Autonvuokraukset Kolumbiassa

Etsitkö halpoja autonvuokraustarjouksia Kolumbiassa? Vertaa hinnat ja löydä autonvuokraustarjoukset täältä!

Bogotá, Kolumbia
28. maaliskuu — 4. huhtikuu
Sama palautus
Bogotá, Kolumbia
ti 28/3
Keskipäivä
ti 4/4
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

0

Kolumbia autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Kolumbia

Localiza

61 sijaintia

Hertz

36 sijaintia

FlexWays

33 sijaintia

Renta facil

17 sijaintia

Confort Rent A Car

15 sijaintia

Royal Rent-A-Car

14 sijaintia

Avis

12 sijaintia

Enterprise

12 sijaintia

Vuokraa auto läheltä kohteen Kolumbia suosittuja hotelleja

Alla on suosituimmat hotellit kohteessa Kolumbia

Autonvuokraus Kolumbia

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Kolumbia, jotta voit olla valmistautunut seuraavaa matkaasi varten

Localiza omistaa enemmän toimipaikkoja maan Kolumbia sisällä kuin mikään muu vuokraamo. 61 toimipaikkaa sijaitsevat eri puolella maata ja löydät hyvin todennäköisesti yhden heidän vuokra-autokeskuksistaan joko lentoasemalta tai kaupungin rajojen sisältä. Jos et ole vielä valinnut mihin kaupunkiin aiot matkustaa maan Kolumbia sisällä, harkitse Cartagena valitsemksta, koska se on maan suosituin kohde. Localiza vuokraamolla on 1 toimipaikka ympäri aluetta.

Ihmiset ajavat yleensä oikealla puolella tietä maassa Kolumbia. Jos matkustat kohteeseen Kolumbia maasta, jossa ajetaan vastakkaisella puolen tietä, voi eri puolella ajaminen vaatia hieman totuttelua, varsinkin jos vuokraat auton oleskelusi ajaksi.

Kolumbia on rankattu 126/137 maiden joukossa globaalisti teiden kunnon osalta vuonna 2019. Asteikolla 1 - 7, Kolumbia on saanut teiden laatupisteiksi 2,7. Muista, että teiden laatuolosuhteet maan Kolumbia sisällä voivat vaihdella sen alueen mukaan, jossa aiot vierailla.

0,40‰ on sallittu alkoholipitoisuus veressä maassa Kolumbia - tämä koskee sekä vierailijoita että asukkaita.Veren alkoholipitoisuuden avulla pyritään määrittämään, kuinka päihtyneessä tilassa kuski on. Ajoneuvon kuljettaminen päihtyneessä tilassa veren alkoholipitoisuuden ollessa yli 0,40‰ on maan Kolumbia lakien vastaista ja sinut määritellään ‘alkoholin vaikutuksen alaisena ajavaksi kuskiksi’. Alkoholijuomien lakisääteinen nauttimisikä maan Kolumbiasisällä on 18. Yleisesti ottaen ne kuskit, jotka ajavat ajoneuvoa ja ovat alle laillisen juoma-iän saavat kovempia rangaistuksia.

Mitä autonvuokraukseen maassa Kolumbia tulee yleensä matkailijat vuokraavat mieluiten Edullinen. Itse asiassa 49 % momondon käyttäjistä vuokrasi tämän tyyppisen auton viimeisen 30 päivän aikana ja maksoi keskimäärin 30 € päivässä.

Viime viikolla bensiinin hinta maassa Kolumbia oli keskimäärin 0,56 € per litra. Bensahinnat saattavat vaihdella kaupungin, vuodenajan ja maan taloustilanteen perusteella. Jos et halua vuokrata autoa maasta Kolumbia, harkitse sen vuokraamista Kuwait. Bensahinnat siellä ovat maailman halvimpien joukossa 0,32 € per litra viime viikosta lähtien. Hong Kong on myös loistava paikka, mihin matkustaa ja vuokrata auto, mutta bensahinnat ovat siellä paljon korkeammat hintojen ollessa 2,75 € per litra.


Autonvuokraukset suosituissa kaupungeissa kohteessa Kolumbia

Vertaa autonvuokraushintoja suosituimmissa kaupungeissa Kolumbia

Tutustu alueen Etelä-Amerikka muihin vuokra-autoihin

Katso vuokra-autotarjoukset kohteessa Etelä-Amerikka

Aloita matkan suunnittelu - Kolumbia


Miksi käyttää momondoa?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Kolumbia käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

momondo auttaa sinua löytämään hyvän vuokra-auton kohteessa Kolumbia suodattimen avulla. Rajaa hakuasi hinta- ja karttaominaisuuksien avulla sekä suodattamalla polttoaine- tai kilometrimääräkäytäntöjen mukaan monien muiden käytettävissä olevien suodattimien joukossa.

Kyllä, voit suodattaa erityisesti autonvuokrausyrityksiä kohteessa Kolumbia, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen momondo-sivustolla.

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Kolumbia, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Tehostetut siivouspalvelut löytyvät kaikista momondo autovuokraamoista, mukaan lukien Kolumbia.

Kyllä, löydät momondo-sivustolta vuokra-autoja rajoittanattomilla kilometrimäärillä vaihtoehtoja kohteesta Kolumbia.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.