Lennot Eurooppa Suomi Lappi Rovaniemi Lontoo lento kohteeseen Rovaniemi

Halvat lennot Lontoo - Rovaniemi

Meno-paluu
Economy
Lontoo (LON)
Rovaniemi (RVN)
la 21.11.
la 28.11.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Lennon tiedot reitille Lontoo–Rovaniemi

Löydä hyödyllistä tietoa kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät lentoreitille Lontoo Rovaniemi

Paras löydetty hinta 49 € Paras momondon sivuilta löydetty lentotarjous reitille Lontoo - Rovaniemi viimeisen 72 tunnin aikana on 49 €
Lyhyin lentoaika 3h 25m Lyhyin lentoaika Lontoo Rovaniemi on 3h 25m.
Suora lento Ei yhtään Lontoo - Rovaniemi ei ole suoria lentoja. Suosittuja ei suoria reittejä tälle yhteydelle ovat Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi, Lontoo Lutonin lentoasema - Rovaniemi ja Lontoo Heathrow’n lentoasema - Rovaniemi.
Lentokentät kohteessa Rovaniemi 1 lentokenttä 1 lentokenttä lähellä Rovaniemi: Rovaniemi (RVN)

Miten löytää halvimmat lennot Lontoo Rovaniemi

Olemme käyneet läpi 27 563 302 lentohintaa tarjotaksemme sinulle kaikki tärkeimmät tiedot lentoreitistäsi.
Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Rovaniemi?
maaliskuu
Halvin aika vuodesta lentää reitillä Lontoo - Rovaniemi on maaliskuu ja kallein joulukuu
Mikä on halvin viikonpäivä lentää Rovaniemi?
tiistai
Viikon halvin päivä on tiistai ja kallein maanantai
Milloin on halvin aika lentää Rovaniemi?
keskipäivällä
Lontoo - Rovaniemi lennot ovat noin 15 % kalliimpia aamulla kuin keskipäivällä
Mikä on halvin reitti?
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi
Lennä Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema - Rovaniemi ja saat parhaat Lontoo - Rovaniemi lentohinnat
Milloin on halvinta varata lennot Rovaniemi?
60 päivää ennen
Halvin aika ostaa lennot reitille Lontoo - Rovaniemi on noin 60 päivää ennen lähtöä
60
Päivää ennen lähtöä
0

Lennot Lontoo - Rovaniemi: vertaa helposti

Alla näet lentoreittisi parhaat hinnat seuraavien kolmen kuukauden aikana. Kaikki hinnat on löydetty momondon sivuilta tällä viikolla. Näet nopeimmat ja halvimmat Lontoo - Rovaniemi lennot vaihtamalla välilehteä
Halvin
Sopivin
Nopein
easyJet
28. helmikuuta
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
3t 25m
RVN
Rovaniemi
7. maaliskuuta
RVN
Rovaniemi
3t 45m
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
easyJet
20. tammikuuta
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
3t 35m
RVN
Rovaniemi
27. tammikuuta
RVN
Rovaniemi
3t 35m
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
easyJet
28. helmikuuta
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
3t 25m
RVN
Rovaniemi
7. maaliskuuta
RVN
Rovaniemi
3t 45m
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot reitille Lontoo - Rovaniemi

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Lontoo - Rovaniemi, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Norwegian
Halvin
Sopivin
Nopein
Norwegian
24. joulukuuta
LGW
Lontoo Gatwickin kansainvälinen lentoasema
3t 20m
RVN
Rovaniemi
Useita lentoyhtiöitä
18. tammikuuta
LTN
Lontoo Lutonin lentoasema
37t 00m
2 välilaskua
RVN
Rovaniemi
Air France
30. lokakuuta
LHR
Lontoo Heathrow’n lentoasema
46t 10m
2 välilaskua
RVN
Rovaniemi

Lentokentät ja kuljetukset

Mitkä lentoyhtiöt lentävät reittiä Rovaniemi–Lontoo?

