Etsi halvat lennot Jekaterinburg

Meno-paluu
1 aikuinen
Economy
0 laukkua
Mistä?
Kohde?
su 11/12
su 18/12

Tarjouksia saatavilla yli 900 matkailusivustolta.

Jekaterinburg lentotiedot ja trendit

Tutustu Jekaterinburg lentosi tietoihin laatiaksesi matkasuunnitelman vailla vertaa

Kuinka kauan kestää lentää kohteeseen Jekaterinburg?

Jos lennät suositulta lentokentältä alueella Suomi, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema tai Rovaniemi, ja lennät suosituimmalle lentokentälle alueella Jekaterinburg (Jekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema), voit odottaa lentoaikojen olevan keskimäärin 8t 15m ja .

Usein kysytyt kysymykset lentämisestä Jekaterinburg

Lento Helsingistä Jekaterinburgiin kestää yhdellä välilaskulla lyhyimmillään noin seitsemän tai kahdeksan tuntia. Helsingistä lähtee lentoja Moskovaan, josta pääsee helposti jatkolennolla Jekaterinburgiin. Myös Turusta ja Tampereelta pääsee välilaskun kautta Jekaterinburgiin, mutta tällöin välilaskuja on useampi kuin kaksi. Lentoaika Turusta ja Tampereelta Jekaterinburgiin useammalla välilaskulla on noin 13 tuntia, mutta lentoaika voi olla tätäkin pidempi. Muilta Suomen lentokentiltä, esimerkiksi Oulusta ja Rovaniemeltä matkustaessa, on välilasku useimmiten Helsingissä.  momondosta löydät helposti lennot Venäjän Jekaterinburgiin. Näet myös lentoajan ja voit näin valita itsellesi sopivimman lennon. Jekaterinburgin lentotarjouksia voit myös tarkkailla momondossa.

Valitettavasti tällä hetkellä Suomen lentokentiltä ei ole suoria lentoja Jekaterinburgiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä lähdettäessä välilasku on useimmiten Moskovassa, josta on jatkolento Jekaterinburgiin. Lentoja on tarjolla myös Pietariin, josta menee jatkolentoja Jekaterinburgiin. Helpoin ja nopein tapa lentää Jekaterinburgiin on ottaa lento Helsinki-Vantaalta Moskovaan tai Pietariin ja jatkolento sieltä Jekaterinburgiin. Helsinki-Vantaan lentokentältä pääset Jekaterinburgiin yhdellä välilaskulla. Muilta Suomen lentokentiltä kuten Turusta, Oulusta, Rovaniemeltä ja Tampereelta lennettäessä  on välilaskuja useampi ja lentoaika lähes yli puolet pidempi. Parasta on, että etsit helpoimman tavan matkustaa Moskovaan tai Pietariin. Moskovasta lennot Jekaterinburgin Koltsovon kansainväliselle lentoasemalle ovat suoria ja nopeita. momondosta löydät myös kaikki Moskovasta lähtevät lennot Jekaterinburgiin.


momondosta löytyneet halvat lennot: Jekaterinburg

Katso momondo-käyttäjien äskettäin löytämiä parhaita hintoja Suomi lentokentiltä kohteeseen Jekaterinburg
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
SVXJekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema

Löydä halvimmat yhdensuuntaiset lennot kohteeseen Jekaterinburg

Jos etsit yhdensuuntaisia lentoja reitille Suomi - Jekaterinburg, vkatso tarjouksiamme alapuolelta lentoyhtiöltä Finnair
Finnair
HELHelsinki-Vantaan lentoasema
8t 15m
SVXJekaterinburg Koltsovon kansainvälinen lentoasema

Hyödyllisiä tietoja siitä, miten löydät lentotarjouksia kohteeseen Jekaterinburg

Saat tietoja kaikista momondon tarjoamista ilmaisista lentojen varausominaisuuksista.
  • Miten voin säästää rahaa lennoista kohteeseen Jekaterinburg momondon avulla?

    Suunnittele matkasi älykkäästi lentojen hintojen ennustusalgoritmin avulla, joka käyttää lentodataa auttaaksesi sinua valitsemaan parhaat päivät lentääksesi halvimmalla hinnalla. Hintakalenterimme auttaa sinua saamaan eniten vastinetta rahoillesi osoittamalla sinulle, milloin on edullisinta lentää. Suunnittele oma matkasi onnistuneesti “Explore”-työkalun avulla. Asiantuntijoiden matkatärpit ovat vain yhden klikkauksen päässä momondon Discover-blogissa. Tilaa hintavahteja seurataksesi hintamuutoksia ja varataksesi lennot, kun hinnat ovat alimmillaan.

