Autonvuokraus Barranquilla, Kolumbia

Haussa halpa vuokra-auto Barranquilla, Kolumbia? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Barranquilla, Kolumbia
25. tammikuu — 1. helmikuu
Sama palautus
Barranquilla, Kolumbia
ti 25/1
Keskipäivä
ti 1/2
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Autovuokraamo Barranquilla: autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot Barranquilla, Kolumbia
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

10,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

9,5

Comfort

9,5

Kokonaisarvosana

10,0

Value

10,0
2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

6,0

Value

6,0
3 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
2 sijaintia
1 sijainti

Etäisyys suosittuihin hotelleihin Barranquilla, Kolumbia kentältä

Pysäköi autosi ja itsesi näihin suosittuihin hotelleihin lähellä Cartagena Rafael Nunez lentokenttä autonvuokrauspistettä

Autonvuokraus Barranquilla

 • Mitä siivoustoimenpiteitä autovuokraamot kohteessa Barranquilla noudattavat estääkseen COVID-19-koronavirusta leviämästä?

  Enterprise, Avis ja Alamo ovat joitain monista autovuokraamoista, jotka ovat päivittäneet siivousrutiinejaan kohteessa Barranquilla COVID-19-koronavirustaudin seurauksena. Autojen siisteys on aina ollut tärkeä asia vuokraamoille, mutta monet yritykset ovat tehostaneet sitä entisestään, jotta ajoneuvot täyttävät korkeammat turvallisuusstandardit. Lisätietoja kaikista vaihtoehdoista, jotka ovat saatavilla kohteessa Barranquilla. Käytännöt voivat vaihdella. Teemme parhaamme pysyäksemme ajan tasalla, mutta tarkista aina suoraan käytännön tila suoraan varaussivustolta tai vuokraamolta.

 • Peritäänkö Barranquilla, Kolumbia autonvuokrauksen peruuttamisesta maksu?

  Vuokratessasi autoa voit olettaa, että suurimmalla osalla Barranquilla sijaitsevista vuokraamoista ei ole peruutusmaksua. Muista, että momondo-sivusto ei aseta peruutusehtoja, mutta voimme auttaa sinua löytämään hyviä vuokra-autojen tarjouksia kaupungissa Barranquilla. Muista tarkistaa peruutuskäytännöt, kun haet vuokra-autoja.

 • Mikä on nopeusrajoitus kaupungissa Barranquilla, Kolumbia?

  Jos vuokraat ajoneuvon kaupungissa Barranquilla huomioithan, että voimassaoleva nopeusrajoitus kaupungin sisällä on 60 km/t ellei toisin mainita. Barranquilla taajama-alueilla nopeusrajoitus on yleensä 90 km/t. Jos ajat moottoritiellä kaupungin Barranquilla rajojen sisällä, nopeusrajoitus on siinä tapauksessa 100 km/t.

 • Millainen sää on kohteessa Barranquilla, Kolumbia kuukauden tammikuu aikana?

  Kuukauden tammikuu aikana kaupungin Barranquilla sademäärä on 0 mm ja keskilämpötila 27 °C. Tämä tieto voi olla hyödyllinen, kun valitset kaupunkiin Barranquilla parhaiten sopivan vuokra-auton, ja tämä tieto auttaa sinua tekemään parhaan päätöksen.

 • Mitä autoa momondo suosittelee kohteen tammikuu sään perusteella?

  Kaupungissa Barranquilla on yleensä lämmintä tammikuu aikana, mistä syystä momondo suosittaa avoauton vuokraamista, mikä auttaa nauttimaan upeasta säästä.


Aloita matkan suunnittelu - Barranquilla