Suorat lennot Rovaniemeltä Lontooseen tarjoaa talvikaudella norjalainen halpalentoyhtiö Norwegian. Norwegian lentää kaupunkien välillä suorin yhteyksin talvikaudella, noin marraskuusta maaliskuuhun, tavallisesti noin kolme kertaa viikossa. Kätevät välilaskulliset Rovaniemi–Lontoo-lennot ovat hyvin saatavilla ympäri vuoden. Lapin Rovaniemeltä Iso-Britannian Lontooseen operoi yhden vaihtokentän kautta esimerkiksi suomalainen Finnair. Finnair lentää Rovaniemi–Lontoo-reittiä yleensä kaikkina viikonpäivinä, ja tavallisesti lentoja on kaksi päivässä. Suomalaislentoyhtiön reittilentoihin sisältyy aina yksi välilasku, joka on tavallisimmin Helsinki-Vantaan lentoasemalla. Vertaa Finnairin lentoreittejä tarkasti, sillä matka-ajoissa Lontooseen voi olla eroja.

Lähtö: Miten päästä Rovaniemen lentokentälle?

Lennot Rovaniemeltä Lontooseen lähtevät Rovaniemen lentoasemalta. Lentokenttä sijaitsee noin 10 km:n päässä kaupungin keskustasta. Kätevän kyydin keskustan bussiasemalta lentokentälle tarjoaa Airportbus-lentokenttäbussi. Bussi poimii tarvittaessa matkustajia myös Rovaniemen suosituimmista hotelleista. Muista varata paikkasi linja-autoon etukäteen. Lentokenttäbussin kertalipun hinta on 7 EUR. Pyhätunturilta lentoasemalle lentomatkailijoita kuljettaa kätevä SkiBus-bussi. Joulupukin Pajakylän suunnasta lentoasemalle pääset puolestaan Pikakuljetus Rovaniemen busseilla. Voit napata Rovaniemen eri alueilta lentoasemalle myös taksin.

Saapuminen: Miten pääsen lentokentältä keskustaan Lontoossa?

Lennot Rovaniemeltä Lontooseen voivat saapua useammalle eri Lontoon kentälle. Norwegianin suorat lennot laskeutuvat pääsääntöisesti Lontoo-Gatwickin lentoasemalle (Gatwick Airport) ja Finnairin välilaskulliset lennot puolestaan Heathrown lentokentälle (Heathrow Airport). Lisäksi Lontoota palvelevat London Cityn lentokenttä (London City Airport), Lutonin lentoasema (Luton Airport), Southendin lentoasemalla (London Southend Airport) ja Stanstedin lentoasema (London Stansted Airport). Kaupungin suurimmalta lentokentältä, Heathrown lentoasemalta, pääset kätevimmin keskustaan Heathrow Express -junalla. Se suuntaa keskustassa Paddington Stationin asemalle, ja matka-aika on noin 15 min. Matkalippu maksaa noin 22–25 GBP (noin 25,70–29,20 EUR). Gatwickin lentoasemalta on matkaa Lontoon keskustaan noin 40 km. Matkan taitat vaivattomasti Gatwick Express -lentokenttäjunalla. Sen matka-aika keskustaan on noin 30 min ja lipun hinta noin 20 GBP (noin 23,30 EUR). Keskustan tuntumassa sijaitsevalta Cityn lentoasemalta matkustajia kuljettaa keskustaan DLR-juna, jonka matka-aika on vain noin 15 min. Stanstedin lentokentältä pääset keskustaan Stansted Express -junalla, ja matka-aika on noin 30 min. Myös Southendista ja Lutonista lentomatkailijoiden kannattaa ottaa Lontoon ytimeen juna.

Kuinka kauan Rovaniemi–Lontoo-lento kestää?

Lennot Rovaniemeltä Lontooseen vaihtelevat kestoltaan valitsemasi lentoreitin mukaan. Suorilla lennoilla lentoaika kaupunkien välillä on noin 3 h 40 min. Yhden välilaskun reiteillä lentoaika on puolestaan alkaen noin viisi tuntia, mutta selvästi pidempiäkin lentoreittejä on tarjolla.

