Halvat lennot Vaitape

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
la 23/10
la 30/10

Halvimmat lennot kaupungin Vaitape lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Vaitape lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Vaitape

HALVIN REITTI Helsinki - Vaitape

Helsinki (HEL) - Vaitape (BOB)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Vaitape kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Vaitape Motu-Mute, jolloin hinta on keskimääräinen 1997 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ VAITAPEjoulukuu27% halvempijoulukuu aikana Helsinki - Vaitape lennot maksavat keskimäärin vain 1448 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE VAITAPE KENTÄLTÄ HELSINKIheinäkuu16% kalliimpiheinäkuu aikana Helsinki - Vaitape lentojen keskimääräinen hinta on 2322 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN VAITAPE KENTÄLTÄ HELSINKIhelmikuu540% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Vaitape kentältä Helsinki helmikuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Vaitape?

Ranskan Polynesian saariin kuuluva Bora Bora on todellinen ympärivuotinen paratiisi. Saari turkoosina kimmeltävine merivesineen ja satumaisine hiekkarantoineen on unelmien matkakohde auringon ystäville mihin aikaan vuodesta tahansa. Tyynenmeren saarella kesä ei lopu koskaan, ja lämpötilat ovat jatkuvasti 25–30 asteen tienoilla. Marraskuusta huhtikuulle voi sataa, mutta sadekaudellakin saari on suosittu kohde.

Bora Bora tarjoaa vierailleen todellista luksusta. Lentoliput saarelle ovat haluttua tavaraa esimerkiksi häämatkalaisten keskuudessa, joten erityisen halvat lennot Bora Boralle ovat harvinaisia. Selvää rahaa Bora Boralle matkustavat voivat säästää valitsemalla oikeat lentoyhteydet. Tämä onnistuu lentoja vertaamalla, lippujen hintoja seuraamalla ja ajoissa varaamalla. Eri viikonpäivinä myytävillä lennoilla voi olla parhaimmillaan satojen eurojen hintaero. Ole tarkkana mahdollisten halpojen lentotarjousten suhteen ja etsi erilaisia lentoreittejä saarelle.

Muista varata melko tukeva matkabudjetti saarella käytettäväksi. Bora Boralla ei elä halvalla. Hintataso on monelta osin korkeampi kuin Suomessa, joten matalan budjetin matkailijan ihannekohde Bora Bora ei ole. Lento ja majoitus on silti mahdollista saada kohtuulliseen hintaan. Tärkeintä on varata lento ja hotelli aina ajoissa. Tee varaus viimeistään pari kuukautta ennen matkaa.

  • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Vaitape?

    joulukuu on keskimäärin halvin kuukausi lentää kohteeseen Vaitape kohteesta Suomi hintojen ollessa noin 1448 €. Jos et voi matkustaa kaupunkiin Vaitape kuukauden joulukuu aikana, niin lentäminen toukokuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 1671 €.

  • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Vaitape?

    Datamme mukaan sunnuntai on halvin päivä lentää kaupunkiin Vaitape. Lentolippujen hinnat voivat olla jopa niin edulliset kuin 1573 €. Lennot reitille Suomi - Vaitape keskiviikko aikana ovat yleensä kalliimpia ja keskimäärin maksavat noin 2570 €. Huomioi, että hinnat kyseisille päiville voivat vaihdella vuodenajan ja kysynnän mukaan.


Vaitape ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Vaitape lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Bora Boran lentoasema tunnetaan kansainvälisillä nimillä Bora Bora Airport ja Motu Mute Airport. Tälle kentälle Helsinki-Vantaaltakin lähteneet halvat lennot Bora Boralle lopulta saapuvat. Kenttä sijaitsee pikkuruisella Motu Muten saarella, ja matkaa lentoasemalta Bora Boran saaren suurimpaan kaupunkiin Vaitapeen on lentokentältä noin 7 km. Lentoasemalta pääsaarelle pääsee siirtymään ainoastaan venekuljetuksella. Saarelle kulkeekin shuttle-veneitä, ja monilla hotelleilla on ilmaisia shuttle-venekuljetuksia asiakkailleen. Ota siis ennen reissuun lähtöä majapaikastasi selville, onko asiakkaille järjestetty kuljetus hotellille ja miten kuljetus toimii. Tämä on tärkeä tieto, sillä Bora Boralla ei ole joukkoliikennesysteemiä. Jos hotellisi ei tarjoa kuljetusta, voit aina vuokrata auton tai yksityisen kuljetuspalvelun. Monille hotelleille matkaa on jatkettava vielä uudestaan meriteitse, sillä lomakeskuksista suuri osa sijaitsee pääsaaren ulkopuolella.


Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Vaitape

Bora Boralla ei ole varsinaista joukkoliikennejärjestelmää, joten kauniilla saarella kannattaa liikkua mahdollisimman paljon kävellen. Hotellit voivat tarjota omia kuljetuspalvelujaan, joita kannattaa käyttää hyväksi. Jos haluat liikkua saarella joustavasti, on myös vuokra-auto hyvä vaihtoehto. Skoottereita ja polkupyöriä on mahdollista vuokrata. Monet hotellit myös tarjoavat polkupyöriä ilmaiseksi asiakkaidensa käyttöön. Mereltä käsin saareen voi tutustua vuokraamalla käyttöönsä pienen moottoriveneen.

