Halvat lennot Tampere Alicante alk. 149 €

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ke 6/12
ke 13/12

Tampere-Alicante lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Tampere-Alicante

Suora lento

Ei yhtään
Tampere - Alicante reitille ei ole suoria lentoja. Tampere - Alicante ei ole suosittuja lentoreittejä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Tampere - Alicante

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin viikonpäivä lentää Tampere - Alicante?

Perjantai. Viikon halvin päivä on perjantai ja kallein keskiviikko

Milloin on halvin aika lentää Alicante?

Tampere - Alicante lennot ovat tällä hetkellä saatavilla vain aamulla

 • Reitin Tampere-Pirkkala-Alicante-Elche etäisyys lentäen?

  Reitin Tampere-Pirkkala-Alicante-Elche välinen etäisyys on noin 3063,7 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä hinnat?

  lentoa Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä hinnat päivitetään päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Tampere-Pirkkala lentokenttä lento kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Alicante-Elche lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset Alicante-Elche lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Alicante-Elche lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Mitkä ovat Tampereen ja Alicanten lentoasemien edut?

Lennot Tampereelta Alicanteen lähtevät Tampere-Pirkkalan lentoasemalta, joka on eurooppalaisessa mittakaavassa pieni paikallinen lentoasema. Lähtöselvitys ja turvatarkastus sujuvat yleensä ilman suurempia viiveitä, ja lentokenttämuodollisuuksiin ei tarvitse varata ylimääräistä aikaa. Pienestä koostaan huolimatta Tampereen lentoasemalla on kaikki peruspalvelut sekä ilmainen WiFi. Talvella etelän aurinkoon matkustavat voivat jättää talvivaatteensa matkan ajaksi maksulliseen säilytykseen ja lähteä lomalle mukanaan vain kaikki tarpeellinen. Alicanten lentoasema on Valencian maakunnan vilkkain lentoasema, ja lomakaudella sinne lennetään useita lentoja eri puolilta Eurooppaa. Tyyliltään moderni lentoasema on kokenut muodonmuutoksen, jonka myötä sen kaksi vanhaa terminaalia yhdistettiin yhdeksi suureksi ja toimivaksi kokonaisuudeksi. Tänä päivänä Alicanten lentoasema palvelee sekä maan sisäistä että kansainvälistä lentoliikennettä, ja se on myös yksi halpalentoyhtiöiden tärkeimpiä kohteita manner-Espanjassa.


Mitkä ovat parhaat liikenneyhteydet lentoasemille Tampereella ja Alicantessa?

Matka kohti Espanjan aurinkoa alkaa Tampereen lentoasemalta, joka sijaitsee Pirkkalan kunnassa Tampereen kaupungin lounaispuolella. Tampereen keskustasta pääsee lentoasemalle alle puolessa tunnissa valtatie kolmea pitkin, ja keskustan ja lentoaseman välillä liikennöi myös Tampereen seudun joukkoliikenteen bussi 39A. Lentoasemalle pääsee myös Ryanairin kuljetuspalvelulla, josta vastaa Tokeen liikenne. Omalla autolla Tampereen lentoasemalle saapuvat voivat valita pysäköintipaikan hinnan tai sijainnin perusteella. Pysäköintialueet P1 ja P2 sijaitsevat terminaalien yhteydessä, ja edullisinta pysäköinti on hieman kauempana sijaitsevalla P3-pysäköintialueella. Tampere–Alicante-lento saapuu Alicanten kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee suositulla Costa Blancan rannikolla Alicanten kaupungin eteläpuolella. Ajomatka keskustaan kestää noin 15 minuuttia, ja taksin lisäksi perille pääsee myös joukkoliikennevälineillä. SuBusin C6-linjan bussit kulkevat ympäri vuorokauden lentoaseman ja kaupungin välillä, ja määränpäästä riippuen matka kestää 20–30 minuuttia. Bussit pysähtyvät linja-autoaseman lisäksi muun muassa Plaza Puerta del Mar- ja Plaza de los Lucero -aukioilla ja Alicanten rautatieasemalla.

