Localiza autonvuokraukset kaupungista Salvador

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Salvador

Salvador, BA, Brasilia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Salvador, BA, Brasilia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Salvador Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Salvador, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Localiza

8 sijaintia

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Salvador

Onko vuokraamolla Localiza toimipistettä kentällä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Localiza on 1 toimipaikka kentällä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Tv Santos Dumont, 431, Centro.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Localiza, kun vierailet kaupungissa Salvador kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Localiza jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Salvador lokakuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 24 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä. Otathan huomioon, että Localiza tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Localiza autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Salvador?

Localiza toimii tällä hetkellä 9 toimipisteiden kautta kaupungissa Salvador. Suosituin Localiza autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Salvador sijaitsee osoitteessa Tv Santos Dumont, 431, Centro. Viimeisten 12 kuukauden aikana 73 % käyttäjistä, jotka hakivat Localiza vuokra-autoja kaupungissa Salvador vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Tv Santos Dumont, 431, Centro sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Salvador hinnat?

autoa Salvador hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Salvador?

syyskuuta 2023 alkaen 66 toimijaa on valittavissa autoa Salvador osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Salvador?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Salvador. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Salvador?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Salvador. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Salvador

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.