Halvat lennot Pietari

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
Mistä?
Kohde?
su 5/12
su 12/12

Halvimmat lennot kaupungin Pietari lentokentille

Löydä halvimmat lennot näille Pietari lentokentille lähimmästä kaupungistasi tai lentokentältä
Helsinki
Pietari

HALVIN REITTI Helsinki - Pietari

Helsinki (HEL) - Pietari (LED)

Tyypillisesti lennot kohteeseen Pietari kentältä Helsinki ovat halvempia, kun ne lennetään kentältä Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema kentälle Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema, jolloin hinta on keskimääräinen 156 €

HALVIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE HELSINKI KENTÄLTÄ PIETARItammikuu18% halvempitammikuu aikana Helsinki - Pietari lennot maksavat keskimäärin vain 129 €
KALLEIN KUUKAUSI LENTÄÄ KENTÄLLE PIETARI KENTÄLTÄ HELSINKIkesäkuu58% kalliimpikesäkuu aikana Helsinki - Pietari lentojen keskimääräinen hinta on 246 €
SUOSITUIN KUUKAUSI LENTÄÄ KOHTEESEEN PIETARI KENTÄLTÄ HELSINKIjoulukuu320% useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsi lentoja kohteeseen Pietari kentältä Helsinki joulukuu aikana kuin minkään muun kuukauden aikana

Milloin on paras aika lentää kohteeseen Pietari?

Historian ja taiteen kehto Pietari on kulttuurimatkailijan unelmakohde Venäjällä. Kesäisin kaupungissa matkailevia hellitään parhaimmillaan yli 20 asteen hellesäillä. Talvisin lämpötilat taas tippuvat pakkasen puolelle. Oli sää mikä tahansa, Pietarin lukemattomat taideaarteet ja arkkitehtuuriset nähtävyydet kutsuvat matkailijoita kaupunkiin ympäri vuoden.

Säiden vuoksi lentoliput Pietariin ovat erityisen haluttuja kesäisin. Kesäkaudella hotellien ja lentojen hinnat usein nousevatkin jyrkästi. Suosittua ja melko tyyristä matkailuaikaa on kaunis kevätkausikin. Hinnat ovat korkeat huhtikuusta toukokuuhun sekä kylmän mutta tunnelmallisen joulukuun aikana. Mikäli haaveissasi siintävät halvat lennot Pietariin, kannattaa silmät pitää auki etenkin loka-marraskuun osalta. Nämä kaksi kuukautta ovat selvästi edullisimpia matkustuskuukausia venäläiskaupungissa. Tämän huomaa myös lentojen ja majoitusten normaalia alhaisemmissa hinnoissa.

Pelkät lennot voi napata halvalla kaupunkiin myös kesäsesongin ajaksi. Tämä kuitenkin vaatii lentojen tarkkaa vertailua. Jos matkustat pienellä budjetilla, on paikan päällä Pietarissa helppo elää edullisesti. Esimerkiksi ruoka on kaupungissa kohtuuhintaista.

 • Mikä on halvin kuukausi lentää kaupunkiin Pietari?

  Jos et voi matkustaa kaupunkiin Pietari kuukauden tammikuu aikana, niin lentäminen maaliskuu aikana on myös halpaa. Lentojen hinnat tälle kuukaudelle momondossa ovat keskimäärin 129 €.

 • Miten paljon etukäteen minun kannattaisi varata lento kohteeseen Pietari?

  Paras aika varata lento kohteeseen Pietari kohteesta Suomi on 60 päivää etukäteen, jolloin hinnat ovat yleensä noin 156 €. Viimeisen 72 tunnin aikana käyttäjät ovat nähneet lentoja kohteesta Suomi jopa niin halpaan hintaan kuin 108 €.

 • Mikä on halvin päivä lentää kaupunkiin Pietari?

