Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Tirana

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tirana

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Tirana Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Tirana, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Nouto/palautus

6,0

Value

6,0

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Tirana

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 1 toimipaikka kentällä Tirana Nënë Terezan kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
Airport Terminal.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Tirana?

Kyllä, voit peruuttaa Enterprise Rent-A-Car vuokra-autovarauksesi kaupungissa Tirana maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Enterprise Rent-A-Car selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Tirana kuukauden kesäkuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 121 €/päivä, Mini ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car kaupungissa Tirana kesäkuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Enterprise Rent-A-Car autonvuokraustarjouksia kaupungissa Tirana niinkin alhaiseen hintaan kuin 121 €/päivä, mikä on halvin Mini vuokra-autoille löydetty hinta edellisen kesäkuu aikana.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Tirana?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 4 toimipistettä kaupungissa Tirana. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise Rent-A-Car toimipiste kaupungissa Tirana sijaitsee osoitteessa Airport Terminal. 68 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa Tirana teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Tirana hinnat?

autoa Tirana hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Tirana?

128 toimijaa on valittavissa autoa Tirana toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Tirana?

Eri maissa, myös kohteessa Tirana, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Tirana?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Tirana. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Tirana

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Tirana

Etsi autonvuokraus näiltä suosituilta lentokentiltä Tiranassa