Loma-asunnot Tel Avivissa, Israelin

Etsi loma-asuntotarjoukset  3050 Tel Avivissa, [1,place:'genitive']

Tel Aviv, Israel
26. marraskuu — 27. marraskuu2
ma 27/11
pe 1/12

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Tel Aviv

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Tel Aviv
Hinta
€22
€434
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Tel Aviv kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Tel Aviv majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Tel Aviv

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Tel Aviv
Matalasesonkitoukokuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkihuhtikuukallein aika yöpyä
48 %odotettu hintojen lasku
56 %odotettu hinnannousu

Hinta

66 € - 281 €

Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
63 €
247 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Tel Aviv

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Tel Aviv

Loma-asunnot kaupungissa Tel Aviv, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Tel Aviv loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Tel Aviv loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Tel Aviv

Alin loma-asunnon hinta

7 €
Halvin hinta huoneelle Tel Avivissa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 7 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Sea N'Rent - 6 Shimon Hatsadik Tel Aviv.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Tel Aviv

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Tel Aviv

Mitkä Tel Avivin kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Tel Avivin yöelämä on legendaarista, aiotpa sitten viettää kaupungissa muutaman päivän tai viikon. Tässä kaupungissa syntyy uusia baareja viikoittain ja jokainen niistä tarjoaa jotain uutta, erilaista ja innovatiivista pärjätäkseen kilpailussa. Tarjolla on niin paljon baareja ja klubeja, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja budjetteihin, aina suurista klubeista hienostuneisiin naapuribaareihin. Juhlijoille parhaat Tel Avivin loma-asunnot löytyvät Rothschild Boulevardin eteläosasta ja sen lähialueilta, kuten Levontinista. Rothschild Boulevard on yksi Tel Avivin mielenkiintoisimmista kaduista, jossa on monia kauniita Bauhaus tyylisiä rakennuksia, pieniä kahviloita, baareja ja paljon muuta. Radio EPGB on yksi kaupungin parhaista baareista, joka sijaitsee maan alla. Baari on erityisesti joukolle nuorempia hipstereitä, jotka nauttivat indiesoundista ja elektronisesta musiikista. Paikassa ei ole tanssilattiaa, ja varsinkin puolen yön jälkeen kannattaa varautua pieneen jonoon, joka kuitenkin liikkuu nopeasti. Ne, jotka haluavat tanssia on läpi yön, suuntaavat Lima Limaan, joka on ollut kaupungin parhaita klubeja yli 10 vuoden ajan. Tanssilattia on aina täynnä, mutta tästä klubista löytyy myös suuri terassialue ulkopuolelta. Tosi juhlijat voivat osallistua myös Tel Aviv baarikierroksille, joka vie sinut useisiin kaupungin parhaista baareista.

Missä Tel Avivissa on paras loma-asunto perheille?

Kun matkustat perheesi kanssa, loma-asunto Tel Avivista kannattaa vuokrata Jaffan tai Namalin kaupunkialueilta. Ne ovat rauhallisempia alueita, Jaffan vanhakaupunki ja Jaffan satama ovat paras tapa aloittaa tutustuminen Tel Aviviin. Suuri osa Jaffasta rakennettiin uudelleen Napoleonin sodan ja vuonna 1837 tapahtuneen maanjäristyksen jälkeen ja alue on täynnä historiaa. Vaella läpi muinaisten kujien, kuten Zodiac-kujan, jonka varrella löytyy useita kauppoja. Pyhän Pietarin kirkko ja sen kellotorni sekä Summit Garden on upeita paikkoja, näiden vierestä löytyy myös kirpputori, jossa voi tutustua mitä mielenkiintoisimpiin esineisiin. Käveleminen vanhan Jaffan sataman läpi on todella kiehtovaa, monet vanhat hallit on muutettu taide- ja kulttuurinäyttelyiksi, jotka heijastavat kaupungin pitkää, historiallista kulttuuria. Tel Avivin satama eli Namal on Tel Avivin keskustan rantakaistaleen pohjoinen alue. Namal yhdistää etelän ja pohjoisen rannat ja se on täynnä ravintoloita, kahviloita, rantabaareja ja markkinoita. Ruokapaikkoja on runsaasti, ja läheinen Park Hayarkon on täydellinen paikka piknikille ja auringonottoon. Niille, jotka rakastavat uimista, tarjoavat kaupungin etelä- ja pohjoisrannat mainioita polskimismahdollisuuksia.

Mitkä ovat Tel Avivin loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Tel Aviv on kalliimpi kaupunki kuin mihin moni suomalainen lomailija on tottunut. Tel Avivissa on joko erittäin kalliita hotelleja tai halpoja hostelleja, jotka eivät usein ole edes kovin mukavia. Hotellit ovat yleensä ylihinnoiteltuja joko laadun, koon tai molempien suhteen, joten yöpyminen suunnitella tarkkaan. Boutique-hotelleissa saat kauniin huoneen hyvällä sijainnilla, mutta huoneet ovat hyvin pieniä. Keskitason hotelleja on vähän ja ne sijaitsevat kaukana, joten jos et ole valmis maksamaan hotellista kallista hintaa, harkitse loma-asuntoa Tel Avivista. Tel Avivin loma-asunnot ovat tavallisesti valtavia ja ne voivat olla hieman hintavampia kuin hotellit, mutta niitä löytyy ympäri kaupunkia. Loma-asunnon vuokraaminen säästää ruokakuluissa, koska ulkona syöminen ei ole halpaa. Ruokaostoksia voit tehdä halvalla supermarketeissa, esimerkiksi Victoryssa, tai Carmelin markkinoilla. Ostokset kannattaa tehdä aina viikolla, koska lauantaisin ruoka on kalliimpaa. Cofix-kahviloista ja minimarketeista löytyy halvalla ruokaa, mutta pakettikoot ovat usein pieniä. Muista myös, että useat näistä ovat kiinni lauantaisin, joten lauantai on erittäin hankala päivä ostaa edullisesti ruokaa. Suuntaa siis ruokaostoksille viikolla.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Tel Aviv?

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa Tel Aviv tekevät varauksen yleensä 15 öille.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Tel Aviv?

Tel Aviv loma-asunnon hinta riippuu vieraiden määrästä, sijainnista ja tarvittavista mukavuuksista - normaali asunto kohteessa Tel Aviv maksaa yleensä noin 83 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Tel Aviv?

Kohteessa Tel Aviv olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun toukokuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 48 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.

Mikä on Tel Aviv paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Etsittäessä loma-asuntoja kohteessa Tel Aviv viimeisimmät varaukset ovat osoittaneet, että Florentin ja City Center ovat suosituimpia yöpymispaikkoja, kuten myös Old Jaffa.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Tel Aviv?

marraskuuta 2023 alkaen 3 639 toimijaa on valittavissa hotellia Tel Aviv osiossa.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Tel Aviv hinnat?

hotellia Tel Aviv hinnat päivitettiin viimeksi tänään.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Tel Aviv

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Tel Aviv

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tel Aviv

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.