Autonvuokraus Moskova - vertaa autovuokraamojen tarjoukset

Haussa halpa vuokra-auto Moskova? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Moskova, Venäjä
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Moskova, Venäjä
su 31/1
Keskipäivä
su 7/2
Keskipäivä

Autovuokraamo Moskova: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Moskova
Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.6

Pisteet perustuvat 4 arvosteluihin

Vuokraamon pisteet: Hyvä 6.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun

Vuokraamon pisteet: Keskinkertainen 2.0

Pisteet perustuvat 1 arvosteluun


Etäisyys suosittuihin hotelleihin Moskova kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Moskova

Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Moskova noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

Budget, Europcar ja Avis ovat joitain niistä vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Moskova. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Moskova autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

Peritäänkö Moskova autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

Suurimmalla osalla niistä Moskova vuokraamoista, joiden kanssa teemme yhteistyötä, ei ole peruutusmaksua. Tämä tarkoittaa, että jos suunnitelmasi muuttuvat äkillisesti, monet autovuokrauskeskukset kaupungissa Moskova, kuten Budget, Europcar ja keddy by Europcar tarjoavat useimmissa tapauksissa peruutuksen ilmaiseksi sen perusteella milloin teit varauksen.

Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Moskova?

Kun ajat Moskova kaupunkialueilla nopeusrajoitus on 60 km/t. Tämä nopeusrajoitus saattaa koskea myös ympäröiviä kaupunkeja ja taajamia. Moskova kaupungin taajama-alueiden nopeusrajoitus on 90 km/t ja moottoriteille 130 km/t. Muista kuitenkin seurata liikennemerkkejä, koska nopeudet voivat vaihdella.

Millainen sää on kohteessa Moskova, Venäjä kuukauden tammikuu aikana?

Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Moskova on −8 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 30 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Moskova.

Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

tammikuu kuukauden aikana kohteessa Moskova lämpötilat ovat yleensä pakkasen puolella ja mahdollisuus jäähän ja lumeen pn suuri. On todennäköisesti parasta vuokrata nelivetoinen maasturi matkalle kohteeseen Moskova.

Onko sää kaupungissa Moskova samanlainen kuin muualla Moskva alueella?

Ilmasto alueella Moskva kuukauden tammikuu aikana on yleensä −8 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 30 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Moskova lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Autot muissa kaupungeissa kohteessa Venäjä

Tutustu vuokra-autotarjouksiin kaupungeissa, kuten Pietari, Samara ja Rostov-na-Donu eri puolilla Venäjä

Lentolippu varattuna kohteeseen Moskova? Aloita matkan suunnittelu!