Milloin on paras aika matkustaa Lontooseen?

Lontoo on mielenkiintoinen kaupunkikohde vuoden ympäri. Kaupungin matkailusesonki on vilkkaimmillaan kesällä, jolloin Lontoon keskilämpötilat nousevat noin 18–19 °C tuntumaan. Monet haluavat tutustua suurkaupungin nähtävyyksiin ja puistoihin lämpimässä auringonpaisteessa. Kesällä Lontoon lennot ja majoitukset ovat kuitenkin yleensä keskimääräistä kalliimpia, joten budjettimatkailijoille kesäsesonkia parempaa aikaa matkustaa Lontooseen ovat esimerkiksi kevät ja syksy. Lentoliput Rovaniemeltä Lontooseen ovat parhaiten saatavilla talvella, jolloin kaupunkien välillä lennetään suoria lentoja. Hyödynnä siis talvikauden edulliset, suorat lennot. Erityisen halvat lennot Rovaniemeltä Lontooseen voit napata esimerkiksi marraskuulle tai tammi-helmikuulle. Lontoon joulu on tunnelmallinen, mutta joulunajan lentojen ja majoitusten hinnat ovat yleensä normaalia korkeammat.

Tarvitaanko Lontooseen passia/viisumia?

Lontoo kuuluu Euroopan unionin alueeseen, joten et tarvitse kaupunkiin matkustaessasi viisumia. Passia ei ole pakko ottaa mukaan Lontooseen, sillä kaupunkiin voi matkustaa myös virallisen henkilökortin kanssa. Muista pitää aina mukana joko passi tai henkilökortti. Britanniassa matkustavien kannattaa seurata maan vaatimuksia matkustusasiakirjojen ja viisumiasioiden suhteen.


Vinkkejä Lontooseen

 • Oyster Card -matkakortti on ehdoton hankinta Lontoossa reissaaville matkailijoille. Kortti on saatavilla jo heti kaupunkiin saavuttaessa monilla lontoolaisilla lentokentillä. Jos mahdollista, osta kortti lentoasemalta, sillä voit maksaa sillä metro- tai junamatkan lentoasemalta keskustaan. Yksityisiin lentokenttäbusseihin se ei yleensä käy. Voit ladata kortille saldoa joukkoliikennettä varten haluamasi määrän.
 • Lontoon ravintoloissa kuitti kannattaa tarkistaa ennen laskun maksamista, sillä jotkin ravintolat lisäävät palvelumaksun laskuun automaattisesti. Jos palvelumaksua ei ole lisätty laskuun, voit kiittää henkilökuntaa noin 10–15 % tipillä. Jos taas palvelu on ollut todella huonoa, voit pyytää ravintolaa poistamaan palvelumaksun laskusta. Huonosta palvelusta ei tarvitse jättää Lontoossa tippiä.
 • Lontoo on upea museokaupunki, ja moniin kaupungin museoihin pääset tutustumaan täysin ilmaiseksi. Vieraile esimerkiksi ilmaisissa British Museumissa, luonnonhistorian museossa (Natural History Museum) tai National Gallery -taidemuseossa, jossa on esillä taideaarteita Van Goghista Botticelliin.

(Hinnat tarkistettu 2/5/2019).


Vaihtoehtoiset lentoreitit välille Lontoo–Rovaniemi

Vertaa vaihtoehtoisia lentoja lähtö- ja paluukentän lähikentiltä ja kaupungeista löytääksesi halvimmat lennot ja parhaat lentoajat.

Birmingham - Rovaniemi reitin lennot
Lyhyin lentoaika
14t 35m
Halvin hinta
485 €

Lennot kohteesta Lontoo:

Lennot kohteesta Rovaniemi:

Lennot Eurooppa Suomi Lappi Rovaniemi Lontoo lento kohteeseen Rovaniemi
 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka