Top-hotellit
Naapurustot
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Zurichissä

Loma-asunnot Zurichissä, Sveitsin

Etsi loma-asuntotarjoukset  445 Zurichissä, [1,place:'genitive']

Zürich, Sveitsi
26. juni — 27. juni2
fre 21/6
tis 25/6

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoa

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut loma-asunnot kohteessa Zürich

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Zürich
Hinta
€67
€1461
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Zürich kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Zürich majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Zürich

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Zürich

Loma-asunnot kaupungissa Zürich, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Zürich loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Zürich loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Zürich

Alin loma-asunnon hinta

24 €
Halvin hinta huoneelle Zurichissä löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 24 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Sos Budget Hotel.

Milloin varata loma-asunto kohteesta Zürich

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Zürich
Matalasesonkihuhtikuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkimarraskuukallein aika yöpyä
90 %odotettu hintojen lasku
90 %odotettu hinnannousu

Hinta

88 € - 8213 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväkeskiviikkoon viikon kallein päivä varata
125 €
229 €

Tietoja majoittumisesta kohteessa Zürich

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Zürich

Mitkä Zürichin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Sveitsin suurin kaupunki Zürich sijaitsee kauniin järven rannalla maan pohjoisosan saksankielisellä alueella. Kaupunki tunnetaan erityisesti Sveitsin ja jopa koko maailman talouskeskittymänä, mutta on tätä nykyä myös suosittu matkakohde kauniin luontonsa ja kulttuuritarjontansa ansiosta. Ehkä hieman yllättäen Zürich on hyvä kohde myös yöelämän ystävälle; kaupungista löytyy esimerkiksi eniten baareja asukasta kohden koko Euroopassa. Kaupungin bilekeskus on Zürich West eli Industriequartier kaupungin länsipuolella Limmat-joen varrella. Se on vanha teollisuusalue, josta nykyään löytyy useita ravintoloita ja baareja. Esimerkiksi yökerhot Hive, Supermarket ja B3 Club löytyvät täältä. Loistava paikka maistella cocktaileja tai paikallisia viinejä on taas IQ Bar samalla alueella. Toinen houkutteleva baari enemmän keskustassa ja aivan Sihl-joen partaalla on Rio Bar. Cocktailien ystävän ehdoton vierailukohde on myös Hotel Rivington & Sons, joka ei ole hotelli laisinkaan, vaan salakapakkamainen ja vanhanaikainen baari, jossa baarimikot takuulla osaavat asiansa. Juhlijalle sopiva loma-asunto kohteessa Zürich löytyy juuri Zürich Westin alueelta. Inside Five City Apartments on keskellä vanhaa teollisuusaluetta ja majoittaa kahdesta neljään henkeä.

Missä Zürichissä on paras loma-asunto perheille?

Zürich on ehdottomasti hyvä perhelomakohde, sillä kaupungista ja sen ympäriltä löytyy paljon tekemistä ja näkemistä myös lapsille. Zürichistä löytyy suuri eläintarha, jota pidetään yhtenä Euroopan parhaimmista. Sieltä löytyy myös akvaario ja trooppinen sademetsä. Toinen vaihtoehto eläinten katseluun on Wildnispark Zürich Langenberg juuri kaupungin ulkopuolella. Tässä puistossa voi kävellä metsäreiteillä ja bongailla metsäneläimiä luonnollisessa ympäristössään. Puistosta löytyy muun muassa hirviä, karhuja ja villisikoja. Zürichin lelumuseo vanhassakaupungissa on kiehtova kohde niin lapsille kuin aikuisillekin. Esillä on vanhoja erilaisia leluja kuten nukkeja ja pienoisrautateitä 1700-1900-luvuilta. Herkkusuille sopiva kohde on puolen tunnin päässä Zürichistä sijaitseva Chocolat Frey Visitor Centre, jossa kerrotaan hauskalla ja interaktiivisella tavalla suklaan valmistuksesta. Ja totta kai suklaita voi myös maistella ja kierroksen päätteeksi ostaa kotiin keskuksen kaupasta. Altstadtin alue Zürichin historiallisessa keskustassa on todella keskeinen majoitusalue, mutta myös melko kallis. Edullisempia asuntoja löytyy tämän alueen laitamilta tai hieman sen ulkopuolelta. Esimerkiksi Zh Keita Stauffacher Hitrental Apartments -kohde sijaitsee Aussersihl-alueella Sihl-joen länsipuolella, mutta on silti suhteellisen lähellä kaikkea. Asunto on siisti ja sopii mainiosti nelihenkiselle perheelle.