  • Miten momondo löytää lentojen hinnat?

    Keräämme yhteen yli 700 kilpailijan hinnat lentoyhtiöistä varaussivustojen. Toimimme yli 30 markkinoilla ympäri maailmaa näyttääksemme sinulle laajan valikoiman matkavaihtoehtoja.

  • Kuinka saan tilattua hintavahteja lennoille kohteeseen Jekaterinburg?

    Vahvista matkatietosi etsiäksesi uusimpia tarjouksia. Selatessasi tarjouksia sinulla on mahdollisuus vaihdella hintavahtien välillä. Saat sitten päivityksiä, kun lentoreitin hinnat nousevat tai laskevat.


Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jekaterinburg?

Tutustu suosittuihin sekä halpoihin lentoyhtiöihin, jotka lentävät kohteeseen Jekaterinburg

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Jekaterinburg?

Lennoille kohteesta Suomi kohteeseen Jekaterinburg suurin osa momondon käyttäjistä varaa lennon lentoyhtiöiltä, kuten Finnair ja Aeroflot. Riippuen siitä, miltä lentokentästä lennät, sinulla voi olla myös mahdollisuus valita muita lentoyhtiöitä.


Jekaterinburg ja lähiympäristö: lentokentät

Alta löydät kaikki lentoasemat kaupungin Jekaterinburg lähellä sekä niiden etäisyydet keskustasta. Vertaa lennot tarkkaan, sillä lentojen hinnat eri kentille voivat vaihdella suuresti.

Miten pääset Jekaterinburgin lentokentältä kaupungin keskustaan?

Jekaterinburgin lentokentältä pääset helposti kaupungin keskustaan linja-autolla. Linja-auto numero 39 kulkee lentokentän ja Jekaterinburgin keskustan väliä. Linja-auto lähtee terminaaleista A ja B ja matka-aika kestää alle tunnin. Linja-autot kulkevat 15 minuutin välein. Jekaterinburgin lentokentältä voi ottaa myös taksin, jonka löydät A- ja B-terminaalien läheisyydestä. Lentokentältä kulkee myös Koltsovo Express -juna. Junat kulkevat kuitenkin vain kahdesti päivässä lentokentän ja Jekaterinburgin päärautatieaseman välillä. Jekaterinburgissa toimivat myös Uber-, Gett- ja Yandex - taksisovellukset. Jotta voit tilata taksin näiltä yhtiöiltä, on sinulla oltava sovellus ladattuna puhelimessasi. Riippuen siitä, mitä matkatapaa suosit, pääset Jekaterinburgin keskustaan helposti sekä linja-autolla että taksilla. Kyyti lentokentältä keskustaan on hyvä miettiä jo etukäteen ennen matkaa.


Jekaterinburg: lennot muista kaupungeista

Vertaa etsityimpiä lentoreittejä ja löydä suosituimmat, lyhimmät ja halvimmat lennot kohteeseen Jekaterinburg
Helsinki - Jekaterinburg reitin lennot
Nopein lentoaika8t 15m
Halvin hinta261 €

Kohteen Jekaterinburg viisumivaatimukset

Suomen kansalainen ja Suomessa pysyvästi asuva ulkomaalainen tarvitsee Venäjään matkustaessa aina viisumin. Lisäksi Venäjälle matkustettaessa tarvitset aina voimassaoleva passin. Passin tulee olla voimassa kuusi kuukautta viisumin päättymisen jälkeen ja passissa tulee olla vähintään kaksi tyhjää sivua jäljellä. Jekaterinburgiin lennettäessä viisumin myöntää Venäjän konsulaatti tai suurlähetystö. Viisumityyppi riippuu matkan tarkoituksesta ja matkan kestosta. Turistiviisumi on voimassa 2–30 päivää ja käsittelyaika on noin kahdeksan päivää. Viisumi pitää anoa aina etukäteen. Viisumihakemukseen tarvitset passin, joka on voimassa vähintään kuusi kuukautta viisumin päättymispäivän jälkeen, yhden värillisen passivalokuvan, matkavakuutustodistuksen ja täytetyn viisumianomuksen. Suomessa pysyvästi asuvan ulkomaalaisen pitää esittää lähtöselvityksessä virallinen todistus pysyvästä oleskeluoikeudesta Suomessa sekä voimassaoleva viisumi.


