Etsi halvat lennot Vaitape

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ti 6/12
ti 13/12

Vaitape lentotiedot ja trendit

Tutustu Vaitape lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Katso hinnat kohteesta:

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vaitape?

Datamme mukaan tiistai on halvin päivä lentää kaupunkiin Vaitape. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 2540 €. Lennot reitille Suomi - Vaitape perjantai aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 3355 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.


Halvimmat lennot kaupungin Vaitape lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vaitape lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vaitape

HALVIN REITTI Helsinki - Vaitape

Helsinki (HEL) - Vaitape (BOB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vaitape kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Vaitape Motu-Mute, jolloin hinta on keskimääräinen 2371 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VAITAPEmaaliskuu5% halvempimaaliskuu aikana Helsinki - Vaitape lennot maksavat keskimäärin vain 2067 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VAITAPE KENTÄLTÄ HELSINKImarraskuu26% kalliimpimarraskuu aikana Helsinki - Vaitape lentojen keskimääräinen hinta on 2740 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VAITAPE KENTÄLTÄ HELSINKIlokakuu445% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vaitape kentältä Helsinki lokakuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Vaitape

Ranskan Polynesian saariin kuuluva Bora Bora on todellinen ympärivuotinen paratiisi. Saari turkoosina kimmeltävine merivesineen ja satumaisine hiekkarantoineen on unelmien matkakohde auringon ystäville mihin aikaan vuodesta tahansa. Tyynenmeren saarella kesä ei lopu koskaan, ja lämpötilat ovat jatkuvasti 25–30 asteen tienoilla. Marraskuusta huhtikuulle voi sataa, mutta sadekaudellakin saari on suosittu kohde.

Bora Bora tarjoaa vierailleen todellista luksusta. Lentoliput saarelle ovat haluttua tavaraa esimerkiksi häämatkalaisten keskuudessa, joten erityisen halvat lennot Bora Boralle ovat harvinaisia. Selvää rahaa Bora Boralle matkustavat voivat säästää valitsemalla oikeat lentoyhteydet. Tämä onnistuu lentoja vertaamalla, lippujen hintoja seuraamalla ja ajoissa varaamalla. Eri viikonpäivinä myytävillä lennoilla voi olla parhaimmillaan satojen eurojen hintaero. Ole tarkkana mahdollisten halpojen lentotarjousten suhteen ja etsi erilaisia lentoreittejä saarelle.

Muista varata melko tukeva matkabudjetti saarella käytettäväksi. Bora Boralla ei elä halvalla. Hintataso on monelta osin korkeampi kuin Suomessa, joten matalan budjetin matkailijan ihannekohde Bora Bora ei ole. Lento ja majoitus on silti mahdollista saada kohtuulliseen hintaan. Tärkeintä on varata lento ja hotelli aina ajoissa. Tee varaus viimeistään pari kuukautta ennen matkaa.

maaliskuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Vaitape kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 2067 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Vaitape kuukauden maaliskuu aikana, niin lentäminen lokakuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 2126 €.


Muut matkustamoluokat Vaitape lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Vaitape lennollasi

Vaitape ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vaitape lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bora Boran lentoasema tunnetaan kansainvälisillä nimillä Bora Bora Airport ja Motu Mute Airport. Tälle kentälle Helsinki-Vantaaltakin lähteneet halvat lennot Bora Boralle lopulta saapuvat. Kenttä sijaitsee pikkuruisella Motu Muten saarella, ja matkaa lentoasemalta Bora Boran saaren suurimpaan kaupunkiin Vaitapeen on lentokentältä noin 7 km. Lentoasemalta pääsaarelle pääsee siirtymään ainoastaan venekuljetuksella. Saarelle kulkeekin shuttle-veneitä, ja monilla hotelleilla on ilmaisia shuttle-venekuljetuksia asiakkailleen. Ota siis ennen reissuun lähtöä majapaikastasi selville, onko asiakkaille järjestetty kuljetus hotellille ja miten kuljetus toimii. Tämä on tärkeä tieto, sillä Bora Boralla ei ole joukkoliikennesysteemiä. Jos hotellisi ei tarjoa kuljetusta, voit aina vuokrata auton tai yksityisen kuljetuspalvelun. Monille hotelleille matkaa on jatkettava vielä uudestaan meriteitse, sillä lomakeskuksista suuri osa sijaitsee pääsaaren ulkopuolella.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vaitape

Bora Boralla ei ole varsinaista joukkoliikennejärjestelmää, joten kauniilla saarella kannattaa liikkua mahdollisimman paljon kävellen. Hotellit voivat tarjota omia kuljetuspalvelujaan, joita kannattaa käyttää hyväksi. Jos haluat liikkua saarella joustavasti, on myös vuokra-auto hyvä vaihtoehto. Skoottereita ja polkupyöriä on mahdollista vuokrata. Monet hotellit myös tarjoavat polkupyöriä ilmaiseksi asiakkaidensa käyttöön. Mereltä käsin saareen voi tutustua vuokraamalla käyttöönsä pienen moottoriveneen.

