Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

1First Car Rental autonvuokraukset kaupungista Johannesburg

Etsi ja vertaa hyviä 1First Car Rental vuokra-autotarjouksia kaupungissa Johannesburg

Kuljettajan ikä: 26-65
pe 31/5
pe 7/6
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Johannesburg 1First Car Rental toimipaikat

Alla on tietoja kaikista 1First Car Rental vuokra-autojen sijainneista Johannesburg, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

1First Car Rental

8 sijaintia

Tietoja 1First Car Rental autonvuokrauksesta kaupungissa Johannesburg

Onko vuokraamolla 1First Car Rental toimipistettä kentällä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kentältä Johannesburg O. R. Tambon kansainvälinen lentoasema lentokenttä löytyy 3 toimipaikkaa . äiden 3 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat O R Tambo International Airport, Car Rental Concourse, Isando, Johannesburg, O R Tambo International Airport- Terminal A, Johannesburg, South Africa ja Johannesburg Int'l Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta 1First Car Rental, kun vierailet kaupungissa Johannesburg kuukauden kesäkuu aikana?

Tietojemme mukaan Maasturi ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta 1First Car Rental Johannesburg vierailun yhteydessä kesäkuu aikana. Perustuen 1First Car Rental autonvuokrauksen hintoihin kesäkuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Maasturi ajoneuvoille 75 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 75 €/päivä edellisen kesäkuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta 1First Car Rental autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Johannesburg?

O R Tambo International Airport, Car Rental Concourse, Isando, Johannesburg on suosituin 1First Car Rental autonvuokrauksen toimipiste kaikista 8 toimipisteistä, joita kaupungista Johannesburg löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 94 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet 1First Car Rental vuokra-auton tekivät sen osoitteessa O R Tambo International Airport, Car Rental Concourse, Isando, Johannesburg sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Johannesburg hinnat?

autoa Johannesburg hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Johannesburg?

90 toimijaa on valittavissa autoa Johannesburg toukokuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Johannesburg?

Eri maissa, myös kohteessa Johannesburg, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Johannesburg?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Johannesburg. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Johannesburg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
pe 31/5
Keskipäivä
pe 7/6
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.