Etsi halvat lennot Kazan

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
ma 12/12
ma 19/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Kazan lentotiedot ja trendit

Tutustu Kazan lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Kazan?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Kazan (Kazanin lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 26t 20m ja .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Kazan

Suomesta saat lennot Kazaniin Venäjällä nopeimmin, jos lähdet matkaan Helsinki-Vantaan lentokentältä. Matka-aika on tällöin parhaimmillaan vain reilut viisi ja puoli tuntia. Tarjolla on myös useita muita vaihtoehtoja, jotka vievät jonkin verran tai reilusti pidempään. Oulusta lennot Kazaniin onnistuvat puolestaan nopeimmillaan noin kahdeksassa ja puolessa tunnissa, mutta löydät myös sellaisia lentoyhdistelmiä, joilla olet perillä esimerkiksi noin yhdeksässä ja puolessa tunnissa tai huomattavasti pidemmässä ajassa. Mikäli lentomatkasi alkaa Rovaniemen lentokentältä, voit päästä perille reilussa 10 tunnissa. Jos sinulla ei ole mikään kiire perille, löydät täältäkin useita vaihtoehtoja, joissa matka-aika on joko jonkin verran tai runsaasti pidempi. Useamman välilaskun lennot voivat toisinaan auttaa säästämään matkan hinnassa, mutta säännönmukaisesti myös nopeampia yhteyksiä saa edulliseen hintaan. Parhaimmat Kazanin lentotarjoukset löydät, kunhan olet liikkeellä riittävän hyvissä ajoin ennen toivottua matkan ajankohtaa.

Valitettavasti Suomesta ei löydy suoria lentoja Kazanin kansainväliselle lentokentälle Venäjällä. Jos lähdet liikkeelle Helsinki-Vantaan lentokentältä, reitille osuu vähintään yksi välilasku, ja nopeimmilla lentoyhteyksillä välilaskupaikkana toimii tyypillisesti Pietari. Tarjolla on myös yhden välilaskun sisältävä lentoja esimerkiksi Moskovan kautta ja kahden välilaskun lentoja esimerkiksi Pietarin ja Moskovan kautta. Jos taas matkasi alkaa Oulusta, pysähdyt ainakin kahdella lentokentällä ennen Kazania. Ensimmäinen välilasku on tällöin edessä jo Helsinki-Vantaan lentokentällä Suomessa, seuraava esimerkiksi Pietarissa tai Moskovassa. Löydät myös vaikkapa kolme välilaskua kattavia reittejä, jolloin käyt Helsinki-Vantaan jälkeen ehkä Riikassa ja Pietarissa. Mikäli lähdet liikkeelle Rovaniemeltä, matkasi sisältää niin ikään vähintään kaksi välilaskua, yhden Helsinki-Vantaalla ja toisen esimeriksi Pietarissa tai Moskovassa. Tarjolla on myös vaihtoehto esimerkiksi kolmella välilaskulla, jolloin Helsinki-Vantaan lentokentän jälkeen vuorossa ovat Pietari ja Moskova. Jos sinulla ei ole kiire perille, on valittavissasi useita vaihtoehtoisia reittejä joka päivälle.

Cheboksary lentokenttä, Joshkar-Ola lentokenttä tai Ulyanovsk lentokenttä voivat olla vaihtoehtoisia lentokenttiä lennettäessä Kazan.


momondosta löytyneet halvat lennot: Kazan

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Kazan
0

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kazan?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Kazan

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kazan?

Finnair ja airBaltic ovat suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteesta Suomi kohteeseen Kazan rutiininomaisesti tietojemme mukaan. Sinun pitäisi pystyä löytämään lennot kohteeseen Kazan näiltä lentoyhtiöiltä ja muilta lentoyhtiöiltä, jotka lentävät kohteesta Suomi.


Kazan ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Kazan lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Kazanin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Kazanin lentokenttä sijaitsee jonkin matkaa kaupungin ulkopuolella. Pääset lentokentältä keskustaan edullisesti bussilla numero 197, joka liikennöi useamman kerran tunnissa aamuvarhaisesta iltamyöhään. Toinen hyvä vaihtoehto on melko harvaan kulkeva, myöskin edullinen sähköjuna, jonka vuorot on tosin ajoitettu lennot huomioiden. Voit tietenkin myös ottaa lentokentältä taksin, mutta suositeltavaa on, että valitset silloin virallisen taksin ja tilaat sen terminaalissa 1 sijaitsevalta erityiseltä palvelupisteeltä. Kyydinjakopalveluista Kazanissa on käytössä ainakin Yango, joten halutessasi voit tilata kyydin lentokentältä kaupunkiin sovelluksen avulla. Lentokentällä toimii lisäksi muutamia eri autovuokraamoja.


