Varaa lentoja Belavia lentoyhtiöltä

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 5/2
su 12/2

Belavia arvostelut

7,6
HyväPerustuu 193 vahvistettuun arvosteluihin
7,5Mukavuus
6,7Viihde
7,3Ateriat
7,8Kokonaisarvosana
7,8Koneeseennousu
8,3Henkilökunta


Tietoja lentoyhtiöllä Belavia lentämisestä

Ei, Belavia ei lennä tällä hetkellä kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema. Jos haluat tästä huolimatta varata Belavia lennon, niin voit valita Pietari Pulkovo kentän, joka sijaitsee lähettyvillä. Jos aiot edelleen lentää kentältä Helsinki-Vantaan lentoasema, harkitse sen sijaan Smartavia lentoa.

Pietari Pulkovo, Minskin kansallinen lentoasema ja Moskova Domodedovon kansainvälinen lentoasema ovat suosituimmat lentokentät, joissa Belavia operoi. Koska nämä lentokentät ovat yhtiön Belavia strategisesti tärkeitä kohteita, lentoyhtiöllä pitäisi olla runsaasti lentoja näihin kentille ja sieltä pois.

Tarkista Belavia lennon tila käyttämällä reaaliaikaistaLennon tila -palvelua. Saat päivityksiä kirjoittamalla joko lentokentän nimen tai Belavia lennon numeron ja napsauttamalla sitten Lennon tila -painiketta. Näytämme käyttäjillemme Belavia lentoon liittyviä tietoja, kuten portin numeron, lähtöajan ja saapumisajan. Jos haluat lisätietoja tietystä lennosta, soita Belavia lentoyhtiölle numeroon +375 17 220 25 55 tai käy heidän verkkosivustollaan osoitteessa belavia.by.


Belavia lennon tila

Hae reitin tai lennon numeron perusteella tarkistaaksesi Belavia lennon tila
ti 1/31