ADDCAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Krakova

Etsi ja vertaa hyviä ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Krakova

Krakova, Puola
12. joulukuu — 19. joulukuu
Krakova, Puola
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Krakova ADDCAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADDCAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Krakova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADDCAR RENTAL

6 sijaintia

Tietoja ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Krakova

Onko vuokraamolla ADDCAR RENTAL toimipistettä kentällä Krakova Krakov-Balice lentokenttä?

Kentältä Krakova Krakov-Balice lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän ADDCAR RENTAL autonvuokrauskeskuksen osoite on Kapitana Mieczysława Medweckiego 1, Balice.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta ADDCAR RENTAL , kun vierailet kaupungissa Krakova kuukauden tammikuu aikana?

Harkitse Keskikokoinen vuokraamista vuokraamolta ADDCAR RENTAL jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Krakova tammikuu aikana. Kun vuokraat Keskikokoinen autoja kuukauden tammikuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 24 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 24 € per päivä. Otathan huomioon, että ADDCAR RENTAL tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Keskikokoinen ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta ADDCAR RENTAL autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Krakova?

Kaupungista Krakova löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka ADDCAR RENTAL omistaa. Osoitteessa Kapitana Mieczysława Medweckiego 1, Balice, Krakova sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 92 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat ADDCAR RENTAL auton kaupungissa Krakova noutivat kulkuneuvon osoitteessa Kapitana Mieczysława Medweckiego 1, Balice sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Krakova hinnat?

autoa Krakova hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Krakova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Krakova osiossa on 125 joulukuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Krakova?

Eri maissa, myös kohteessa Krakova, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Krakova?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Krakova. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Krakova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.