keddy by Europcar autonvuokraukset kaupungista Cardiff

Etsi ja vertaa hyviä keddy by Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Cardiff

Cardiff, WLS, Yhdistynyt kuningaskunta
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Cardiff, WLS, Yhdistynyt kuningaskunta
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Cardiff keddy by Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista keddy by Europcar vuokra-autojen sijainneista Cardiff, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

keddy by Europcar

5 sijaintia

Tietoja keddy by Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Cardiff

Onko vuokraamolla keddy by Europcar toimipistettä kentällä Cardiffin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Vuokraamolla keddy by Europcar on 1 toimipaikkakentällä Cardiffin kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Vuokraamo keddy by Europcar löytyy osoitteesta Short Stay Car Park Cardiff International Airport.

Kuinka monta keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Cardiff?

8-9 Dominion Way Industrial Estate, Newport Road on suosituin keddy by Europcar autonvuokrauksen toimipiste kaikista 5 toimipisteistä, joita kaupungista Cardiff löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 51 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet keddy by Europcar vuokra-auton tekivät sen osoitteessa 8-9 Dominion Way Industrial Estate, Newport Road sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Cardiff hinnat?

autoa Cardiff hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Cardiff?

30 toimijaa on valittavissa autoa Cardiff syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Cardiff?

Eri maissa, myös kohteessa Cardiff, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Cardiff?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Cardiff, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Cardiff

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.