

Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema, Dubai Intl ja Kuwaitin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa flydubai operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön flydubai strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista flydubai lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai flydubai lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme flydubai lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita flydubai lentoyhtiölle numeroon +971 600 54 44 45 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flydubai.com.

Lento kentältä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Dubai Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön flydubai valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 142 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen flydubai lento on:
- Kuwaitin kansainvälinen lentoasema lento kohteeseen Dubai Intl
- 80 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä flydubai edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 75x55x35 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x38x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 33x25x20 cm.


flydubai lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi flydubai lennon tila
ke 12/7