Suurin osa Bora Boran tunnetuimmista lomakeskuksista ei sijaitse pääsaaren alueella, vaan pienillä saarilla sen ympärillä. Jos majoitut yhdessä näistä hotelleista, ainoa keino päästä pääsaarelle on meriteitse veneellä. Reittiveneliikennettä ei ole, mutta hotelliasukkaille on usein ilmaisia shuttle-palveluja. Monesti veneet ovat päivällä ilmaisia ja iltaisin maksullisia. Jotkut ravintolat saattavat jopa tarjota ilmaisen noutopalvelun hotellilta ravintolaan ja takaisin. Pääsaaren alueella toimii myös taksipalvelu. Jos otat taksin, on suositeltavaa sopia hinta ennen matkaa. Bora Boralla on lisäksi vaatimaton paikallinen kuljetuspalvelu nimeltä Le Truck, joka toimii esimerkiksi lautta-aikataulujen perusteella. Sen yhteydet ovat kuitenkin melko epävarmat.


Kohteen Vaitape viisumivaatimukset

Suomalaiset matkailijat eivät normaalisti tarvitse viisumia, kun he matkustavat Bora Boralle tai muille Ranskan Polynesian saarille. Viisumivapaasti saarella saa oleskella enimmillään kolme kuukautta. Pidemmälle matkalle viisumi on hankittava. Mukaan matkaan Bora Boralle on aina otettava passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Monet lentoreitit Euroopasta kulkevat Ranskan Polynesian saarille Yhdysvaltojen lentokenttien kautta. Näissä tapauksissa matkailijan on hankittava ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltoihin. ESTA anotaan sähköisesti netin kautta.


Aloita matkan suunnittelu - Vaitape


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Vaitape

Halvat lennot Bora Boralle voi olla vaikeaa löytää, sillä lentohinnat pysyvät melko korkeina vuoden ympäri. Paras keino saada matkat saarelle kohtuuhintaan on seurata hintojen kehittymistä aktiivisesti. Vertaa hintoja tarkkaan myös esimerkiksi eri viikonpäivien välillä. Etsi lentoja ajoissa, äläkä jätä varausta viime tippaan. Voit asettaa momondossa itsellesi myös hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun lentolippujen hinnoissa tapahtuu merkittäviä muutoksia.

Saarelle matkailijoita kutsuvat puhtaat rannat ja kirkas merivesi. Omista ainakin päivä snorklaukselle, sukellukselle tai melonnalle. Otemanu-vuori tarjoaa patikkapolkuja.

Bora Bora on tyylikäs rantaparatiisi, jossa aurinko paistaa ympäri vuoden. Auringonpaahteelta onkin hyvä suojautua kevyin vaattein ja suojavoitein. Mikäli toiveissa on patikoida tai urheilla, pakkaa mukaan sopivat liikuntavarusteet.

Bora Bora on rauhallinen ja varsin turvallinen matkailukohde. Toki arvotavaroita on pidettävä silmällä. Vakuutukset kannattaa päivittää kuntoon ennen matkaa, etenkin jos toiveissa on testata saarella esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Juo aina pullovettä, sillä kraanavesi ei sovi juotavaksi.

Juomarahaa on tyypillistä jättää esimerkiksi ravintoloissa. Noin 10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva tippi.

Bora Bora ei ole budjettimatkailijan kohde, sillä esimerkiksi majoittuminen on saarella melko arvokasta. Hintataso on samankaltainen tai kalliimpi kuin Helsingissä. Esimerkiksi ravintoloissa syöminen on kalliimpaa kuin Suomessa.

Ranskan Polynesian aika on 12 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Välimatka on noin 15170 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ranskan Polynesia

Eikö sittenkään Vaitape? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ranskan Polynesia

Miksi käyttää momondo?

Lentojen löytäminen kohteeseen Vaitape on nopeaa ja helppoa momondo-sivustolta. Etsimme ja löydämme lukuisia lentovaihtoehtoja eri lentoyhtiöiltä ja jälleenmyyjiltä. Voit sitten käyttää suodattimiamme suodattaaksesi hakutuloksiasi, kunnes olet löytänyt juuri sinulle sopivan lennon kohteeseen Vaitape.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Vaitape tällä käytännöllä.

Kun olet tehnyt haun sivuilta löytyvän lomakkeen avulla, momondo tarjoaa käyttöösi hyödyllisiä suodattimia ja muita apuvälineitä. Voimme näyttää sinulle edullisimmat lentopäivät ja -ajat sekä suodattaa vaihtoehtoja määrittelemälläsi tavalla, jotta voit tehdä oikeaan infoon perustuvia valintoja varaessasi lentoja kohteeseen Vaitape.

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa kohteeseen Vaitape niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Vaitape lentojen hintamuutoksia ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.