Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)

Halvat lennot New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä Phoenixiin

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 26/5
su 2/6
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Miten löydät halvimmat lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Phoenix?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix on tammikuu ja kallein kesäkuu

Milloin on halvinta varata New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix lento?

38 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix on noin 38 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Phoenix?

toukokuuta 2024 alkaen 34 lentoa lähtee kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Phoenix joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 05:00, ja 32 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä kohteeseen Phoenix?

toukokuuta 2024 alkaen 243 lentoa lähtee kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Phoenix viikoittain. Tämän reitin suosituin lähtöaika on klo perjantai, ja 17 % päivittäisistä lennoista lähtee tässä aikahaarukassa.

Halvat New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix lentotarjoukset ja vinkit

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä-Phoenix

Suora lento

Ei yhtään
New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix reitille ei ole suoria lentoja. New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä - Phoenix ei ole suosittuja lentoreittejä.

 • Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Phoenix etäisyys lentäen?

  Reitin New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema-Phoenix lento kestää noin 3460,3 km.

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phoenix hinnat?

  lentoa New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phoenix hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phoenix?

  Vaikka alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, niin lentoyhtiöt, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla lisäksi omia ikärajoituksia, joihin voivat vaikuttaa esimerkiksi lennon pituus, aikataulu ja välilaskut. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet New York John F. Kennedyn kansainvälinen lentoasema lentokenttä lento kohteeseen Phoenix varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Phoenix?

  Matkalla kohteeseen Phoenix tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Phoenix saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni New York - Phoenix lentotarjous?

Lentojen löytäminen reitille New York - Phoenix on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Phoenix.

Voinko löytää lentoja reitille New York - Phoenix joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

momondo sallii käyttäjien näyttää vain ne lennot reitille New York - Phoenix, jotka tarjoavat joustavan varauskäytännön sekä muita hyödyllisiä suodattimia ja ominaisuuksia.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille New York - Phoenix?

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja reitille New York - Phoenix.

En ole valmis varaamaan New York - Phoenix lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Phoenix, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata reitin New York - Phoenix lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Phoenix

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
1 aikuinen
Mistä?
Kohde?
su 26/5
su 2/6
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia matkallesi Yhdysvaltoihin