Halvat lennot Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä Milanoon

1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 2/10
ma 9/10

Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä-Milano lennot: hyödyllistä tietoa

Löydä hyödyllisiä tietoja, kuten lennon kesto, suorat lennot sekä kohteen lentokentät reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä-Milano

Lyhyin lentoaika

1t 35m

Suora lento

Joka päivä
Lyhyin lentoaika kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Milano on 1t 35m.
Suoria lentoja Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Milano lennetään joka päivä.

Miten löydät halvimmat lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Milano

Voit lopettaa etsinnät. Olemme nimittäin käyneet läpi kaikki haut tälle lentoreitille momondossa, jotta sinulla olisi kaikki tarvittavat tiedot löytääksesi halvimmat lentoliput matkallesi

Mikä on halvin kuukausi lentää kohteeseen Milano?

Tammikuu. Halvin aika vuodesta lentää reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Milano on tammikuu ja kallein elokuu

Milloin on halvinta varata Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Milano lento?

49 päivää ennen. Halvin aika ostaa lennot reitille Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Milano on noin 49 päivää ennen lähtöä

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin joka päivä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Milano?

syyskuuta 2023 alkaen 19 lentoa lähtee kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä ja laskeutuu kohteeseen Milano joka päivä. Tämän reitin suosituin lentojen lähtöaika on klo 09:00, ja 66 % päivittäisistä lennoista lähtee keskipäivällä.

Kuinka monta lentoa lennetään keskimäärin viikossa kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä kohteeseen Milano?

137 viikottaista lentoa liikennöi reitillä Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä - Milano syyskuuta 2023 alkaen. Tämän reitin suosituin lähtöpäivä on maanantai, ja 22 % viikottaisista lennoista lähtee kyseisenä päivänä.

 • Reitin Barcelonan lentoasema (El Prat)-Milano etäisyys lentäen?

  Milano on 736,8 km päässä kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat).

 • Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Milano hinnat?

  lentoa Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Milano hinnat saatetaan ajan tasalle päivittäin.

 • Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteesta Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Milano?

  Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta ilman huoltajaa matkustaville alaikäisille (UNMR) palvelua tarjoavilla lentoyhtiöillä voi olla omia ikärajoituksia, samoin kuin lennon kestoa, aikataulua ja välilaskuja koskevia määräyksiä. On suositeltavaa, että varmistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Barcelonan lentoasema (El Prat) lentokenttä lento kohteeseen Milano varauksen.

 • Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Milano?

  Matkalla kohteeseen Milano tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisen tilanteesi mukaan. Pääsääntöisesti kannattaa ottaa mukaan useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti, sekä passi, joka on voimassa kuusi kuukautta Milano saapumisen jälkeen. Suosittelemme aina kysymään neuvoa lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni Barcelona - Milano lentotarjous?

momondo kokoaa kaikki lentovaihtoehdot yhteen paikkaan ja antaa sinun suodattaa ne löytääksesi täydellisen Barcelona - Milano lennon. momondo säästää aikaasi, minkä lisäksi voit käyttää säästyneet rahasi matkalla.

Voinko löytää lentoja reitille Barcelona - Milano joustavalla varauskäytännöllä momondo-sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja reitille Barcelona - Milano tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lentoja reitille Barcelona - Milano?

Kun olet hakenut lentoja reitille Barcelona - Milano, momondo auttaa sinua löytämään oikean lennon tarjoamalla hyödyllisiä suodattimia, jotka vähentävät lentovaihtoehtoja. Lentoja voidaan suodattaa useiden tekijöiden perusteella, kuten lentoyhtiön, lentokentän ja hinnan sekä lentokonetyypin että maksutavan mukaan.

En ole valmis varaamaan Barcelona - Milano lentoa juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos et ole vielä valmis varaamaan lentoa reitille Barcelona - Milano niin hyödynnä yläpuolelta löytyviä tietoja saadaksesi tarpeellisia vinkkejä tai vaihtoehtoisesti voit myös tilata hintavahdin, jonka avulla momondo seuraa Milano lentojen hintakehitystä ja ilmoittaa sinulle muutoksista.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Milano

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.