Autonvuokraus Milas, Turkki

Haussa halpa vuokra-auto Milas, Turkki? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Milas, Turkki
29. tammikuu — 5. helmikuu
Sama palautus
Milas, Turkki
la 29/1
Keskipäivä
la 5/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Milas: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Milas, Turkki
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,4

Comfort

9,4

Kokonaisarvosana

9,4

Value

8,8
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

6,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Milas, Turkki kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä İzmir Adnan Menderes Arpt lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Milas

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Milas noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Alamo on yksi vuokraamoista, jotka tarjovat tehostettuja siivousvaihtoehtoja COVID-19-taudin leviämisen vähentämiseksi kohteessa Milas. Ajo neuvoja puhdistetaan normaalisti säännöllisesti, mutta vuokraamot kiinnittivät erityishuomiota autojen desinfioimiseen. Voit nyt löytää kaikki kohteen Milas autovuokraamot, jotka tarjoavat tätä palvelua etsimällä ja suodattamalla kyseisen vaihtoehdon momondossa. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Milas, Turkki autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Suurin osa kaupungissa Milas sijaitsevista vuokraamoista tarjoaa ilmaisen peruutuksen. momondo kertoo käyttäjilleen aina, onko vuokra-autokeskuksissa, kuten Alamo, GREEN MOTION ja Rhodium peruutusmaksu matkustajille, joiden matkasuunnitelmat muuttuvat viime tipassa.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Milas, Turkki?

  50 km/t on nopeusrajoitus kaupungissa Milas, mikä koskee myös ympäröiviä kaupunkeja ja muita kaupunkikeskuksia. Taajama-alueiden ja moottoriteiden nopeusrajoitukset kaupungissa Milas ovat 90 km/t ja 120 km/t. Jos vuokraat auton kohteessa Milas huomaathan, että nopeusrajoitusten noudattamista voidaan valvoa tiukasti.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Milas?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Milas on Ford Focus ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Hyundai Accent. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Focus tarjouksia kaupungissa Milas keskimääräiseen hintaan 24 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 6 € per päivä. Mallin Hyundai Accent vuokraaminen kaupungissa Milas maksaa yleensä keskimäärin 17 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 4 € per päivä.

 • Millainen sää on kohteessa Milas, Turkki kuukauden tammikuu aikana?

  Yleensä sää kaupungissa Milas kuukauden tammikuu aikana on 9 °C ja odotettavissa oleva sademäärä on 146 mm. Tämä on olennainen tieto autoa vuokrattaessa, jotta voit valita kyseisiin olosuhteisiin parhaiten soveltuvan ajoneuvon.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Sää kaupungissa Milas kuukauden tammikuu aikana ei tyypillisesti vaikuta vuokra-autotyyppiin, jota sopii parhaiten matkallesi. Datamme mukaan momondon käyttäjät etsivät usein tietynlaisia ajoneuvoja vuokra-autoksi kohteessa Milas. Hintatietoiset matkustajat, jotka etsivät kaupungista Milas vuokra-autoa valitsevat yleensä pienen auton. Tällaiset autot ovat yleensä halvimpia. Pieni vuokra-auto voi olla esimerkiksi Ford Focus, Hyundai Accent tai Fiat Panda.

 • Onko sää kaupungissa Milas samanlainen kuin muualla Muğlan maakunta alueella?

  Niiden, jotka haluavat vuokrata auton kaupungista Milas ympäröiville aluille suuntautuvalle road tripille tulisi huomioida se, että alueella Muğlan maakunta lämpötila kuukauden aikana tammikuu on 10 °C ja mahdollinen sademäärä 188 mm.


Aloita matkan suunnittelu - Milas