GREEN MOTION autonvuokraukset kaupungista Tallinna

Etsi ja vertaa hyviä GREEN MOTION vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tallinna

Tallinna, Viro
6. heinäkuu — 13. heinäkuu
Sama palautus
Tallinna, Viro
ke 6/7
Keskipäivä
ke 13/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

GREEN MOTION vuokra-autotarjoukset Tallinna, Harjumaa

Löydä täydellinen vuokra-auto momondosta

Pieni autot

13 € - 45 €

Kaikki autotyypit

13 € - 49 €

Paras aika vuokrata Pieni auto vuokraamosta GREEN MOTION Tallinna, Harjumaa on helmikuu hintojen ollessa 13 € per päivä keskimäärin. 13 € per päivä on 43 % alhaisempi kuin 23 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Pieni autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna. Halvin kuukausi vuokrata Pieni auto GREEN MOTION Tallinna on helmikuu ja heinäkuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden heinäkuu aikana Pieni autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.

Paras aika vuokrata Keskikoko auto vuokraamosta GREEN MOTION Tallinna, Harjumaa on tammikuu hintojen ollessa 22 € per päivä keskimäärin. 22 € per päivä on 46 % alhaisempi kuin 41 € kuin keskimääräinen vuosihinta GREEN MOTION Keskikoko autonvuokraukselle kaupungissa Tallinna. Halvin kuukausi vuokrata Keskikoko auto GREEN MOTION Tallinna on tammikuu ja elokuu on taas vastaavasti kallein. Saatat silti löytää hyviä tarjouksia kuukauden elokuu aikana Keskikoko autoille, joita vuokraamo GREEN MOTION tarjoaa riippuen päivästä jolloin teet varauksen.


Tallinna GREEN MOTION toimipaikat

Alla on tietoja kaikista GREEN MOTION vuokra-autojen sijainneista Tallinna, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
8 sijaintia

Tietoja GREEN MOTION autonvuokrauksesta kaupungissa Tallinna

GREEN MOTION haluaa varmistaa, että Tallinna alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena GREEN MOTION on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Tallinna vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kuukauden heinäkuu aikana voit olettaa maksavasi 40 € per päivä GREEN MOTION vuokra-autosta kaupungissa Tallinna. Halvin hinta, jonka käyttäjämme ovat löytäneet GREEN MOTION vuokra-autolle kaupungissa Tallinna on 11 € per päivä. Jos tarvitse vuokra-auton pidemmäksi ajaksi kuin muutamaksi päiväksi viikon mittainen GREEN MOTION autonvuokraus kaupungissa Tallinna maksaa keskimäärin 279 € kuukauden heinäkuu aikana. Otathan huomioon, että nämä tarjoukset perustuvat viime vuoden hintoihin, mutta saatat löytää vastaavia hintoja riippuen siitä, koska teet varauksenja millaisen auton vuokraat.

Tällä hetkellä vuokraamolla GREEN MOTION on 1 toimipaikka kentällä Tallinna Ulemiste lentokenttä:
Tallinn Airport Lennujaama Tee 2.

Edullinen vuokra-autot ovat suosituimpia vuokraamon GREEN MOTION tarjoamista autotyypeistä kaupungissa Tallinna kuukauden heinäkuu aikana. Vuokraamon GREEN MOTION Edullinen autot maksavat keskimäärin 24 € per päivä, ja halvin löydetty hinta oli 4 € päivä päivä kuukauden heinäkuu aikana.

Vuokraamon GREEN MOTION halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Tallinna on Edullinen (24 €/pvä keskimäärin). Kuluneen vuoden aikana 22 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat GREEN MOTION auton valitsivat Edullinen kustannussyistä. Edullinen on myös 53 % halvempi kuin keskimääräinen kalleimman GREEN MOTION vuokra-auton hinta kaupungissa Tallinna.