Loma-asunnot Krakovassa, Puolan

Etsi loma-asuntotarjoukset  4112 Krakovassa, [1,place:'genitive']

Krakova, Puola
27. syyskuu — 28. syyskuu2
to 28/9
ma 2/10

Vertaa yli 3 miljoonaa hotelli- ja majoitusvaihtoehtoja


Suositut loma-asunnot kohteessa Krakova

Löydä täydellinen loma-asunto vierailullesi kohteeseen Krakova
Hinta
€15
€164
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+

Parhaat kaupunginosat loma-asunnon varaamiseen kaupungissa Krakova

Alapuolelta löytyy keskimääräiset loma-asuntohinnat kaupungin Krakova suosituissa naapurustoissa

Hinta

46 € - 61 €

KAUPUNGIN KRAKOVA HALVIN NAAPURUSTOStare Miasto16 % halvempiLoma-asunnot kohteessa Stare Miasto ovat halvimpia alueella Krakova hinnan ollessa keskimäärin vain 46 € per yö
KAUPUNGIN KRAKOVA KALLEIN NAAPURUSTOPodgórze9 % kalliimpiKrakova kalleimmat loma-asuntohinnat löytyvät kohteesta Podgórze, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 61 € per yö
KAUPUNGIN KRAKOVA SUOSITUIN NAAPURUSTOStare Miasto77 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii loma-asuntoja kohteesta Stare Miasto kuin mistään muusta naapurustosta kaupungissa Krakova

Loma-asunnot suosituissa naapurustoissa Krakova kaupungissa

Alapuolella ovat suosituimmat naapurustot kaupungissa Krakova majoittumiseen sekä joitakin parhaista loam-asunnoista kullakin alueella

Milloin varata loma-asunto kohteesta Krakova

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras loma-asuntotarjous kohteessa Krakova
Matalasesonkimarraskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkisyyskuukallein aika yöpyä
28 %odotettu hintojen lasku
54 %odotettu hinnannousu

Hinta

37 € - 109 €

Halvin viikonpäivämaanantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
33 €
52 €

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Krakova

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Krakova

Loma-asunnot kaupungissa Krakova, joissa on paras hinta-laatusuhde

Näillä Krakova loma-asunnoilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Krakova loma-asunnoista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Krakova

Alin loma-asunnon hinta

17 €
Halvin hinta huoneelle Krakovassa löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 17 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Pokoje Goscinne Isabel.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Krakova

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat loma-asunnon kohteessa Krakova

Mitkä Krakovan kaupunginosat ovat parhaita loma-asunnon vuokraamiseen juhlimista varten?

Krakova on yksi Puolan parhaimmista yöelämän kaupungeista. Krakova tarjoaa paljon yöelmänsä puolesta ja jokaiselle löytyy varmasti jotakin. Krakovan vanhakaupunki tarjoaa jo jonkin verran rentoa yöelämää baareineen ja ravintoloineen. Mikäli etsit kuitenkin railakasta meininkiä ja tansseja aamuun asti, on loma-asunnon sijainti tällöin Kazimierzi. Kazimierzissä sijaitsevat kaupungin parhaimmat klubit ja baarit. Alueella on monipuolinen loma-asuntotarjonta ja se vetää matkailijoita puoleensa kaikkialta erityisesti yöelämänsä ansiosta. Kazimierzin alueella, Plac Nowyn aukiolla sijaitsevat suosituimmat klubit ja baarit. Loma-asunto kannattaa vuokrata tämän aukion läheisyydestä, mikäli haluaa olla lähellä parhaimpia illanviettopaikkoja. Myös Plac Nowyn lähikadut ovat erinomaisia loma-asunnolle, koska yökerhoja on sivukaduillakin. Yksi suosittu yökerho on Shine Club Krakow, jossa voit tanssia aamuun asti.  Toinen yöelämän keskusaukio on Plac Wolnica. Plac Wolnicalla on kuitenkin vähemmän illanviettopaikkoja kuin Plac Nowylla ja aukio sopii paremmin rennompaan ja rauhallisempaan illanviettoon. Loma-asunto Krakowan Kazimierzin alueelta tarjoaa ehdottomasti parhaimmat juhlat ja enemmän vaihtoehtoja. Täällä olet Krakovan yöelämän sydämessä ja kivenheiton päässä parhaimmista baareista ja yökerhoista.

Missä Krakovassa on paras loma-asunto perheille?

