0
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Flights to Jekaterinburg

Etsi halvat lennot Jekaterinburg

1 aikuinen
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
Di 27/2
Di 5/3
"Tänä vuonna momondo on lentohintojen ykkössivusto verkossa"
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Emme näytä tällä hetkellä hakutuloksia tälle sijainnille.

Jekaterinburg lentotiedot ja trendit

Tutustu Jekaterinburg lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Jekaterinburg?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Jekaterinburg (Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 8t 15m ja .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jekaterinburg

Miten kauan kestää lentää Jekaterinburgiin?

Lento Helsingistä Jekaterinburgiin kestää yhdellä välilaskulla lyhyimmillään noin seitsemän tai kahdeksan tuntia. Helsingistä lähtee lentoja Moskovaan, josta pääsee helposti jatkolennolla Jekaterinburgiin. Myös Turusta ja Tampereelta pääsee välilaskun kautta Jekaterinburgiin, mutta tällöin välilaskuja on useampi kuin kaksi. Lentoaika Turusta ja Tampereelta Jekaterinburgiin useammalla välilaskulla on noin 13 tuntia, mutta lentoaika voi olla tätäkin pidempi. Muilta Suomen lentokentiltä, esimerkiksi Oulusta ja Rovaniemeltä matkustaessa, on välilasku useimmiten Helsingissä.  momondosta löydät helposti lennot Venäjän Jekaterinburgiin. Näet myös lentoajan ja voit näin valita itsellesi sopivimman lennon. Jekaterinburgin lentotarjouksia voit myös tarkkailla momondossa.

Mistä voit lentää suoraan Jekaterinburgiin?

Valitettavasti tällä hetkellä Suomen lentokentiltä ei ole suoria lentoja Jekaterinburgiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähdettäessä välilasku on useimmiten Moskovassa, josta on jatkolento Jekaterinburgiin. Lentoja on tarjolla myös Pietariin, josta menee jatkolentoja Jekaterinburgiin. Helpoin ja nopein tapa lentää Jekaterinburgiin on ottaa lento Helsinki-Vantaalta Moskovaan tai Pietariin ja jatkolento sieltä Jekaterinburgiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset Jekaterinburgiin yhdellä välilaskulla. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Turusta, Oulusta, Rovaniemeltä ja Tampereelta lennettäessä  on välilaskuja useampi ja lentoaika lähes yli puolet pidempi. Parasta on, että etsit helpoimman tavan matkustaa Moskovaan tai Pietariin. Moskovasta lennot Jekaterinburgin Koltsovon kansainväliselle lentoasemalle ovat suoria ja nopeita. momondosta löydät myös kaikki Moskovasta lähtevät lennot Jekaterinburgiin.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt lentoa Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

lentoa Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka vanha pitää olla lentääkseen kohteeseen Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Alaikäraja yksin matkustavalle lapselle on viisi vuotta, mutta lentoyhtiöillä, jotka tarjoavat ilman huoltajaa matkustavien alaikäisten palvelua (UNMR), voi olla sen päälle myös omia ikärajoituksia. Sallittuihin ikärajoihin voivat vaikuttaa muun muassa lennon kesto, aikataulu ja välilaskuja koskevat yksityiskohdat. Suosittelemme, että tarkistat asian lentoyhtiöltä, jonka kanssa teet Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkavarauksen.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset, kun lennät kohteeseen Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä matkallasi tarvittavat matka- ja terveysasiakirjat voivat vaihdella reittisuunnitelmasi ja henkilökohtaisten olosuhteiden mukaan. Yleissääntönä voidaan pitää sitä, että mukanasi on oltava useita asiakirjoja, kuten kansallinen henkilökortti tai ajokortti ja passi, joka on voimassa kuusi kuukautta suunnitellun saapumispäivän jälkeen Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema lentokenttä. Suosittelemme, että pyydät tarkempaa ohieistusta lentoyhtiöltäsi tai luotettavalta kolmannelta osapuolelta, kuten IATA:lta.


Muut matkustamoluokat Jekaterinburg lennoilla

Tutustu vaihtoehtoisiin premium-luokan matkustamovaihtoehtoihin Jekaterinburg lennollasi

Kohteen Jekaterinburg viisumivaatimukset

Minkälaisia passi- ja oleskelulupavaatimuksia Jekaterinburgissa on?