Kazan: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Kazan
Helsinki - Kazan reitin lennot
Nopein lentoaika26t 20m
Halvin hinta346 €

Kohteen Kazan viisumivaatimukset

Tarvitset Venäjän matkaa varten voimassa olevan passin ja viisumin. Saapuessasi maahan sinun on lisäksi täytettävä maahantulokortti, jonka matkustajalle jäävä osa sinun on säilytettävä koko matkan ajan. Viisumin hakemista varten tarvitset voimassa olevan passin, jonka voimassaolo jatkuu vähintään kuusi kuukautta matkan päätyttyä, passivalokuvan, matkavakuutustodistuksen ja täytetyn viisumihakemuksen. Viisumin saadaksesi tarvitset lisäksi puollon tai pyyntökirjeen, minkä usein esimerkiksi matkatoimisto järjestää sinulle puolestasi. Venäjälle voi matkustaa erilaisilla viisumeilla, kuten yksi-, kaksi- tai monikertaisella viisumilla. Kertaviisumilla voi tehdä yhden enintään 30 päivää kestävän matkan. Viisumin hinta riippuu viisumin tyypistä ja siitä, miten nopeasti tarvitset viisumin. Lisämaksullinen pikakäsittely mahdollistaa viisumin saamisen nopeimmillaan muutamissa päivissä. Viisumi on hyvä hakea kuitenkin jo viimeistään muutama viikko ennen matkaa.


Aloita matkan suunnittelu - Kazan


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Kazan

Kazan on Venäjällä sijaitsevan Tatarstanin tasavallan pääkaupunki ja tataarikulttuurin keskus. Kaupungin arkkitehtuuri henkii paitsi alueen historiaa, niin sen öljystä peräisin olevaa vaurautta: nähtävillä on sekä restauroituja vanhoja rakennuksia että uusia kohteita. Kaupungin suosituimpiin nähtävyyksiin lukeutuu keskustassa sijaitseva Kazanin Kreml, muurein ympäröity vanha kaupunki, joka kuuluu Unescon maailmanperintökohteiden listalle. Valkoisten muurien ympäröimä alue pitää sisällään useita historiallisia kohteita, kuten Kul Sarif -moskeijan ja Pyhän Marian ilmestyksen kirkon. Siellä sijaitsee myös tasavallan presidentin virka-asunto, hallintorakennuksia ja useiden museoiden kokonaisuus. Museoihin lukeutuvat esimerkiksi Kazanin Kremlin eremitaasi ja Tataarin kansan ja Tatarstanin tasavallan historian museo, joihin pääset tutustumaan maksua vastaan. Pienen ajomatkan päässä Kazanin keskustasta sijaitsee suunnittelijaltaan keskeneräiseksi jäänyt Kaikkien uskontojen temppeli, joka eri uskonnoista ammentavine elementteineen symbolisoi alueen monikulttuurisuutta. Temppelin sisään pääsee vierailemaan vain tiettyinä päivinä vuodessa, mutta se tarjoaa jo ulkoapäin mielenkiintoista nähtävää. Kaupungin tunnelmaa voi aistia helposti esimerkiksi sen tärkeimmällä ja vanhimpien joukkoon kuuluvalla kadulla, Baumanin kävelykadulla. Kadun varrelta löytyy sekä matkamuistomyymälöitä että kahviloita ja ravintoloita. Kadun päässä sijaitsevasta Koltso-ostoskeskuksesta löytyy puolestaan ostosmahdollisuuksia.


Miksi käyttää momondo?

Autamme löytämään tarpeitasi parhaiten vastaavan lennon; momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja matkatoimistojen hintoja ja auttaa sinua suodattamaan niitä löytääksesi juuri sinulle sopivan lennon.

Joo. momondo sallii sinun suodattaa lentojen hakutuloksia kohteeseen Kazan ja näyttää vain ne, joissa on joustavat varauskäytännöt.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Kazan tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Kazan, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Kazan lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.