Autonvuokraus San Luis Potosí, Meksiko

Haussa halpa vuokra-auto San Luis Potosí, Meksiko? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

San Luis Potosí, SL, Meksiko
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
San Luis Potosí, SL, Meksiko
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo San Luis Potosí: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot San Luis Potosí, Meksiko
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Value

4,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

5,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,9

Comfort

5,9

Kokonaisarvosana

1,9

Value

5,9
4 sijaintia
3 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin San Luis Potosí, Meksiko kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä León Del Bajio lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus San Luis Potosí

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa San Luis Potosí noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Hertz, Budget ja Enterprise ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa San Luis Potosí COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa San Luis Potosí. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö San Luis Potosí, Meksiko autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa San Luis Potosí sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Hertz, Ace ja Budget peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa San Luis Potosí, Meksiko?

  Yleinen nopeusrajoitus kaupungissa San Luis Potosí on 70 km/t, jollei liikennemerkeissä ole toisin mainittu. Kaupungin San Luis Potosí taajama-alueilla on voimassa rajoitus 120 km/t, jonka noudattamista valvotaan tiukasti. Jos joudut moottoriteille kaupungin San Luis Potosí alueella huomioithan, että nopeusrajoitus tällaisilla teillä on 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa San Luis Potosí?

  Hyundai Accent ja Hyundai i10 automallit kaupungissa San Luis Potosí ovat kaksi suosituinta automallia datamme perusteella. Mallin Hyundai Accent vuokrahinnat kaupungissa San Luis Potosí voivat vaihdella sen mukaan mistä vuokraamosta vuokraat auton, mutta käyttäjiemme löytämät keskimääräiset hinnat ovat 10 €/päivä ja alhaisimmillaan 1 €/päivä. Hyundai i10 vuokrahinnat voivat myös vaihdella, mutta ne ovat yleensä 7 €/pvä, halvimpien tarjousten ollessa 1 €/pvä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Audi A4 vuokra-autoja kaupungissa San Luis Potosí?

  Vuokraamolla Hertz on Audi A4 autoja saatavilla kaupungissa San Luis Potosí 46 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Audi A4 saatavuus kaupungissa San Luis Potosí voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa San Luis Potosí, Meksiko kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa San Luis Potosí kuukauden tammikuu aikana on 13 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 14 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa San Luis Potosí kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa San Luis Potosí. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista San Luis Potosí vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Hyundai Accent, Hyundai i10 tai Ford Focus.


Aloita matkan suunnittelu - San Luis Potosí