Autonvuokraus Cartagena, Kolumbia

Haussa halpa vuokra-auto Cartagena, Kolumbia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Cartagena, Kolumbia
28. tammikuu — 4. helmikuu
Sama palautus
Cartagena, Kolumbia
pe 28/1
Keskipäivä
pe 4/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Cartagena: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Cartagena, Kolumbia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Value

8,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,2

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,4

Value

6,7
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,3

Comfort

4,8

Kokonaisarvosana

4,8

Value

4,5
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

3,8

Comfort

3,5

Kokonaisarvosana

2,7

Value

3,1
4 sijaintia
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Cartagena, Kolumbia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Cartagena Rafael Nunez lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Cartagena

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Cartagena noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Ajoneuvojen puhtaus on aina ollut autovuokraamojen prioriteetti. Alamo, Avis ja National ovat joitakin niistä monista vuokraamoista, jotka ovat ottaneet käyttöönsä tehostetun siivouksen varmistaakseen, että ajoneuvo on desinfioitu turvallisesti. Tarkista sivustoltamme löytyykö kohteesta Cartagena autonvuokrausta, jossa on tehostettu siivous käytössä. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Cartagena, Kolumbia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Jokaisella vuokraamolla kaupungissa Cartagena on erilaiset peruutusehdot. Näytämme aina momondo-sivuston hakutulossivulla periikö vuokraamo peruutusmaksua vai ei. Kaupungin Cartagena suosittuja autovuokraamoja ovat mm. Alamo, Avis ja National, joten tarkista, että tarjoavatko he ilmaisen peruutuksen.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Cartagena, Kolumbia?

  Kun varaat vuokra-auton kaupungissa Cartagena tulisi sinun noudattaa kaupungin 60 km/t nopeusrajoitusta. Nopeusrajoitukset kaikilla taajama-alueen teillä on 90 km/t ja moottoriteillä Cartagena kaupungissa 100 km/t. Seuraa tämän lisäksi liikennemerkein merkittyjä nopeusrajoituksia, koska nopeusrajoitukset voivat vaihdella sen mukaan missä päin kaupunkia Cartagena ajat.

 • Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat kaupungissa Cartagena?

  Keskimääräiseen hintaan 41 €/pvä (tai niin alhaiseen hintaan kuin 13 €/pvä), Hyundai Accent vuokra-autot kaupungissa Cartagena on käyttäjiemme eniten suosima autovaihtoehto. Automallin Ford Focus vuokraaminen kaupungissa Cartagena keskimääräiseen hintaan 38 €/pvä (17 €/pvä halvan tarjouksen osuessa kohdalle) on myös suosittu vaihtoehto.

 • Millainen sää on kohteessa Cartagena, Kolumbia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Cartagena sademäärä on 0 mm ja keskilämpötila 26 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Cartagena parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Cartagena on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Aloita matkan suunnittelu - Cartagena