Mihin kaupunkeihin Alicanten lentokentältä pääsee?

Alicanteen matkustettaessa kannattaa tutustua myös alueen muihin kaupunkeihin ja Costa Blancan tunnettuihin rantoihin. Espanjan suosituimpiin rantalomakohteisiin kuuluva Benidorm on vain 40 minuutin ajomatkan päässä, ja Alsan bussit liikennöivät lentoaseman ja Benidormin linja-autoaseman välillä säännöllisen aikataulun mukaan. Benidormiin pääsee myös TRAM Metropolitano de Alicante -raitioliikenteen linjalla 1, joka lähtee Alicanten keskustasta. Alicanten pohjoispuolella sijaitsevaa Benidormia kutsutaan usein Välimeren Manhattaniksi, ja luonnonkauniiden rantojensa lisäksi se tunnetaan etenkin vilkkaasta yöelämästään. Alueella on myös huvipuistoja ja vesileikkipaikkoja, jotka tarjoavat paljon viihdettä lapsiperheille. Benidormista voit jatkaa matkaasi raitiolinjalla 9 kohti sen pohjoispuolella sijaitsevia rantalomakohteita, kuten Alteaa ja Déniaa. Näissä pienemmissä ja rauhallisemmissa kaupungeissa pääset kokemaan aidon espanjalaisen tunnelman. Alicanten eteläpuolella sijaitsevan Torreviejan erikoiset suolajärvet ja valkohiekkaiset rannat ovat niin ikään lyhyen ajo- tai bussimatkan päässä, ja lentoasemalta pääsee bussilla suoraan myös maurien perustamaan Murcian kaupunkiin, jossa on historiallisia nähtävyyksiä ja tasokkaita golfkenttiä. Alicanten lounaispuolella on myös toinen mielenkiintoinen sisämaakaupunki – Elche. Sinne pääsee autolla A70-tietä pitkin, ja arkisin lentoaseman ja Elchen välillä liikennöivät 1A-linjan bussit.1B-linjan busseilla pääsee lentoasemalta suoraan myös rannikolla sijaitsevaan Arenales del Solin lomakohteeseen. Varaamalla yksisuuntaisen lennon Tampereelta Alicanteen voit suunnitella mielenkiintoinen Espanjan-matkan ja tutustua Costa Blancan lisäksi myös Andalusiaan tai suunnata kohti pohjoisessa sijaitsevaa Katalonian rannikkoa.


Vaihtoehtoiset lennot Tampere-Alicante -reitille

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja -kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat
Helsinki - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika4t 20m
Halvin hinta93 €
Helsinki - Valencia reitin lennot
Nopein lentoaika10t 05m
Halvin hinta103 €
Turku - Alicante reitin lennot
Nopein lentoaika9t 15m
Halvin hinta277 €
Oulu - Valencia reitin lennot
Nopein lentoaika31t 15m
Halvin hinta533 €

Vastaavia ​​Tampere - Alicante lentoja

Joustoa matkakohteen kanssa? Laajenna hakuasi ja löydä reittiäsi Tampere - Alicante vastaavia lentoja

Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Tampere - Alicante lentotarjous?

Oikean lennon löytäminen reitille Tampere - Alicante on nopeaa ja vaivatonta, kun sinulla on edessäsi useita vaihtoehtoja arvostetuilta jälleenmyyjiltä ja tunnetuilta lentoyhtiöiltä. Nämä vaihtoehdot voidaan sitten suodattaa niin, että löydät juuri sinulle sopivan lennnon. Näin momondo tekee. Teemme lentojen löytämisestä kohteeseen Alicante nopeaa ja helppoa, mikä säästää aikaa sekä rahaa.

Voinko löytää lentoja reitille Tampere - Alicante joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Tampere - Alicante tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Tampere - Alicante?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Alicante kohteesta Tampere. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Tampere - Alicante lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Tampere - Alicante niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Alicante lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Alicante

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.