RENTIS autonvuokraukset kaupungista Krakova

Etsi ja vertaa hyviä RENTIS vuokra-autotarjouksia kaupungissa Krakova

Krakova, Puola
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Krakova, Puola
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Krakova RENTIS toimipaikat

Alla on tietoja kaikista RENTIS vuokra-autojen sijainneista Krakova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja RENTIS autonvuokrauksesta kaupungissa Krakova

RENTIS haluaa varmistaa, että Krakova alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena RENTIS on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Krakova vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Krakova Krakov-Balice lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän RENTIS autonvuokrauskeskuksen osoite on Krakow Airport.

Keskimääräisen hinnan ollessa 29 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta RENTIS kaupungissa Krakova syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää RENTIS autonvuokraustarjouksia kaupungissa Krakova niinkin alhaiseen hintaan kuin 29 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Vuokraamolla RENTIS on 5 toimipistettä kaupungissa Krakova. Heidän Krakow Airport toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 51 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata RENTIS auton kaupungissa Krakova, päättivät vuokrata omansa vuokraamon RENTIS Krakow Airport toimipisteestä.


Vuokraa autoja muista vuokraamoista kaupungissa Krakova

Etkö löydä etsimääsi vuokraamosta RENTIS? Vertaile muiden suosittujen Krakova autovuokraamojen vuokra-autotarjouksia