Varaa lentoja flydubai lentoyhtiöltä

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 2/12
la 9/12

Tietoa kohteesta flydubai

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön flydubai suosituista reiteistä

Halvin reitti

63 €

Suosituin reitti

KWI - DXB

Lyhin lento

1t 10m

Pisin lento

4t 05m
Halvin flydubai lentämä reitti on Kuwaitin kansainvälinen lentoasema - Dubai Intl hintaan 63 €
Lento kohteesta Kuwaitin kansainvälinen lentoasema kohteeseen Dubai Intl on tällä hetkellä suosituin flydubai reitti
Nopein flydubai lentoreitti on Masqat (MCT) - Dubai (DXB) ja sen kesto on 1t 10m
Pisin flydubai lentämä reitti on Dubai (DXB) - Kochi (COK) ja sen kesto on 4t 05m

flydubai arvostelut

6,5
OKPerustuu 236 vahvistettuun arvosteluihin
6,9Koneeseennousu
6,4Mukavuus
7,2Henkilökunta
5,8Viihde
6,3Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä flydubai lentämisestä

Mikä on flydubain kanta-asiakasohjelma?

flydubain kanta-asiakasohjelma on nimeltään Emirates Skywards. flydubain lennot keräävät sinulle lentopisteitä, jotka voit käyttää haluamallasi tavalla. Lennosta saatavien pisteiden määrä vaihtelee yksinkertaisesti sen mukaan, millä reitillä ja missä luokassa lennät. Tämän lisäksi ansaittuihin pisteihin vaikuttaa se, millä tasolla olet kanta-asiakasohjelmassa. Eri tasoja on neljä alkaen sinisestä tasosta ja päättyen platinatasolle. Mitä korkeammalle tasolle etenet, sitä enemmän sinulle on tarjolla etuja. Kuten esimerkiksi se, että voit ottaa mukaan ylimääräisiä matkatavaroita tai olet etusijalla lähtöselvityksessä ennen lentoa. Varaa flydubain lento ja liity kanta-asiakkaaksi, niin pisteitä alkaa kertyä kanta-asiakastilillesi. Sinulla on monia tapoja ja vaihtoehtoja käyttää ansaitsemasi lentopisteet. flydubai ei vaadi vähimmäissaldoa pisteiden käyttöön, joten voit lunastaa niillä pieniäkin etuja, kuten esimerkiksi ennakkoon tilatun aterian. Pisteillä voi maksaa myös lentoja tai muita palveluja mihin tahansa kohteeseen ja mihin aikaan tahansa. Kannattaa huomioida myös se, että flydubailla on paljon yhteistyökumppaneita, joiden palveluihin voi myös käyttää ansaittuja pisteitä.

Kuinka paljon matkatavaroita voin ottaa mukaan flydubain lennolle?

Flydubain lennoille voit ottaa mukaan käsimatkatavaran, joka painaa korkeintaan seitsemän kg. Jos matkustat business-luokassa, painoraja käsimatkatavaralle on 14 kg. Sallittujen ruumaan menevien matkatavaroiden määrä vaihtelee sen mukaan, missä luokassa matkustat. Voit ottaa mukaan korkeintaan kolme matkatavaraa, kunhan niiden yhteenlaskettu paino ei ylitä varausvahvistuksessa olevaa sallittua määrää. Jokaisen matkatavaran tulee painaa alle 32 kg eivätkä matkatavaran mitat saa ylittää sallittua kokoa. Voit myös ostaa ennakkoon käsimatkatavaroita, jos koneessa on tilaa. tarkista flydubai-varaukset verkossa ja samalla voit halutessasi hankkia lisäpalveluita. Voit ottaa mukaan lennolle pienen soittimen, jos sen mitat eivät ylitä sallittuja rajoja. Jos haluat kuljettaa soitinta matkustamossa, mutta se ylittää sallitut koko- tai painorajoitukset, sinun tulee hankkia sille oma lisäistuin. Lennolle voi ottaa mukaan myös urheiluvälineitä, kuten esimerkiksi polkupyörän tai lumilaudan. Niistä tulee kuitenkin ilmoittaa lentoyhtiölle vähintään vuorokautta ennen lentoa, koska urheiluvälineiden mukaan ottaminen sallitaan ainoastaan, jos lentokoneessa on tilaa. Yksittäisen esineen paino ei saa kuitenkaan ylittää 20 kg. Urheiluvälineiden kuljetuksesta peritään lisämaksua.

Voinko ottaa lemmikin mukaan flydubain lennolle?

Yleisesti flydubain lennot eivät hyväksy lemmikkien ottamista mukaan lennolle matkustamoon tai ruumaan. Yhtiö saattaa hyväksyä haukkojen kuljetuksen, mutta sille on saatava erityinen ennakkohyväksyntä. Ota siis hyvissä ajoin ennen lentoa yhteyttä lentoyhtiöön ja sovi asiasta. Palveluskoiran voi ottaa mukaan lennolle, jos matkasuunnitelmaasi kuuluu lento Yhdysvaltoihin tai Eurooppaan. Palveluskoiria ei saa ottaa mukaan flydubain liikennöimiin kohteisiin.

Onko lentoyhtiöllä flydubai lentoja kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema?

Ei, flydubai ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata flydubai lennon, niin voit valita Pietari Pulkovo kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Smartavia lentoa.

Mitkä ovat suosituimmat lentokentät, joilta flydubai operoi?

Dubai Intl, Jedda Kuningas Abdilazizin kansainvälinen lentoasema ja Masqatin kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa flydubai operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön flydubai strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Miten tarkistan flydubai lennon tilan?

Tarkista flydubai lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai flydubai lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme flydubai lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita flydubai lentoyhtiölle numeroon +971 600 54 44 45 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa flydubai.com.

Mikä on halvin kansainvälinen flydubai lento?

Lento kentältä kentältä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema kentälle Dubai Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön flydubai valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 144 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen flydubai lento on:
- kentältä Kuwaitin kansainvälinen lentoasema kentälle Dubai Intl
- 63 € per lippu
- 0 välilaskulla

Mitkä ovat lentoyhtiön flydubai hyväksymät matkatavaramitat?

Tällä hetkellä flydubai edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 75x55x35 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 55x38x20 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 33x25x20 cm.


flydubai lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi flydubai lennon tila
ma 11/27

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi