Alamo autonvuokraukset kaupungista Salvador

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Salvador

Salvador, BA, Brasilia
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Salvador, BA, Brasilia
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Salvador Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Salvador, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

10,0

Kokonaisarvosana

10,0

Nouto/palautus

10,0

Value

10,0

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Salvador

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Salvador sijaitseva vuokraamo Alamo on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Alamo on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kentältä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Alamo autonvuokrauskeskuksen osoite on Travessa Santos Dumont, 431.

Alamo tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Salvador. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Alamo peruutuskäytännöistä.

Kaupungista Salvador löytyy Alamo vuokraamolta 4 toimipistettä. Travessa Santos Dumont, 431 on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 84 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Alamo vuokra-auton kaupungista Salvador tekivät sen osoitteessa Travessa Santos Dumont, 431 sijaitsevassa toimipisteessä.