Hertz autonvuokraukset kaupungista Rio de Janeiro

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Rio de Janeiro

Rio de Janeiro, RJ, Brasilia
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Rio de Janeiro, RJ, Brasilia
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Rio de Janeiro Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Rio de Janeiro, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
10 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,3

Value

7,3

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Rio de Janeiro

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Rio de Janeiro asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Rio de Janeiro Santos Dumont lentokenttä (Hall Apt Santos Dumont).

Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Rio de Janeiro. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Hertz peruutuskäytännöistä.

Vuokraamolla Hertz on 10 toimipistettä kaupungissa Rio de Janeiro. Käyttäjiemme mukaan suosituin Hertz toimipiste kaupungissa Rio de Janeiro sijaitsee osoitteessa Avenida Das Americas 679 Loja. 68 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Hertz auton kaupungissa Rio de Janeiro teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.