Halvat lennot Pietari

Meno-paluu
Economy
Boston (BOS)
Pietari (LED)
pe 9.4.
pe 16.4.
Kaikki kuukaudet
Vertaile vs. momondo |

Halvimmat lennot kaupungin Pietari lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pietari lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pietari

HALVIN REITTI Helsinki - Pietari

Helsinki (HEL) - Pietari (LED)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pietari kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 148 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PIETARItammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Pietari lennot maksavat keskimäärin vain 122 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PIETARI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu58% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Pietari lentojen keskimääräinen hinta on 234 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PIETARI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu320% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pietari kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika matkustaa Pietariin?

Historian ja taiteen kehto Pietari on kulttuurimatkailijan unelmakohde Venäjällä. Kesäisin kaupungissa matkailevia hellitään parhaimmillaan yli 20 asteen hellesäillä. Talvisin lämpötilat taas tippuvat pakkasen puolelle. Oli sää mikä tahansa, Pietarin lukemattomat taideaarteet ja arkkitehtuuriset nähtävyydet kutsuvat matkailijoita kaupunkiin ympäri vuoden.

Säiden vuoksi lentoliput Pietariin ovat erityisen haluttuja kesäisin. Kesäkaudella hotellien ja lentojen hinnat usein nousevatkin jyrkästi. Suosittua ja melko tyyristä matkailuaikaa on kaunis kevätkausikin. Hinnat ovat korkeat huhtikuusta toukokuuhun sekä kylmän mutta tunnelmallisen joulukuun aikana. Mikäli haaveissasi siintävät halvat lennot Pietariin, kannattaa silmät pitää auki etenkin loka-marraskuun osalta. Nämä kaksi kuukautta ovat selvästi edullisimpia matkustuskuukausia venäläiskaupungissa. Tämän huomaa myös lentojen ja majoitusten normaalia alhaisemmissa hinnoissa.

Pelkät lennot voi napata halvalla kaupunkiin myös kesäsesongin ajaksi. Tämä kuitenkin vaatii lentojen tarkkaa vertailua. Jos matkustat pienellä budjetilla, on paikan päällä Pietarissa helppo elää edullisesti. Esimerkiksi ruoka on kaupungissa kohtuuhintaista.

Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pietari?

Halvin kuukausi lentää kohteesta Pietari kohteeseen Suomi on tammikuu. Lentojen hinnat, jotka ovat keskimäärin noin 122 €, ovat usein edullisempia tänä aikana, koska kyseessä on sesongin ulkopuolinen aika. Jos et voi matkustaa kohteeseen Pietari tammikuu, niin myös kohteesta Suomi matkalle lähteminen maaliskuu aikana on kohtuuhintaista. Useimmat momondon käyttäjien löytämät hinnat tälle kuulle ovat noin 123 €.

Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pietari?

Paras aika varata lento kohteeseen Pietari kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 148 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 130 €.

Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pietari?

Datamme mukaan torstai on halvin päivä lentää lentokentälle Pietari kentältä Suomi. Halvin viimeksi torstai lähtöä varten löydetty lippuhinta oli 119 €. Otathan huomioon, että hinnat voivat aina vaihdella riippuen reitistäsi ja siitä onko kyseessä kotimaan- vai ulkomaanlento. Varmista, että et varaa lähtöä sunnuntai, koska hinnat ovat yleensä tavallista korkeampia. Datamme mukaan keskimääräinen hinta lippua kohden kohteeseen Pietari sunnuntai aikana on 139 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
Finnair
1. syyskuuta
03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
04:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
11. syyskuuta
10:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 50m
11:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
23. kesäkuuta
19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
20:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
1. heinäkuuta
14:45Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 50m
15:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
22. kesäkuuta
03:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
04:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
29. kesäkuuta
02:00Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
02:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
4. kesäkuuta
19:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
20:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
5. kesäkuuta
02:00Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
02:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
6. kesäkuuta
13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
14:00Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
8. kesäkuuta
02:00Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
02:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
4. kesäkuuta
08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
09:25Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
7. kesäkuuta
02:00Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
02:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja kohteeseen Pietari, katso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
9. kesäkuuta
13:00Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
14:00Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
Finnair
5. kesäkuuta
08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
09:25Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
Finnair
5. toukokuuta
08:25Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
09:25Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät Pietariin?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pietari