Suomen kansalainen ja Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen tarvitsee Venäjään matkustaessa aina viisumin. Lisäksi Venäjälle matkustettaessa tarvitset aina voimassaoleva passin. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta viisumin päättymisen jälkeen ja passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua jäljellä. Jekaterinburgiin lennettäessä viisumin myöntää Venäjän konsulaatti tai suurlähetystö. Viisumityyppi riippuu matkan tarkoituksesta ja matkan kestosta. Turistiviisumi on voimassa 2–30 päivää ja käsittelyaika on noin kahdeksan päivää. Viisumi pitää anoa aina etukäteen. Viisumihakemukseen tarvitset passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin päättymispäivän jälkeen, yhden värillisen passivalokuvan, matkavakuutustodistuksen ja täytetyn viisumianomuksen. Suomessa pysyvästi asuvan ulkomaalaisen pitää esittää lähtöselvityksessä virallinen todistus pysyvästä oleskeluoikeudesta Suomessa sekä voimassaoleva viisumi.


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jekaterinburg

Mitä voit tehdä ja nähdä Jekaterinburgissa?

Jekaterinburg vetää matkailijoita puoleensa erityisesti historiansa, kiehtovan kulttuurinsa ja etnisen monipuolisuutensa ansiosta. Kaupunki vetää puoleensa turisteja niin Venäjältä kuin ulkomailtakin. Punainen viiva on kuuluisa kävelytie, joka kulkee läpi historiallisen keskustan. Punaisen viivan varrella on muun muassa Sverdlovskin alueen kuvernöörin residenssi, Sevastyanovin talo, joka on nimetty Jekaterinburgin kauneimmaksi rakennukseksi, sekä Tatishchevin ja De Genninin muistomerkit. Nämä miehet olivat Jekaterinburgin kaupungin perustajat. Jekaterinburgissa on myös monia vierailemisen arvoisia taidemuseoita. Joen länsirannalla on monia venäläisten 1700- ja 1800-luvun taiteilijoiden hienoja teoksia. Kaupungissa on myös useita nähtävyyksiä ja maamerkkejä, jotka liittyvät Venäjän viimeisen tsaarin Nikolai II:n ja hänen perheensä murhaan vuonna 1918. Jekaterinburg on myös kaunis luontokohde ja Uralvuorten alueella voi harrastaa maastohiihtoa, ratsastusta, varjoliitoa, melontaa ja monia muita aktiviteetteja. Alueella voi myös vaeltaa. Jekaterinburg on myös Venäjän kuuluisa rock-kaupunki ja rock-musiikki on vahvasti läsnä. Kaupungissa järjestetään kaksi suurta rockfestivaalia: Old New Rock Festival ja Mayak. Old New Rock Festival ja Mayak vetäävät vuosittain sekä paikallisia että ulkomaisia matkailijoita. Jekaterinburg on suosittu matkailijoiden keskuudessa erityisesti lämpiminä kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun. Jekaterinburg isännöi vuosittain myös teatteritapahtumia ja kulinaarisia tapahtumia. Monet matkaavatkin Jekaterinburgiin erityisesti vieraillakseen festivaaleilla.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi käyttää momondo-sivustoa löytääkseni lentotarjouksen kohteeseen Jekaterinburg?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Jekaterinburg. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Voinko löytää lentoja kohteeseen Jekaterinburg joustavilla varauskäytännöillä momondo sivustolta?

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Jekaterinburg tällä käytännöllä.

Kuinka momondo voi auttaa minua löytämään lennon kohteeseen Jekaterinburg?

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jekaterinburg tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

En ole valmis varaamaan lentoa kohteeseen Jekaterinburg juuri nyt. Voiko momondo ilmoittaa minulle, jos hinnat muuttuvat?

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Jekaterinburg, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Jekaterinburg lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jekaterinburg

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat lentoja momondosta
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Tutut brändit ja hyvät tarjoukset
Etsi sadoilta matkailusivustoilta vertaillaksesi hintoja.
Suodata haluamasi
Suodata haluamasi
Ilmainen Wi-Fi? Välilasku? Mukauta tulokset hetkessä.
Luotettava ja ilmainen
Luotettava ja ilmainen
Sivumme käyttö on täysin maksutonta – ei piilomaksuja- tai kuluja.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Löydä parempia tuloksia majoituksellesi Jekaterinburg

Suositut lennot Jekaterinburg
Suositut reitit momondon sivuilla edellisenä päivänä tehtyjen hakujen perusteella


Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Lento Jekaterinburg
1 aikuinen
Di 27/2
Di 5/3
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.