Varaa lentoja Indonesia AirAsia lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
la 25/3
la 1/4

Tietoa kohteesta Indonesia AirAsia

Etsi tietoja lentojen kestosta, lentojen hinnoista ja lentoytiön Indonesia AirAsia suosituista reiteistä

Halvin reitti

21 €

Suosituin reitti

DPS - SIN

Lyhin lento

0t 50m

Pisin lento

3t 05m
Halvin Indonesia AirAsia lentämä reitti on Penangin kansainvälinen lentoasema - Medan hintaan 21 €
Lento kohteesta Denpasar Bali Ngurah Rai kohteeseen Singapore Changi on tällä hetkellä suosituin Indonesia AirAsia reitti
Nopein Indonesia AirAsia lentoreitti on Penang (PEN) - Medan (KNO) ja sen kesto on 0t 50m
Pisin Indonesia AirAsia lentämä reitti on Kuala Lumpur (KUL) - Denpasar (DPS) ja sen kesto on 3t 05m

Indonesia AirAsia arvostelut

6,6
OKPerustuu 124 vahvistettuun arvosteluihin
5,6Viihde
6,2Mukavuus
6,8Kokonaisarvosana
7,1Henkilökunta
6,6Koneeseennousu
6,2Ateriat


Tietoja lentoyhtiöllä Indonesia AirAsia lentämisestä

Ei, Indonesia AirAsia ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Indonesia AirAsia lennon, niin voit valita Bangkok Don Muangin kansainvälinen lentoasema kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Nok Air lentoa.

Denpasar Bali Ngurah Rai, Jakarta Soekarno-Hattan ja Kuala Lumpur Intl ovat suosituimmat lentokentät, joissa Indonesia AirAsia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Indonesia AirAsia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Indonesia AirAsia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Indonesia AirAsia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Indonesia AirAsia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Indonesia AirAsia lentoyhtiölle numeroon +62 21 2927 0999 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa airasia.com.

Tällä hetkellä lennot kentältä kentältä Surabaya Juanda kentälle Praya Lombok Intl 0 välilaskulla hintaan 63 € on halvin Indonesia AirAsia kotimainen meno-paluulennon saatavilla oleva tarjous. Jos haluat varata yhdensuuntaisen kotimaan Indonesia AirAsia lennon, niin kentältä kentältä Surabaya Juanda kentälle Praya Lombok Intl lähtevä 0 välilaskua sisältävä lento hintaan 30 € on halvin vaihtoehto.

Lento kentältä kentältä Medan kentälle Kuala Lumpur Intl on halvin kansainvälinen meno-paluulento, jonka olemme löytäneet yhtiön Indonesia AirAsia valikoimista. Tämä lento sisältää 0 välilaskuja ja maksaa 56 € per lippu. Halvin yhdensuuntainen kansainvälinen Indonesia AirAsia lento on:
- kentältä Penangin kansainvälinen lentoasema kentälle Medan
- 21 € per lippu
- 0 välilaskulla

Tällä hetkellä Indonesia AirAsia edellyttää, että kirjatun matkatavaran mitat ovat alle 119x119x81 cm. Käsimatkatavarasi voi olla 56x36x23 cm tai pienempi. Jos sinulla on myös henkilökohtainen tavara, sen tulee olla enintään 40x30x10 cm.


Suositut kohteet, joihin Indonesia AirAsia lentää

Etsi Indonesia AirAsia lentoja näistä suosituista kaupungeista

Indonesia AirAsia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Indonesia AirAsia lennon tila
ti 3/21

Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.