  Keskimäärin halvin päivä lentää lentokentälle Pietari kentältä Suomi on torstai. momondon käyttäjät ovat löytäneet lentolippuja torstai lähdöille jopa niin alhaiseen hintaan kuin 126 €. Tämä hinta voi kuitenkin vaihdella lentoyhtiön, vuodenajan tai lomakausien mukaan. sunnuntai on toisaalta kallein päivä lentää pois kohteesta Suomi, koska se on kätevämpi sekä liike- että lomamatkustajille. Tämän seurauksena hinnat ovat yleensä noin 146 €.


momondosta löytyneet halvat lennot: Pietari

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Pietari
Finnair
25. maaliskuuta
HEL07:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED08:05Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
26. maaliskuuta
LED15:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL16:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
13. helmikuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED19:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
21. helmikuuta
LED14:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
17. helmikuuta
HEL07:35Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED08:35Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
23. helmikuuta
LED14:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
29. joulukuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED07:50Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
8. tammikuuta
LED14:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
31. joulukuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED19:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
5. tammikuuta
LED14:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
Finnair
30. joulukuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED07:50Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
9. tammikuuta
LED14:10Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
0t 55m
HEL15:05Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Pietari

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Pietari, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöiltä Finnair ja airBaltic
Finnair
15. joulukuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED19:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
Finnair
14. joulukuuta
HEL06:50Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED07:50Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema
Finnair
28. tammikuuta
HEL18:55Helsinki Helsinki-Vantaan lentoasema
1t 00m
LED19:55Pietari Pulkovon kansainvälinen lentoasema

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pietari?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Pietari
 • Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Pietari?

  Tietojemme mukaan suosituimmat lentoyhtiöt, jotka lentävät kohteeseen Pietari kohteesta Suomi ovat Finnair ja airBaltic. Voit myös löytää muota lentoyhtiövaihtoja sen perusteella mistä lentosi on maassa Suomi.


Pietari ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Pietari lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Kansainvälisen lentoliikenteen ottaa Pietarissa vastaan kaupungin lentokenttä, joka tunnetaan kansainvälisellä nimellä Pulkovo Airport. Pulkovon lentoasema sijaitsee noin 23 km:n päässä Pietarin keskustasta. Kaikki Helsingistä alkavat halvat lennot Pietariin laskeutuvat juuri tälle kentälle. Lentokentältä matkustajat pääsevät keskusta-alueelle helposti sekä edullisesti bussin ja metron yhdistelmällä. Nappaa lentoasemalta bussi Moskovskaya-asemalle, josta matkaa voi jatkaa metrolinjalla 2 (sininen tunnusväri) ydinkeskustan Nevskiy Prospekt -metroasemalle. Bussit liikennöivät kentältä päivittäin keskustan suuntaan noin kello 5.30–1.30. Terminaalista 1 lähtee kolme eri bussilinjaa Moskovskaya-asemalle: bussilinja 39, pikabussilinja 39ex ja minibussi K39. Matka-aika metroasemalle on bussilla noin 15–30 minuuttia valitusta bussiyhteydestä riippuen. Linja-autolippujen hinta on noin 30–40 ruplaa. Moskovskayan metroasemalta matka ydinkeskustaan kestää vielä noin 15 minuuttia. Yhteensä matkaan lentokentältä keskustaan on varattava noin 45 minuuttia. Nevskiy Prospekt -aseman läheisyydessä sijaitsee suurin osa kaupungin suosituimmista hotelleista. Metroliput voit ostaa aseman automaateista, ja kertalipun hinta metroon on noin 45 ruplaa.


Pietari: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Pietari
Helsinki - Pietari reitin lennot
Lyhyin lentoaika1t 00m
Halvin hinta108 €

Miten matkustaa ympäriinsä kohteessa Pietari

Pietarin kulturelliin ydinkeskustaan on mukava tutustua jalkaisin. Jos 5,3 miljoonan asukkaan suurkaupungin haluaa tutustua perusteellisemmin, on ainoa vaihtoehto ottaa käyttöön julkinen liikenne. Joukkoliikennevälineet ovat halpoja ja kohtuullisen helppoja käyttää. Suosituin kulkuväline matkailijoiden keskuudessa on Pietarin metro, jonka verkosto pitää sisällään viisi linjaa. Asemia kaupungissa on kaikkiaan 67. Metromatkaa varten ostetaan metroasemalta poletti. 45 ruplan kertalipun lisäksi tarjolla on myös erilaisia sarjalippuja. Esimerkiksi kymmenen matkan metropassi (voimassa 7 päivää) on hinnaltaan noin 355 ruplaa.