Aloita matkan suunnittelu - Jekaterinburg


Parasta tekemistä ja näkemistä kohteessa Jekaterinburg

Jekaterinburg vetää matkailijoita puoleensa erityisesti historiansa, kiehtovan kulttuurinsa ja etnisen monipuolisuutensa ansiosta. Kaupunki vetää puoleensa turisteja niin Venäjältä kuin ulkomailtakin. Punainen viiva on kuuluisa kävelytie, joka kulkee läpi historiallisen keskustan. Punaisen viivan varrella on muun muassa Sverdlovskin alueen kuvernöörin residenssi, Sevastyanovin talo, joka on nimetty Jekaterinburgin kauneimmaksi rakennukseksi, sekä Tatishchevin ja De Genninin muistomerkit. Nämä miehet olivat Jekaterinburgin kaupungin perustajat. Jekaterinburgissa on myös monia vierailemisen arvoisia taidemuseoita. Joen länsirannalla on monia venäläisten 1700- ja 1800-luvun taiteilijoiden hienoja teoksia. Kaupungissa on myös useita nähtävyyksiä ja maamerkkejä, jotka liittyvät Venäjän viimeisen tsaarin Nikolai II:n ja hänen perheensä murhaan vuonna 1918. Jekaterinburg on myös kaunis luontokohde ja Uralvuorten alueella voi harrastaa maastohiihtoa, ratsastusta, varjoliitoa, melontaa ja monia muita aktiviteetteja. Alueella voi myös vaeltaa. Jekaterinburg on myös Venäjän kuuluisa rock-kaupunki ja rock-musiikki on vahvasti läsnä. Kaupungissa järjestetään kaksi suurta rockfestivaalia: Old New Rock Festival ja Mayak. Old New Rock Festival ja Mayak vetäävät vuosittain sekä paikallisia että ulkomaisia matkailijoita. Jekaterinburg on suosittu matkailijoiden keskuudessa erityisesti lämpiminä kesäkuukausina toukokuusta syyskuuhun. Jekaterinburg isännöi vuosittain myös teatteritapahtumia ja kulinaarisia tapahtumia. Monet matkaavatkin Jekaterinburgiin erityisesti vieraillakseen festivaaleilla.


Halvat lennot muihin kaupunkeihin kohteessa Venäjä

Eikö sittenkään Jekaterinburg? Katso, mihin muihin kaupunkeihin voit varata lennot kohteessa Venäjä

Miksi käyttää momondo?

momondo vertailee satojen lentoyhtiöiden ja agenttien hintoja, jotta voit löytää ja varata parhaat lennot kohteeseen Jekaterinburg. Miljoonat käyttäjät luottavat momondoon varaten matkoja vuodesta toiseen, joten olet hyvässä seurassa.

Kyllä. momondo antaa sinun valita ja korostaa lentoja kohteeseen Jekaterinburg tällä käytännöllä.

momondo auttaa sinua löytämään parhaan lennon kohteeseen Jekaterinburg tarjoamalla suodattimia, jotka rajaavat lentoja hakuehtojen mukaan. Voit valita lennot useiden tekijöiden, kuten hinnan, lähtö- ja laskeutumisajan, lentokentän ja lentoyhtiön perusteella.

Jos etsit mahdollisia lentoja kohteeseen Jekaterinburg, momondo tarjoaa hyödyllisen hintavahtiominaisuuden, jonka avulla voit seurata Jekaterinburg lentohintoja ja saada selville, kun ne muuttuvat.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Joustava matkustaminen
momondo ymmärtää joustavuuden tarpeen, ja meillä on suodatin erityisesti lennoille, joilla ei ole muutosmaksuja.
Eksperttinäkemykset
Datapohjaiset oivallukset auttavat sinua löytämään hyvän lentotarjouksen. Edullisimmasta lähtöajasta siihen, kuinka paljon etukäteen kannattaa varata.
Hintavahdit
Seuraa haluamasi lentoreitin hintaa ja saat ilmoituksen, kun se muuttuu.