Halvat lennot Medellín

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 29/5
su 5/6

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Halvimmat lennot kaupungin Medellín lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Medellín lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Medellín Jose Maria Cordova Intl lentokenttä

HALVIN REITTI Helsinki - Medellín

Helsinki (HEL) - Medellín Jose Maria Cordova Intl lentokenttä (MDE)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Medellín kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Medellín Jose Maria Cordova Intl, jolloin hinta on keskimääräinen 970 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ MEDELLÍNsyyskuu18% halvempisyyskuu aikana Helsinki - Medellín lennot maksavat keskimäärin vain 794 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE MEDELLÍN KENTÄLTÄ HELSINKIelokuu47% kalliimpielokuu aikana Helsinki - Medellín lentojen keskimääräinen hinta on 1429 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN MEDELLÍN KENTÄLTÄ HELSINKItammikuu1 100% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Medellín kentältä Helsinki tammikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Medellín?

40 € on halvin momondon sivustolta löytynyt tarjous viimeisen kahden viikon ajalta kohteeseen Medellín. Tämän lennon lähtölentokenttä on Cartagena, ja se on 21 % halvempi kuin suurin osa lennoista kohteeseen Medellín. Löytääksesi halvimmat lentohinnat kaupunkiin Medellín omalta alueeltasi kannattaa sinun käyttää apunasi momondon lentolippujen hintatyökalua.

Jos et halua vierailla kaupungissa Medellín syyskuu aikana, kannattaa sinun odottaa kesäkuu asti lentääksesi kohteesta Suomi, koska lippujen hinnat ovat halvempia keskimääräisten hintojen ollessa vain 795 €.

Toisen ja mahdollisesti halvemman kohdelentokentän löytäminen läheltä kaupunkia Medellín on mahdollista. Jos suunnittelet lentäväsi kohteeseen Medellín harkitse varaavasi lento joillekin seuraavista kentistä Medellín Jose Maria Cordova Intl lentokenttä (17 km kaupungin Medellín keskustasta), Quibdo lentokenttä (131 km kaupungin Medellín keskustasta), Manizales La Nubia lentokenttä (132 km kaupungin Medellín keskustasta) tai Pereira Matecana lentokenttä (157 km kaupungin Medellín keskustasta).

Halvin lentokenttä lähellä Medellín on tyypillisesti Pereira Matecana lentokenttä, jonne lentojen keskimääräinen hinta on 51 €/henkilö. Hinnat vaihtelevat sen mukaan, mikä matkustajien lähtölentokenttä on. Niiden matkustajien, jotka haluavat säästää lentojen hinnoista, kannattaa kokeilla momondon lentolippujen hintatyökalua.momondosta löytyneet halvat lennot: Medellín

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Medellín
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
24t 31m
MDEMedellín Jose Maria Cordova Intl

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Medellín

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Medellín, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä American Airlines
American Airlines
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
24t 31m
MDEMedellín Jose Maria Cordova Intl

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Medellín?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Medellín

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Medellín?

American Airlines ja Air Europa ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Medellín rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Medellín näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Medellín ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Medellín lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Medellín: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Medellín
Helsinki - Medellín reitin lennot
Lyhyin lentoaika24t 31m
Halvin hinta1512 €

Aloita matkan suunnittelu - Medellín


Miksi käyttää momondo?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen lennon kohteeseen Medellín. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Kaikki lentohaut kohteeseen Medellín momondo voidaan suodattaa niin, että näet vain ne, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Medellín.

Kyllä momondo tarjoaa hintavahteja lennoille kohteeseen Medellín. Kun olet suorittanut haun tällä sivustolla, pitäisi sinun nähdä hintavahtien asetusominaisuudet. Anna vain kelvollinen sähköpostiosoite, niin momondo ilmoittaa sinulle heti, kun hinnat muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.