Halvat lennot Kööpenhamina München

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 3/10
ti 10/10

Kööpenhamina-München lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Kööpenhamina-München

Lyhyin lentoaika

1t 35m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Kööpenhamina kohteeseen München on 1t 35m.
Suoria lentoja Kööpenhamina - München lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Kööpenhamina - München

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen München?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Kööpenhamina - München on tammikuu ja kallein heinäkuu

Milloin on halvinta varata Kööpenhamina - München lento?

54 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Kööpenhamina - München on noin 54 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Kööpenhamina kohteeseen München?

14 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Kööpenhamina - München syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo 07:00, ja 62 % lennoista lähtee keskipäivällä joka päivä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Kööpenhamina kohteeseen München?

syyskuuta 2023 alkaen reittiä Kööpenhamina - München liikennöidään 99 viikossa. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo maanantai, ja 23 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

 • Reitin Kööpenhamina-München Franz Josef Strauss etäisyys lentäen?

  München Franz Josef Strauss on 840,9 km päässä kohteesta Kööpenhamina.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Kööpenhamina lentokenttä lento kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä hinnat?

  lentoa Kööpenhamina lentokenttä lento kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä hinnat päivittyvät joka päivä.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Kööpenhamina lentokenttä lento kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä?

  Yksin matkustavan lapsen ikäraja on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), on omat ikärajoituksensa, kuten myös lennon pituutta, aikatauluja ja välilaskuja koskevat sääntönsä. Suosittelemme aina tarkistamaan yksityiskohdat sen lentoyhtiön kanssa, jonka kautta varaat Kööpenhamina lentokenttä lento kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä matkan.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen München Franz Josef Strauss lentokenttä?

  Matka- ja terveysasiakirjat, joita tarvitset München Franz Josef Strauss lentokenttä matkallasi, voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Matkustajalla on yleensä hyvä olla mukana useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen München Franz Josef Strauss lentokenttä. On aina suositeltavaa kysyä neuvoa lentoyhtiöltä tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Kööpenhamina - München lentotarjous?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat Kööpenhamina - München lennot. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja reitille Kööpenhamina - München joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. Kaikkia momondo lentoja reitillä Kööpenhamina - München voidaan verrata ja niitä voidaan suodattaa tarjolla olevien eri käytäntöjen perusteella mukaan lukien joustava varaus.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Kööpenhamina - München?

momondo tarjoaa useita suodattimia, jotka auttavat sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen München kohteesta Kööpenhamina. Suodata hinnan, lentoyhtiön, lentokenttien, matkustamoluokan, lentokoneen, maksutavan, välilaskujen lukumäärän ja muiden tekijöiden perusteella.

En ole valmis varaamaan Kööpenhamina - München lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Lentojen hintavahteja reitille Kööpenhamina - München on nopea ja helppo tilata momondo-sivustolla. Tee vain haku ja valitse hintavahtiominaisuus. Niin simppeliä se on.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen München

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.