Mitkä ovat Zürichin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Kohteen Zürich loma-asunnot sijoittuvat kartalla vanhankaupungin ja ydinkeskustan laitamille ja ulkopuolelle, joten ne voivat olla huomattavasti edullisempia kuin hotellit. Lisäksi erityisesti perheet ja ryhmät saavat asunnoista enemmän vastinetta rahoilleen oman tilan ja rauhan muodossa. Zürichin keskusta-alue on myös melko kompakti, joten myös kauempaa pääsee ydinkeskustaan ja vanhaankaupunkiin kätevästi esimerkiksi raitiovaunulla. Toinen hyvä puoli loma-asunnoissa on oma keittiö. Zürichissä ruokailu ravintoloissa voi käydä kukkaron päälle, sillä kaupungista löytyy monia hienoja ravintoloita. Hyvä vaihtoehto budjetin keventämiseen on laittaa ruokaa itse asunnolla. Tähän tarpeeseen kaupungista löytyy myös monia vierailemisen arvoisia toreja ja markkina-alueita, joilta ruoka-aineita kuten vihanneksia ja hedelmiä voi ostaa edullisesti. Silta lähellä Zürichin kaupungintaloa vanhassakaupungissa tunnetaan ”Vihannessiltana”, sillä siellä on aina torimyyjiä vihanneksineen ja hedelmineen. Toinen monipuolinen ja myös monikulttuurinen tori löytyy Helvetiaplatzilta Langtrassen kaupunginosasta. Sieltä löytyy niin paikallisia kuin eksoottisempiakin tuotteita, ja myös leipää, juustoja ja munia. Samoilta suunnilta Sihlfeldin kaupunginosassa on momondon kautta löytyvä Swiss Star Apartments District 3, joka on kompakti kerrostalohuoneisto kahdelle hengelle. Toinen todella edullinen vaihtoehto taas sijaitsee Aussersihlissä Langtrassesta länteen. Homestay Zurich City majoittaa kolme henkeä ja pitää sisällään myös oleskelu- ja ruokailualueen sekä hyvin varustellun keittiön.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Zürich?

Loma-asunnon vuokraaminen noin 2 öiksi on suosituin vaihtoehto niiden vierailijoiden joukossa, jotka matkustavat kohteeseen Zürich.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Zürich?

Zürich loma-asunnon hinta riippuu vieraiden määrästä, sijainnista ja tarvittavista mukavuuksista - normaali asunto kohteessa Zürich maksaa yleensä noin 235 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Zürich?

Halvin kuukausi vuokrata loma-asunto kohteessa Zürich on yleensä huhtikuu. Asuntosi tai vuokrakohteesi kustannukset voivat olla noin 90 % halvemmat kuun aikana huhtikuu verrattuna sesonkiin.

Mikä on Zürich paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Seefeld, Fluntern ja Altstetten ovat tyypillisesti suosituimpia loma-asuntojen vuokrauskohteita Zürich alueella.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Zürich?

kesäkuuta 2024 alkaen 696 toimijaa on valittavissa hotellia Zürich osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Zürich hinnat?

hotellia Zürich hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


Säästä rahaa, kun varaat loma-asuntoja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Zürich

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
fre 21/6
tis 25/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.