Autonvuokraus Kamloops, Brittiläinen Kolumbia

Haussa halpa vuokra-auto Kamloops, BC? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kamloops, BC, Kanada
31. tammikuu — 7. helmikuu
Sama palautus
Kamloops, BC, Kanada
ma 31/1
Keskipäivä
ma 7/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Autovuokraamo Kamloops: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kamloops, BC
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,6

Comfort

8,3

Kokonaisarvosana

8,3

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,9

Comfort

6,9

Kokonaisarvosana

6,9

Value

5,6
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

2,0

Value

2,0
2 sijaintia
1 sijainti
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Kamloops, BC kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Kelowna lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Kamloops

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Kamloops noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti, ja sen lisäksi kohteessa Kamloops sijaitsevat vuokraamot ovat ottaneet käyttöönsä uudet tehostetut siivouskäytännöt varmistaakseen, että kulkuneuvo on desinfioitu turvallisuutesi vuoksi. Jotkut tehostettua siivousta tarjoavista vuokraamoista ovat Budget, Enterprise ja National. Lisätietoja kaikista käytettävissä olevista vaihtoehdoista. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Kamloops, BC autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Kamloops sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Kamloops. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Kamloops, BC?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Kamloops huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Kamloops taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 110 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Kamloops rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 120 km/t.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Kamloops?

  momondo-käyttäjien suosituin automallin kaupungissa Kamloops on Hyundai Elantra ja seuraavaksi suosituin vastaavasti Ford Escape. Käyttäjämme ovat löytäneet Hyundai Elantra tarjouksia kaupungissa Kamloops keskimääräiseen hintaan 35 € per päivä, ja niin alhaiseen hintaan kuin 10 € per päivä. Mallin Ford Escape vuokraaminen kaupungissa Kamloops maksaa yleensä keskimäärin 50 € per päivä, vaikka voit löytää niinkin alhaisia hintoja kuin 17 € per päivä.

 • Mistä vuokraamosta on saatavilla Volvo XC90 vuokra-autoja kaupungissa Kamloops?

  Vuokraamolla Budget on Volvo XC90 autoja saatavilla kaupungissa Kamloops 107 €/pvä hintaan keskimäärin. Mallin Volvo XC90 saatavuus kaupungissa Kamloops voi vaihdella, joten älä jätä vuokra-auton varaamista viime tippaan.

 • Millainen sää on kohteessa Kamloops, BC kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana keskimääräinen lämpötila alueella Kamloops on −5 °C, ja odotettavissa oleva sademäärä on 20 mm. Nämä tiedot ovat hyödyllisiä matkailijoille, jotka etsivät vuokra-autoa kohteessa Kamloops.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kuukausien, kuten tammikuu aikana on suositeltavaa vuokrata maasturi kaupungissa Kamloops. Lämpötila on yleensä pakkasen alapuolella ja lumen sekä jään mahdollisuus on suurempi.

 • Onko sää kaupungissa Kamloops samanlainen kuin muualla Brittiläinen Kolumbia alueella?

  Ilmasto alueella Brittiläinen Kolumbia kuukauden tammikuu aikana on yleensä 1 °C asteiden verran ja odotettavissa oleva sademäärä koko kuukauden ajan on 99,5 mm. Niiden, jotka haluavat vuokrata auton ja lähteä road triplle kaupungin Kamloops lähialueelle, kannattaa ottaa nämä seikat huomioon.


Aloita matkan suunnittelu - Kamloops