Localiza autonvuokraukset kaupungista Salvador

Etsi ja vertaa hyviä Localiza vuokra-autotarjouksia kaupungissa Salvador

Salvador, BA, Brasilia
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Salvador, BA, Brasilia
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Salvador Localiza toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Localiza vuokra-autojen sijainneista Salvador, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Localiza autonvuokrauksesta kaupungissa Salvador

Localiza haluaa varmistaa, että Salvador alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Localiza on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Salvador vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Localiza on 1 toimipaikka kentällä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Hall Aeroporto De Salvador , Sao Cristovao.

Harkitse Edullinen vuokraamista vuokraamolta Localiza jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Salvador syyskuu aikana. Kun vuokraat Edullinen autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 25 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 25 € per päivä. Otathan huomioon, että Localiza tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Edullinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Localiza toimii tällä hetkellä 7 toimipisteiden kautta kaupungissa Salvador. Suosituin Localiza autonvuokrauksen toimipiste kaupungissa Salvador sijaitsee osoitteessa Hall Aeroporto De Salvador , Sao Cristovao. Viimeisten 12 kuukauden aikana 60 % käyttäjistä, jotka hakivat Localiza vuokra-autoja kaupungissa Salvador vuokrasivat ajoneuvon osoitteessa Hall Aeroporto De Salvador , Sao Cristovao sijaitsevasta toimipisteestä.