Autonvuokraus Umhlanga, Etelä-Afrikka

Haussa halpa vuokra-auto Umhlanga, Etelä-Afrikka? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Umhlanga, Etelä-Afrikka
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Umhlanga, Etelä-Afrikka
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Umhlanga: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Umhlanga, Etelä-Afrikka
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Umhlanga, Etelä-Afrikka kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Durban Kuningas Shakan kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Umhlanga

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Umhlanga noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Tehostettu siivous on yksi uusista eduista, jonka voit saada, kun vuokraat auton kohteessa Umhlanga. Käytä hakusuodatinta nähdäksesi kaikki vuokraamot, jotka tarjoavat tätä tehostetun siivouksen ominaisuutta. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Umhlanga, Etelä-Afrikka?

  40 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Umhlanga, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Umhlanga ovat 100 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Umhlanga huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Umhlanga?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Umhlanga on Hyundai Accent ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai i10. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Accent tarjouksia kaupungissa Umhlanga keskimääräiseen hintaan 16 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 8 € per päivä. Mallin Hyundai i10 vuokraaminen kaupungissa Umhlanga maksaa yleensä keskimäärin 11 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 8 € per päivä.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Umhlanga kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Umhlanga.

 • Onko sää kaupungissa Umhlanga samanlainen kuin muualla KwaZulu-Natal alueella?

  Jos etsit Umhlanga vuokra-autoa ympäröiville aluille sijoittuvalle road triplle kuukauden tammikuu aikana, on tärkeää tietää, että alueen KwaZulu-Natal lämpötila on yleensä 24 °C ja sademäärä vastaavasti 110 mm.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Etelä-Afrikka

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Kapkaupunki, Johannesburg ja Port Elizabeth eri puolilla Etelä-Afrikka

Aloita matkan suunnittelu - Umhlanga