RENTIS autonvuokraukset kaupungista Krakova

Etsi ja vertaa hyviä RENTIS vuokra-autotarjouksia kaupungissa Krakova

Krakova, Puola
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Krakova, Puola
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Krakova RENTIS toimipaikat

Alla on tietoja kaikista RENTIS vuokra-autojen sijainneista Krakova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

RENTIS

5 sijaintia

Tietoja RENTIS autonvuokrauksesta kaupungissa Krakova

Onko vuokraamolla RENTIS toimipistettä kentällä Krakova Krakov-Balice lentokenttä?

Kentältä Krakova Krakov-Balice lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän RENTIS autonvuokrauskeskuksen osoite on Krakow Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta RENTIS, kun vierailet kaupungissa Krakova kuukauden lokakuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 24 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta RENTIS kaupungissa Krakova lokakuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää RENTIS autonvuokraustarjouksia kaupungissa Krakova niinkin alhaiseen hintaan kuin 24 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen lokakuu aikana.

Kuinka monta RENTIS autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Krakova?

Vuokraamolla RENTIS on 5 toimipistettä kaupungissa Krakova. Heidän Krakow Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 52 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata RENTIS auton kaupungissa Krakova, päättivät vuokrata omansa vuokraamon RENTIS Krakow Airport toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Krakova hinnat?

autoa Krakova hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Krakova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Krakova osiossa on 124 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Krakova?

Eri maissa, myös kohteessa Krakova, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Krakova?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Krakova. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Krakova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.