Alamo autonvuokraukset kaupungista Salvador

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Salvador

Salvador, BA, Brasilia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Salvador, BA, Brasilia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Salvador Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Salvador, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

9,6

Kokonaisarvosana

9,6

Nouto/palautus

9,6

Value

9,6

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Salvador

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä?

Kentältä Salvador Luis E. Magalhaes lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän Alamo autonvuokrauskeskuksen osoite on Aeroporto De Salvador.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Salvador?

Alamo tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Salvador. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Alamo peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Salvador?

Kaupungista Salvador löytyy Alamo vuokraamolta 6 toimipistettä. Aeroporto De Salvador on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 59 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Alamo vuokra-auton kaupungista Salvador tekivät sen osoitteessa Aeroporto De Salvador sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Salvador hinnat?

autoa Salvador hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Salvador?

syyskuuta 2023 alkaen 66 toimijaa on valittavissa autoa Salvador osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Salvador?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Salvador. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Salvador?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Salvador. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Salvador

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.