Helsingistä Pietariin on erinomaiset lentoyhteydet. Tarjolla on lentoja niin suorin yhteyksin kuin vaihtokentänkin kautta. Suorat lennot Helsingistä venäläiskaupunkiin voi napata suomalaisen Finnairin lentotarjonnasta. Suoria yhteyksiä on parhaimmillaan useita päivässä. Jos matka-aikatauluun mahtuu hieman pidempi lento yhdellä pysähdyksellä, halvat lennot Pietariin voi löytää esimerkiksi latvialaisen airBalticin tai Venäjän kansallisen lentoyhtiön Aeroflotin tarjonnasta. Lentoaika Helsingistä Pietariin on suorin yhteyksin vain noin 1 tunnin ja 5 minuuttia. Jos lentoreittiin sisältyy vaihto, lento kestää yleensä vähintään noin 3 tuntia. Lennot naapurimaahan ovat siis lyhyitä ja vaivattomia. Lähtevät lennot nousevat Suomessa matkaan Helsinki-Vantaan lentoasemalta.


Miten pääsen lentokentältä Pietarin keskustaan?

Alta löydät kaikki lentokentät kaupungin Pietari lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta

Kansainvälisen lentoliikenteen ottaa Pietarissa vastaan kaupungin lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Pulkovo Airport. Pulkovon lentoasema sijaitsee noin 23 km:n päässä Pietarin keskustasta. Kaikki Helsingistä alkavat halvat lennot Pietariin laskeutuvat juuri tälle kentälle. Lentokentältä matkustajat pääsevät keskusta-alueelle helposti sekä edullisesti bussin ja metron yhdistelmällä. Nappaa lentoasemalta bussi Moskovskaya-asemalle, josta matkaa voi jatkaa metrolinjalla 2 (sininen tunnusväri) ydinkeskustan Nevskiy Prospekt -metroasemalle. Bussit liikennöivät kentältä päivittäin keskustan suuntaan noin kello 5.30–1.30. Terminaalista 1 lähtee kolme eri bussilinjaa Moskovskaya-asemalle: bussilinja 39, pikabussilinja 39ex ja minibussi K39. Matka-aika metroasemalle on bussilla noin 15–30 minuuttia valitusta bussiyhteydestä riippuen. Linja-autolippujen hinta on noin 30–40 ruplaa. Moskovskayan metroasemalta matka ydinkeskustaan kestää vielä noin 15 minuuttia. Yhteensä matkaan lentokentältä keskustaan on varattava noin 45 minuuttia. Nevskiy Prospekt -aseman läheisyydessä sijaitsee suurin osa kaupungin suosituimmista hotelleista. Metroliput voit ostaa aseman automaateista, ja kertalipun hinta metroon on noin 45 ruplaa.


Suositut lentoreitit Pietari

Etsityimmät lennot Pietari sekä edullisimmat hinnat ja lyhimmät lentoajat
Helsinki - Pietari reitin lennot
Lyhyin lentoaika
1t 00m
Halvin hinta
130 €

Liikkuminen Pietarissa?

Pietarin kulturelliin ydinkeskustaan on mukava tutustua jalkaisin. Jos 5,3 miljoonan asukkaan suurkaupungin haluaa tutustua perusteellisemmin, on ainoa vaihtoehto ottaa käyttöön julkinen liikenne. Joukkoliikennevälineet ovat halpoja ja kohtuullisen helppoja käyttää. Suosituin kulkuväline matkailijoiden keskuudessa on Pietarin metro, jonka verkosto pitää sisällään viisi linjaa. Asemia kaupungissa on kaikkiaan 67. Metromatkaa varten ostetaan metroasemalta poletti. 45 ruplan kertalipun lisäksi tarjolla on myös erilaisia sarjalippuja. Esimerkiksi kymmenen matkan metropassi (voimassa 7 päivää) on hinnaltaan noin 355 ruplaa.