Krakovaa ei pidetä ihanneperhelomakohteena. Siitä huolimatta kaupunki voi tarjota erinomaisen loman perheille ja loman aikana voi nauttia historiasta, kulttuurista ja erilaisista aktiviteeteista. Kleparz on erinomainen sijainti loma-asunnolle Krakovassa, mikäli kaupunkiin matkustaa perheen kanssa.  Kleparz on rento asuinalue, joka tarjoaa rauhaisamman oleskelun kuin keskustan vilinä. Kleparz on kuitenkin tarpeeksi lähellä keskustan tärkeää aluetta, Stare Miastroa, joten kaupungin kuuluisimpiin nähtävyyksiin on lyhyt matka.  Alueella on laaja valikoima vehreitä puistoja, historiallisia maamerkkejä, kulttuurikuvakkeita ja herkullisia ravintoloita. Loma-asunto Kleparzissa sopii hyvin perheille, koska kaupungista voi nauttia helposti ja nähtävyyksiin on lyhyt etäisyys, mutta pitkän päivän päätteeksi voi rauhoittua paremmin hiljaisemmassa Klaparzissa. Kleparzissa sijaitsee muun muassa museo Zywe Muzeum Obwarzanka, jossa voi oppia Puolan historiasta. Alueella on myös suosittu puisto, Park Jalu Kurka. Mikäli Puolaan matkustaa isompien lasten kanssa, on Krakowan keskusta myös hyvä sijainti loma-asunnolle ja siellä alue Stare Miasto. Stare Miaston läheisyydessä on Krakovan tärkeimmät maamerkit, kulttuurinähtävyydet ja museot. Täällä sijaitsee esimerkiksi Krakovan symboli, kaupungin palatsiaukio. Perheet voivat löytää helposti erinomaisen sijainnin loma-asunnolle Krakowassa. Tarjontaa on paljon ja rauhallisten alueiden loma-asuntotarjonta on myös laaja.

Mitkä ovat Krakowan loma-asuntojen edut verrattuna hotelleihin?

Krakowan loma-asunnot ovat edullisia ja tarjonta on monipuolinen. Loma-asuntoja voi löytää ympäri kaupunkia, joko hiljaisemmilta alueilta tai aivan keskustan vilinän keskeltä. Loma-asunto Krakovassa mahdollistaa rentouttavan loman ja kaupungista saa autenttisemman kuvan. Loma-asunnossa tunnet olosi ikään kuin paikalliseksi. Voit kokea kaupungin paikallisin silmin. Krakowan loma-asunnot ovat myös melko edullisia ja erilaisia asuntoja on tarjolla niin yksin matkustaville, pariskunnille, perheille kuin suuremmillekin ryhmille. Loma-asunnon Krakowasta voi myös vuokrata sellaisilla mukavuuksilla kuin itse haluaa. Mikäli haluat laittaa itse ruoat loman aikana ja säästää näin ravintolakuluissa, voit vuokrata asunnon keittiöllä. Mikäli vietät Krakovassa pidemmän ajan, on loma-asunto tällöin usein myös käytännöllisempi vaihtoehto. Loma-asunnossa tilaa on enemmän ja yksityisyys on taattu. Voit nauttia lomastasi kaikessa rauhassa ja omilla ehdoillasi. Krakovassa voi tehdä ruokaostokset helposti kaupungin useissa ruokakaupoissa. Kaupungissa on myös maanviljelijöiden marketteja, joissa ruokaostokset voi tehdä nautiskellen. Marketeilla maanviljelijät myyvät tuoreita vihanneksia, hedelmiä ja muita ruoka-aineita. Marketeilta löydät myös puolalaisia herkkuja ja perinteisiä ruokia. Marketit tarjoavat niin paljon ruokia, että niissä viihtyy helposti useammankin tunnin.

Kuinka pitkäksi aikaa ihmiset yleensä varaavat loma-asunnon kohteessa Krakova?

Ne, jotka valitsevat loma-asunnon majoituspaikakseen kohteessa Krakova tekevät varauksen yleensä 6 öille.

Kuinka paljon loma-asunto maksaa kohteessa Krakova?

Loma-asunnon vuokriin kohteessa Krakova vaikuttaa erilaiset hinnoittelutyypit, jotka vaihtelevat yleensä vuodenajan, asunnon sijainnin ja tarvittavien huoneiden lukumäärän perusteella. Viime aikoina tyypilliset loma-asuntohaut kohteessa Krakova ovat maksaneet noin 83 € per yö.

Milloin on paras aika varata loma-asunto kohteessa Krakova?

Kohteessa Krakova olevat loma-asunnot ovat yleensä halvimmillaan kuun marraskuu aikana - vuokrahinnat voivat olla noin 28 % alhaisemmat kuin keskimäärin kyseisenä aikana.

Mikä on Krakova paras alue loma-asunnon varaamiseen?

Stare Miasto, Grzegórzki ja Podgórze ovat tyypillisesti suosituimpia loma-asuntojen vuokrauskohteita Krakova alueella.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Krakova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Krakova osiossa on 4 964 syyskuuta 2023 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Krakova hinnat?

hotellia Krakova hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.


momondon suositut loma-asunnot kaupungissa Krakova

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista loma-asunnoista kohteessa Krakova

Loma-asunnot muissa kaupungeissa alueella Puolan

Tarkista loma-asuntohinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Puolan

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Krakova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.