Suurin osa Bora Boran tunnetuimmista lomakeskuksista ei sijaitse pääsaaren alueella, vaan pienillä saarilla sen ympärillä. Jos majoitut yhdessä näistä hotelleista, ainoa keino päästä pääsaarelle on meriteitse veneellä. Reittiveneliikennettä ei ole, mutta hotelliasukkaille on usein ilmaisia shuttle-palveluja. Monesti veneet ovat päivällä ilmaisia ja iltaisin maksullisia. Jotkut ravintolat saattavat jopa tarjota ilmaisen noutopalvelun hotellilta ravintolaan ja takaisin. Pääsaaren alueella toimii myös taksipalvelu. Jos otat taksin, on suositeltavaa sopia hinta ennen matkaa. Bora Boralla on lisäksi vaatimaton paikallinen kuljetuspalvelu nimeltä Le Truck, joka toimii esimerkiksi lautta-aikataulujen perusteella. Sen yhteydet ovat kuitenkin melko epävarmat.


Kohteen Vaitape viisumivaatimukset

Suomalaiset matkailijat eivät normaalisti tarvitse viisumia, kun he matkustavat Bora Boralle tai muille Ranskan Polynesian saarille. Viisumivapaasti saarella saa oleskella enimmillään kolme kuukautta. Pidemmälle matkalle viisumi on hankittava. Mukaan matkaan Bora Boralle on aina otettava passi, jonka on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan jälkeenkin. Monet lentoreitit Euroopasta kulkevat Ranskan Polynesian saarille Yhdysvaltojen lentokenttien kautta. Näissä tapauksissa matkailijan on hankittava ESTA-matkustuslupa Yhdysvaltoihin. ESTA anotaan sähköisesti netin kautta.


Aloita matkan suunnittelu - Vaitape


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Vaitape

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Bora Boralle voi olla vaikeaa löytää, sillä lentohinnat pysyvät melko korkeina vuoden ympäri. Paras keino saada matkat saarelle kohtuuhintaan on seurata hintojen kehittymistä aktiivisesti. Vertaa hintoja tarkkaan myös esimerkiksi eri viikonpäivien välillä. Etsi lentoja ajoissa, äläkä jätä varausta viime tippaan. Voit asettaa momondossa itsellesi myös hintavahdin, joka ilmoittaa sinulle sähköpostitse, kun lentolippujen hinnoissa tapahtuu merkittäviä muutoksia.

Kiinnostavatko Bora Boran nähtävyydet?

Saarelle matkailijoita kutsuvat puhtaat rannat ja kirkas merivesi. Omista ainakin päivä snorklaukselle, sukellukselle tai melonnalle. Otemanu-vuori tarjoaa patikkapolkuja.

Mitä mukaan matkalle Bora Boralle?

Bora Bora on tyylikäs rantaparatiisi, jossa aurinko paistaa ympäri vuoden. Auringonpaahteelta onkin hyvä suojautua kevyin vaattein ja suojavoitein. Mikäli toiveissa on patikoida tai urheilla, pakkaa mukaan sopivat liikuntavarusteet.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Bora Boralle

Matkapuhelimesi toimivuuden ja matkapuhelinpalveluiden hinnat Bora Boralla saat selville ottamalla yhteyden operattoriisi. Käytä mahdollisuuksien mukaan myös ilmaisia wifi-yhteyksiä hotelleissa ja lomakeskuksissa.

Onko Bora Boralla turvallista?

Bora Bora on rauhallinen ja varsin turvallinen matkailukohde. Toki arvotavaroita on pidettävä silmällä. Vakuutukset kannattaa päivittää kuntoon ennen matkaa, etenkin jos toiveissa on testata saarella esimerkiksi vesiurheilulajeja.

Voiko Bora Boralla juoda kraanavettä?

Juo aina pullovettä, sillä kraanavesi ei sovi juotavaksi.

Tippi ja juomarahakäytännöt Bora Boralla?

Juomarahaa on tyypillistä jättää esimerkiksi ravintoloissa. Noin 10 prosenttia laskun loppusummasta on sopiva tippi.

Millainen on Bora Boran hintataso?

Bora Bora ei ole budjettimatkailijan kohde, sillä esimerkiksi majoittuminen on saarella melko arvokasta. Hintataso on samankaltainen tai kalliimpi kuin Helsingissä. Esimerkiksi ravintoloissa syöminen on kalliimpaa kuin Suomessa.

Mikä on aikaero Suomi-Ranskan Polynesia?

Ranskan Polynesian aika on 12 tuntia Suomen aikaa jäljessä.

Mikä on etäisyys Helsinki-Bora Bora?

Välimatka on noin 15170 km.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Ranskan Polynesia

Eikö sittenkään Vaitape? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Ranskan Polynesia