Metron lisäksi Pietarissa voi hypätä myös raitiovaunuihin, joita kulkee kaupungissa varsin tiheään. Raitiovaunupysäkit on helppo huomata T-kirjaimesta. Kaikki ne, joilla ei ole kuukausipassia raitiovaunuliikenteeseen, maksavat matkan käteisellä kuljettajalle. Matkalipun hinta on noin 40 ruplaa. Myös kaupungin sisäinen julkinen bussiliikenne on Pietarissa kattavaa, mutta matkailijoille paikallisbussilinjojen ja -pysäkkien hahmottaminen voi olla haastavaa. Bussilippu maksetaan yleisimmin suoraan kuskille. Busseja on kaupungissa kolmea tyyppiä: julkisen liikenteen bussit, yksityisten liikenneyhtiöiden T-bussit ja marshrutniye-minibussit.


Tarvitaanko Pietariin passi tai viisumi?

Pietarin matkalle tarvitset mukaan sekä passin että viisumin. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan paluupäivän jälkeen, muuten viisumia Venäjälle ei myönnetä. Viisumityyppejä on erilaisia, mutta tyypillisimmin turistimatkoille myönnetään kertaviisumi. Sellaisen voi saada enimmillään 30 vuorokauden pituista matkaa varten. Viisumihakemuksen käsittelyyn kannattaa varata noin kaksi viikkoa aikaa. Voit hakea viisumia joko itsenäisesti Venäjän viisumikeskuksesta, joka sijaitsee Helsingissä, tai jonkin matkatoimiston avulla. Viisumin saamista varten matkailijalla on oltava kutsu Venäjältä jostakin vastaanottavasta organisaatiosta. Jos matkatoimisto hoitaa viisumin, he hankkivat myös kutsun.


Vinkkejä Pietariin matkustavalle

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Pietariin voi napata helposti etenkin syystalvelle, loka-marraskuulle. Lennot alkuviikosta, maanantaista keskiviikkoon, ovat lähes aina edullisempia kuin loppuviikon lennot. Aamulennot ovat puolestaan halvempia kuin iltalennot. Vertaa eri päiviä ja varaa itsellesi sopivimmat lentoliput.

Kiinnostavatko Pietarin nähtävyydet?

Eremitaaši-museo, Talvipalatsi ja Iisakinkirkko kuuluvat Pietarin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimpiin nähtävyyksiin. Muista myös kulttuurikohteet, kuten Mariinski-teatteri.

Mitä mukaan matkalle Pietariin?

Pietarissa on selkeät vuodenajat, joten pakkaa vaatteita vuodenajan mukaan. Jos jotain unohtuu, suurkaupungista saat kaiken tarvittavan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pietarissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnat kannattaa tarkistaa omalta operaattorilta ennen matkaa. Isoissa hotelleissa on usein asiakkaille ilmainen wifi-verkko.

Onko Pietarissa turvallista?

Pietari on turvallinen matkakohde, mutta varovainen kannattaa olla etenkin pimeän aikaan. Tuntemattomille alueille ei kannata lähteä kävelemään öisin ja ylimääräiset arvotavarat on hyvä jättää hotellin tallelokeroon. Taksihuijauksia kannattaa varoa.

Voiko Pietarissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Juo siis pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pietarissa?

Juomarahaa jätetään Pietarissa ja muissa venäläiskaupungeissa tyypillisesti noin 10 prosenttia esimerkiksi ravintolalaskun summasta.

Millainen on Pietarin hintataso?

Pietari ei ole venäläiskaupungeista edullisin, mutta hintataso on selvästi esimerkiksi Helsinkiä matalampi. Ravintoloissa voi syödä hyvinkin edullisesti.

Mikä on aikaero Suomi-Venäjä?

Talvisin Pietarin aika on tunnin edellä Suomen aikaa, kesäisin aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pietari?

Suoraa reittiä välimatka on noin 300 km.


 • Meno-paluu
 • Yhdensuuntainen
 • Useita kohteita
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
 • Useita
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka
Economy
 • Economy
 • Premium Economy
 • Business
 • 1. luokka