Metron lisäksi Pietarissa voi hypätä myös raitiovaunuihin, joita kulkee kaupungissa varsin tiheään. Raitiovaunupysäkit on helppo huomata T-kirjaimesta. Kaikki ne, joilla ei ole kuukausipassia raitiovaunuliikenteeseen, maksavat matkan käteisellä kuljettajalle. Matkalipun hinta on noin 40 ruplaa. Myös kaupungin sisäinen julkinen bussiliikenne on Pietarissa kattavaa, mutta matkailijoille paikallisbussilinjojen ja -pysäkkien hahmottaminen voi olla haastavaa. Bussilippu maksetaan yleisimmin suoraan kuskille. Busseja on kaupungissa kolmea tyyppiä: julkisen liikenteen bussit, yksityisten liikenneyhtiöiden T-bussit ja marshrutniye-minibussit.


Kohteen Pietari viisumivaatimukset

Pietarin matkalle tarvitset mukaan sekä passin että viisumin. Passin on oltava voimassa vielä puoli vuotta matkan paluupäivän jälkeen, muuten viisumia Venäjälle ei myönnetä. Viisumityyppejä on erilaisia, mutta tyypillisimmin turistimatkoille myönnetään kertaviisumi. Sellaisen voi saada enimmillään 30 vuorokauden pituista matkaa varten. Viisumihakemuksen käsittelyyn kannattaa varata noin kaksi viikkoa aikaa. Voit hakea viisumia joko itsenäisesti Venäjän viisumikeskuksesta, joka sijaitsee Helsingissä, tai jonkin matkatoimiston avulla. Viisumin saamista varten matkailijalla on oltava kutsu Venäjältä jostakin vastaanottavasta organisaatiosta. Jos matkatoimisto hoitaa viisumin, he hankkivat myös kutsun.


Aloita matkan suunnittelu - Pietari


Parhaat nähtävät ja koettavat asiat kohteessa Pietari

Miten löydän halvimmat lennot?

Halvat lennot Pietariin voi napata helposti etenkin syystalvelle, loka-marraskuulle. Lennot alkuviikosta, maanantaista keskiviikkoon, ovat lähes aina edullisempia kuin loppuviikon lennot. Aamulennot ovat puolestaan halvempia kuin iltalennot. Vertaa eri päiviä ja varaa itsellesi sopivimmat lentoliput.

Kiinnostavatko Pietarin nähtävyydet?

Eremitaaši-museo, Talvipalatsi ja Iisakinkirkko kuuluvat Pietarin kulttuurihistoriallisesti arvokkaimpiin nähtävyyksiin. Muista myös kulttuurikohteet, kuten Mariinski-teatteri.

Mitä mukaan matkalle Pietariin?

Pietarissa on selkeät vuodenajat, joten pakkaa vaatteita vuodenajan mukaan. Jos jotain unohtuu, suurkaupungista saat kaiken tarvittavan.

Matkapuhelimen käyttö ja mobiilidata Pietarissa

Matkapuhelinpalveluiden hinnat kannattaa tarkistaa omalta operaattorilta ennen matkaa. Isoissa hotelleissa on usein asiakkaille ilmainen wifi-verkko.

Onko Pietarissa turvallista?

Pietari on turvallinen matkakohde, mutta varovainen kannattaa olla etenkin pimeän aikaan. Tuntemattomille alueille ei kannata lähteä kävelemään öisin ja ylimääräiset arvotavarat on hyvä jättää hotellin tallelokeroon. Taksihuijauksia kannattaa varoa.

Voiko Pietarissa juoda kraanavettä?

Hanavesi ei ole juomakelpoista. Juo siis pullotettua vettä.

Tippi ja juomarahakäytännöt Pietarissa?

Juomarahaa jätetään Pietarissa ja muissa venäläiskaupungeissa tyypillisesti noin 10 prosenttia esimerkiksi ravintolalaskun summasta.

Millainen on Pietarin hintataso?

Pietari ei ole venäläiskaupungeista edullisin, mutta hintataso on selvästi esimerkiksi Helsinkiä matalampi. Ravintoloissa voi syödä hyvinkin edullisesti.

Mikä on aikaero Suomi-Venäjä?

Talvisin Pietarin aika on tunnin edellä Suomen aikaa, kesäisin aikaeroa ei ole.

Mikä on etäisyys Helsinki-Pietari?

Suoraa reittiä välimatka on noin 300 km.